والا من خودم هم نمیدونم کجا به این قواعد پرش با گام یورتمه اشاره شده و منظورم چی بوده! ! ! :P
داخل این مبحث که چیزی ازش پیدا نکردم , اما چیزی که مهم هست بدونیم اینه که تمامی این اصول با هم مرتبط هستند , از گام یورتمه در موانع با چیدمان جیمناستیک بسیار استفاده میشود , و همیشه هم میبایست ارتفاع مانع را متناسب با چند فاکتور تنظیم کرد که یکی از اونها هم گام حرکت است, همچنین ارتفاع و ( عرض مانع) میبایست در سطح تجربه سوار و اسب باشد.
پرش با گام یورتمه میتونه ساده ترین راه معرفی پرش به اسب و سوار باشه ولی همین پرش مقدماتی با گام یورتمه میتونه در جهت بهبود تکنیک یک اسب با تجربه یا همچنین در جهت تمرکز سوار پیشرفته بر روی یک یا چند فاکتور استفاده شود مثلا ( قرارگیری محل ساق ها , بازو , یا نشست قبل از مانع , روی مانع و بعد از مانع)
در حالت معمولی پرش با گام یورتمه چند نکته بسیار مهم هست
1# بعد از پرش از مانع با گام یورتمه یا آخرین مانع از موانع جیمناستیک اسبتان میبایست گام چهارنعل را با تعادل و نواخت صحیح ادامه دهد تا اینکه شما ازش بخواهید که به یورتمه یا قدم برگردد
2# در صورتیکه مبتدی هستید و تازه پرش از روی مانع رو تجربه میکنید بهتر هست اگر از مانع ساده ضربدری استفاده کنید و تمرکزتان میبایست بر روی تکنیک بدنی خودتان باشد
پاشنه هابه سمت پائن جوریکه وزنتون رو روی پاشنهاتون حس کنید , سر بالا و نگاه به سمت جلو , به هیچ عنوان سعی نکنید روی مانع به مانع نگاه کنید که تمام محاصبات تکنیک روی مانع رو به هم خواهد ریخت
روی مانع دستجلو رو برای آزادی گردن اسبتون آزاد کنید در حالطی که ساعد دستتون در امتداد دستجلو قرار بگیره
3# پس از پرش از آخرین مانع جیمناستیک یا مانع تکی بعد از 2 یا 3 گام به آرامی در حالات نشسته سبک یا بجلو قرار بگیرید و سپس به آرامی به گام یورتمه باز گردید
4# در صورتیکه هنوز ساق شما قابلیت این رو پیدا نکرده تا در زمان پرش به صورت ثابت در کنار اسب قرار بگیره یا اسبتون بطور معمول پرش های غیر قابل پیش بینی رو روی مانع انجام میده ( مثلا خیلی بیشتر از ارتفاع مانع میپره یا. . . ) از مربیتون بخواهید که طرز گرفتن یال اسب در هنگام پرش رو بهتون یاد بده
گرفتن یال اسب روی مانع در جهت حفظ تعادل میباشد و حتی گاهی اوقات و در صورت نیاز در مسابقات بزرگ دنیا همچنان توسط بزرگان این رشته مورد استفاده قرار میگیرد اما با ظرافت خاص که مستلزم تمرین است
عقب ماندن از اسب مضرات زیادی برای اسب و سوار دارد , ممکن هست دست جلو رو در دهن اسب بکشید, یا به کمر اسب ضربه وارد کنید, یا. . . . . که تمام این مشکلات عدم تعادل رو به همراه خواهد داشت و در نتیجه بزرگترین فاکتور موجود بین اسب و سوار یعنی ایتماد اسب به سوار و سوار به اسب کمرنگ شده یا از بین خواهد رفت
عدم وجود اطمینان میتواند موجب گریز , ممانعت از پرش , تغییر آهنگ حرکت بدون در نظر گرفتن اثر سوار از سوی اسب یا. . . . . . شود
بگذریم من که رشته کلام از دستم رفته و نمیدونم اصلا از کجا شروع کردم و باید به کجا ختم کنم خوب اولیویرا جان میدونم این پست احتمالا جواب کاملی در جهت سوال شما نبود اما فکر کنم همچین هم بی ارتباط نبود

LinkBack URL
About LinkBacks
,

)