ذوالجناح

نظرتون درباره ذوالجناح چیه ؟

• مجموع رای دهندگان
    22

pasargad

Member
نام : ذوالجناح
مادر : شاداب
پدر : شبدیز
مالک : سید جعفر حسینی
باشگاه بیستون حسینی

یکی از زیباترین اسب های کرد ایران

پیوست ها

• DSCF3853.jpg
    DSCF3853.jpg
    96.3 کیلوبایت · بازدیدها: 98

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
واقعا که میتوان شجاعت -غیرت-و پر خونی را فقط در اسبان کرد مشاهده کرد این یکی از سیلمی های بهترین پرورش دهنده اسب کرد کرمانشاه منتظر دیگر اسبها هستیم pasargadجان

♘امیرحسین♞

شاداب هم زیباست ولی عکس کیفیت زیادی ندارد که معلوم کننده زیبایی اسب باشد راستی پاسارگاد جان اگه میشه نام پدر مادر و تیره تمام اسبها را بنویسید چند عکس زیبا از شاداب هم بگذار وذولجناح

♘امیرحسین♞

pasargadمیخوای بگی این شاداب مادر ذولجناح است یا من اشتباه میکنم شجرشو بذار و چند عکس بهتر و با کیفیت

این ذوالجناح واقعا اسبه نظیرش نیست خیلی زیبا سرو دم گیر رقاص یا به قول اصفهانی ها جفت زن
اگه دست اصفهانی ها بود یه استوره ازش میساختن

اگه دوستان تمایل داشته باشن و تقاضا زیاد باشه با آقای حسینی هماهنگی میکنم و یه کلپ کوتاه از ذوالجناح براتون میزارم

atila

Member
من خیلی وقت پیش عکسشو گذاشتم تو انجمن ولی اطلاعاتی ازش نداشتم از دوستان ممنونم .

این ذوالجناح یه کره داره که من خیلی دوسش دارم :-* به اسم غرور به آقای احسان حسینی هرجی میگم این کره رو به من بده نمیده میگه نمیفروشم :-\یکی نیست بگه بابا شما که اصلشو داری و میتونی یکه کره دیگه ازش بگیری . تازه یه کره چند ماه دیگه ازش داره عین همین .
اینو عمدا نوشتم چون میدونم این مطلبو آقا احسان میخونه ;D

♘امیرحسین♞

ما اخرش نفهمیدیم عکس مال ذوالجناح است یا مادرش شاداب عکس پایین مربوط به کیه بچه ها

بالا