خاطره بیستون (سمند*دیبا) م

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
سمند*دیبا

با دوران 1 کشش شد

خرداد 90

پیوست ها

• wwwhorseir (3).jpg
    wwwhorseir (3).jpg
    34.6 کیلوبایت · بازدیدها: 22
  • wwwhorseir (2).jpg
    wwwhorseir (2).jpg
    37.4 کیلوبایت · بازدیدها: 28

♘امیرحسین♞

کورس
خودش نوه معنگی هست

در ضمن اسب اصیل ایرانی ساخته نشده برای زیبائی. و قدرتش باید مد نظر باشه
چه بهتر تولیداتی ورزشی تولید بشه که زیبا هم هستند.

سالهاست برعکسش داره انجام میشه و به نتیجه خاصی نرسید و هیچ اسب ایرانی نمیتونه با آشغالترین وارداتی مقایسه بشه.
با مراجعه به عکسهای 50-60 سال گذشته میبینید که اسب عرب بسیار قوی تر و درشت تر از این چیزی بوده که امروز هست و فقط شیهه باقی مونده براش و یک دماغ شبیه شیپور.

دقیقا عالی گفتین اسب اول باید غیرت و صلابت داشته باشه حالا سرش هم قشنگ بود بهتر. متاسفانه الان شده مد! یعنی اسب وارد میکنن از بس پوزه اش باریکه میتونه تو استکان آب بخوره زین میذارن روش راه نمیره کار کردن که پیشکش! اونایی که تو اسب عربن این شده براشون الگو میخوان از این پوزه باریکا تولید کنن اسبیت اسب رفته زیر سوال. یعنی به چشم خودم دیدما اسب اینقد لَخت و بی رگه که باید بزنیش تا راه بره
نمیدونم چرا اینجوری شده خوب نیست اسب عرب معروف بشه به شل و ول بودن. از پدرم شنیدم اسبای عربی بودن که از پرخونی نامی روزگار بودن(اگه اشتباه نکنم اسم فیصلُ گفتن) اما الان یه دونه هم نیست.
بازم به عربای خوزستان وارداتیا که...

♘امیرحسین♞

سواری گرفتن از این مادیون از سوار سیلمی شدن سخته تره.
و کره ای هم که با دوران خواهد داد زیبایی هم مقام خوبی میگیره. این تولیداتی که الان در زیبایی هستند همه میخورن به دوتا سیمی. و روزی خالص این سبکی هم میرسه به آخر.
امیدوارم قبل از مردن همه مادیانهای پایه بتونم تعدادی تولید قوی بکنم ازشون.

دوتا مادیون دیگم بزودی معرفی میکنم ! که یکیشون آخرین مادیان یکی از تیره های کمیابه و دیگری مادر خیلی از پایه های دیگر.

انشاالله چند تا کره اکثرا مادیون قوی و پرخون میگیرین. تو 2 3 سال 10 تا کره این مدلی هم که تولید بشه خودش خیلی کار بزرگیه یه تلنگری هم میزنه به بقیه که بیان اسب تولید کنن نه باربی!
این مادیونایی که گفتین از نظر شجره با اسبای رایج و معروف فعلی فرق دارن؟ اگه اینطور باشه یعنی کره هایی که میدن با اسبای فعلی همخون نباشن که عالیه

♘امیرحسین♞

این مادیانها هیچ فصل مشترکی با حداد و سمرقند ندارند. البته داشتن یکی دوتا در شجره دور مشکل خاصی نیست.
و ترجیحا از آنهایی استفاده میکنم که در کورس مقام داشته باشند و یا اجداد ورزشی دارند.

من از نزدیک دیدمش .مادیان فوق العاده قوی هستش....حتما با دوران تولید موفقی خواهد داشت.

mansouri

Member
اينم خاطره

پیوست ها

• خاطره.jpg
    خاطره.jpg
    59 کیلوبایت · بازدیدها: 33
  • خاطره2.jpg
    خاطره2.jpg
    65.2 کیلوبایت · بازدیدها: 29
بالا