زین زدگی ..!

Dr_Ghaffari

Active member
سلام مارال خان . در پاسخ سوالی که پرسیده اید باید بگویم زخم جدوگاه معمولا در اثر زین زدگی ایجاد می شود و از ساییدگیهای ساده تا تشکیل آبسه ممکن است متفاوت باشد . درمان سطحی زخم در مواردی که لایه های بافت زیرین درگیر شده است و یا آبسه وجود دارد برای درمان کارساز نیست . فقط شاید از پیشرفت عارضه پیشگیری نماید .برای شما چند توصیه دارم :
1 – تا آنجا که ممکن است اسب استراحت داشته باشد و بویژه از تمرین سخت خود داری نمایید .
2 – در چنین مواردی بهتر است از زین شیرازی استفاده نمایید ! برای اینکه قوس جلوی زین موجب می شود روی ناحیه فشار کمتری وارد شود . بنابراین زینهای کورسی و تخت خیلی مناسب نیستند تا زمانی که از بهبودی اسبتان اطمینان کامل به دست آورید .
3 – سعی کنید زین را به صورت درساژی ببندید ! یعنی زین کمی عقب تر بسته شود و اگر برای پرش استفاده می کنید برای مدت زمانی تحمل نمایید !
4 – معمولا اسبداران گراش از چشم و گوشهای من استفاده می کنند ! یعنی دکتر منوچهر مقتدری فرزند زادان خان( 09173820344 ) را می برند اسب را معاینه می کند سپس او با من تماس می گیرد و تاریخچه کاملی از شرح بیماری می دهد و برای راه کار درمانی با یکدیگر مشورت می کنیم .
5 – در هر صورت برای یک درمان کورکورانه یک دوره آنتی بیوتیک تراپی تزریقی با داروی " ترانکرون"( که از سم رطیل تهیه شده است ) به شما پیشنهاد می شود . هر بار 10 میلی گرم تزریق نمایید و هر پنج روز یک بار برای سه نوبت تزریق را ادامه دهید . در این پانزده روز از سوارشدن و زین بستن جدا پرهیز نمایید .احتمالا شاهد اثرات درمانی بسیار مطلوبی خواهید بود .
6 – همراه من نیز 09173140197 می باشد البته آقایان حسن زاده و صادقی و آذر مینا و ... مرا می شناسند و تلفن مرا نیز دارند .

بالا