راهنمایی جهت خرید اسب

با سلام حضور دوستان عزیز، من عضو جدید سایت هستم، لطفا جهت خرید اولین اسب با یه هزینه ی معمولی و کلا نکاتی که باید مد نظر داشت ،بنده رو راهنمایی کنید.
سپاسگزارم :)

kamyab

Member
سلام
خوش اومدین
بگید اسب را برای چه کاری میخواهید،سواری آزاد،پرش یا...؟
چقدر آشنائی دارید با اسب؟

فروغ گفت:
با سلام حضور دوستان عزیز، من عضو جدید سایت هستم، لطفا جهت خرید اولین اسب با یه هزینه ی معمولی و کلا نکاتی که باید مد نظر داشت ،بنده رو راهنمایی کنید.
سپاسگزارم :)
توصیه من اینه که,
تا زمانی از علاقه ات به این رشته وشاخه های مختلف آن مطمئن نشدید,از خرید اسب اجتناب کنید؟!
سواری و آموزش خود را زیر نظر مربی که مطلوب و مورد نظر شما ویا افراد مورد تایید شما هستند پیگیری نمایید.
در صورت ماندگاری علاقه وپیشرفت در فعالیت,تحت نظر مربی خود,به فراخور امکانات مالی وجسمی اسب مطلوب وترجیحا" سالم وآموزش دیده راتا زمان آموزشهای ابتدایی تهیه وآموزش خود را زیر نظر مربی کامل نمایید.

اما دلیل
اسب داری به غیر از سوار شدن بر اسب مسئولیتهایی را به همراه داردکه تا از علا قه خود مطمئن نشده اید,بهتر است از قبول آن مسئولیت ها اجتناب کرده وترجیحا" علاقه خود را با اسب های آموزشی وحتی در سطوح بالاتر اجاره ای دنبال نمایید؟!

از راهنمایی شما ممنونم . من 15 سال پیش خیلی تفننی سواری میکردم ولی ادامه ندادم و هیچگاه آموزشم ندیدم ولی الان مدتی است که زیر نظر یکی از بهترین مربیان سوارکاری که شاید خیلی ها هم می شناسنشون دارم کار می کنم و مربی من از استعداد فوق العاده من و شایدم به نظر خودم از انگیزه زیاد و عشقی که به این رشته ورزشی دارم تعریف می کنند که البته شایدم اینا بر می گرده به زمان گذشته و البته که از ایشون برای خرید اسب کمک خواهم گرفت ولی این راهنمایی رو برای جمع آوری اطلاعات خودم می خوام.
در ضمن بیش از همه به پرش و درساژ علاقمندم.

Wow! حالا وضع یه کم فرق کرد؟!
ولی توصیه من تغییرنمی کنه تا زمان آموزش از اسب آموزش دیده وسالم؟!با تایید مربی وبرای اسب اول تاییددامپزشک مجرب؟!
وزن وسن(البته ببخشید؟!)

{وزن وسن(البته ببخشید؟!)}
ببخشید شما بعداز علامت ؟ درجملاتتون علامت ! می گذارید و من منظورتون رو از وزن و سن متوجه نشدم ؟

فروغ گفت:
{وزن وسن(البته ببخشید؟!)}
ببخشید شما بعداز علامت ؟ درجملاتتون علامت ! می گذارید و من منظورتون رو از وزن و سن متوجه نشدم ؟
هر نژادی یک سری خصوصیات اندامی ومشخصات روحی داره که صد البته بسته به نوع کار تربیت کننده اش قابل تغییر واصلاحه ولی این مشخصات باید با خصوصیات سوار کارش هماهنگ باشه؟
سئوالم درباره وزن وسن شماست؟ ودلیل عذر خواهی هم یه تعارف مصطلحه!

oliveira گفت:
هر نژادی یک سری خصوصیات اندامی ومشخصات روحی داره که صد البته بسته به نوع کار تربیت کننده اش قابل تغییر واصلاحه ولی این مشخصات باید با خصوصیات سوار کارش هماهنگ باشه؟
سئوالم درباره وزن وسن شماست؟ ودلیل عذر خواهی هم یه تعارف مصطلحه!
خواهش می کنم.(30 سال و 60 کیلوگرم)

به شخصه خارج از هرگونه تعصبی دوخونهای ترکمن تروبرد رو برای سطح متوسط پیشنهاد میکنم.که سه سالگی زین شده باشه(تجربه کورس نداشته باشه؟) وتربیت خوبی رو زیر نظر مربی مجرب دنبال کرده باشه واز سلامت برخوردار باشه.؟!
میتونم همین توصیه رو برای کره های تولید داخل از سیلمی های هانور ویاسل فرانس... که امروزه مد شده هم داشته باشم ولی معمولا" این تیپ اسبها رو به شرط تناسب وسلامت با قیمت مناسب نمی توانید پیدا کنید,ضمن اینکه خصوصیات حرکتی ونوع سواری بااین دو اندکی متفاوت است؟

oliveira گفت:
به شخصه خارج از هرگونه تعصبی دوخونهای ترکمن تروبرد رو برای سطح متوسط پیشنهاد میکنم.که سه سالگی زین شده باشه(تجربه کورس نداشته باشه؟) وتربیت خوبی رو زیر نظر مربی مجرب دنبال کرده باشه واز سلامت برخوردار باشه.؟!
میتونم همین توصیه رو برای کره های تولید داخل از سیلمی های هانور ویا... که امروزه مد شده هم داشته باشم ولی معمولا" این تیپ اسبها رو به شرط سلامت با قیمت مناسب نمی توانید پیدا کنید,ضمن اینکه خصوصیات حرکتی ونوع سواری بااین دو اندکی متفاوت است؟
از لطف شما ممنونم.

سنا

Active member
پاسخ : راهنمایی جهت خرید اسب

oliveira گفت:
میتونم همین توصیه رو برای کره های تولید داخل از سیلمی های هانور ویاسل فرانس... که امروزه مد شده هم داشته باشم ولی معمولا" این تیپ اسبها رو به شرط تناسب وسلامت با قیمت مناسب نمی توانید پیدا کنید,ضمن اینکه خصوصیات حرکتی ونوع سواری بااین دو اندکی متفاوت است؟
ميشه در مورد تفاوت هاي سواري با هانور و سل فرانس با نژاد هاي مثلا تركمن توضيح بديد؟

سنا گفت:
ميشه در مورد تفاوت هاي سواري با هانور و سل فرانس با نژاد هاي مثلا تركمن توضيح بديد؟
شایدچند اشاره کو چک بتونم بکنم تا چه دریافت گردد.
اسبهایی که در ایران عمومی هستند تروبرد,ترکمن,عرب وکردو...عمدتا"اسبهایی خونگرم وروبه جلویی هستند که سواران عمدتا"از کتفها وبازوهای خوبی برای کنترل سرعت آنها برخوردارند؟!وکمتر نیاز به تحریک واستفاده از نشیمن وساق دارند؟!
این حقیقتی دربالاترین سطح سواری کشوراست که دستهای سواران ایرانی بسیاربیشتر ازساقهای آنها کار می کندواین سطح را بگیر تا به سوار مبتدی برسی.
در ایران اسبی که رو به جلونباشد نیاز به ساق داشته باشد انگارکه روی اعصاب سوار راه می رود؟!
ولی این دو نژادوارداتی برای آموزش نیاز به تحریک وتربیت رو به جلو دارد.

دومین مورد نوع گام برداری وتعلیق ودامنه حرکت بسیاربالای ایندو نژاداست که بابدنهای منقبض ما سا زگار نیست وبه جرات کمتر سواری(به خصوص مبتدی)قادر به اجرای یورتمه کشیده(نشست داخل زین)در تعلیق وگام برداری این نژادمی باشد.

ومورد بعدی اینکه نژادهای ایرانی در کار وتمرین اشتباهات سوار را پوشانده وجبران میکند (شما با چک ولگدهم بالاخره کار مورد نظر خود را به گمان خودپیاده می کنی واین هنر یا نمی دانم چه بگویم! نجابت اسب ایرانی است) اما با این نژادها کوچکترین اشتباه ویا اصرار به اشتباه با عکس العمل ,گهگیری,وقفل شدن فکری مواجه خواهی شدانگار بافرهنگ سواری ما آشنانیست.؟!

البته اینها به نواقص این اسبها نیست,بلکه از استعداد خوب سواری ماناشی می گردد.
امیدوارم توانسته باشم تا حدودی بگویم.

سنا

Active member
متشكرم اولي جان :) :)
بله كاملا جوابم رو دريافتم و درك كردم
ممنون

kamyab گفت:
ببین کامیاب جان
برای راحتی اسب وسوار بهتر است که وزن سواربیشتر از20٪ وزن اسب نباشد یعنی برای یه اسب 300 کیلویی ترجیحا" یه سوار 60کیلو ,که البته نژادعرب به دلیل فرم ستون فقرات قادر به تحمل وزن بیشتری نیز می باشد.(البته این نسبت بیشتر برای سوار مبتدی ونامتعادل است ویک سوار متعادل می تواند سبک سواری کند.؟!) و وزن اسب به نژاد وقد مرتبط است.
برای آموزش سواری به کودک ونوجوان کاسپین وعرب.
ازاین سن به بالا به فراخور علاقه ورشته می توان از اسبهای عرب,کرد,ترکمن وتروبرد برای راهپیمایی ,پرش ودرساژ وکورس استفاده کرد.
فقط چیزی که در مرحله آموزش برای سوار اهمیت دارد,اسب آموزش دیده(تقریبا"کامل در سه گام اصلی) سلامت اسب ووجود یک مربی فهیم وآگاه است.