سنا
Active member
خواهش ميكنم برادر جانbaradar گفت:دستت درد نکنه سنا جان مدتها بود که اسبهایی به این زیبایی رو ندیده بودم. همه دوستان میتوانند با دقت روی هر کدوم از عکسها پی به خیلی مسائل ببرند!!!
وظيفه ست
خواهش ميكنم برادر جانbaradar گفت:دستت درد نکنه سنا جان مدتها بود که اسبهایی به این زیبایی رو ندیده بودم. همه دوستان میتوانند با دقت روی هر کدوم از عکسها پی به خیلی مسائل ببرند!!!
نمیدونم خیلی وقت پیشا داشتمش..SANA. گفت:عكس رو از كجا آورديش؟
اسم و رسم و اطلاعاتی راجع به این زیبا اسب نمیدین به ما جناب برادر،عکس بازم بزبرین .baradar گفت:ایناهاش عزیز دل برادر. پدر سوخته ایهکه نگین:-* :-*
![]()
معین جان این نریان آنگلو عرب کره یک عربه بنام خیام که اهدایی مرحومه قره گوزلو به سردار رودکی بوده و مادرشم آیناز بوده که یک تروبرد تقریبا 90 درصد بوده اسمشم fire (آتش) مالکشم خدای مهربونه.*معین* گفت:اسم و رسم و اطلاعاتی راجع به این زیبا اسب نمیدین به ما جناب برادر،عکس بازم بزبرین .
اینم یه الهکلنگ دیدنی از فایر پدر سوخته*معین* گفت:اسم و رسم و اطلاعاتی راجع به این زیبا اسب نمیدین به ما جناب برادر،عکس بازم بزبرین .
اینم تقدیم به شما سنا جان.SANA. گفت:واي فاير دوست داشتني :-* :-*
ايشالله هميشه سالم بمونه كه واقعا قهرمانه:-*
ماشاللهbaradar گفت:اینم تقدیم به شما سنا جان![]()
![]()
![]()
معین جان فایر 9 سالشه. درساژ مقدماتی رو کاملا یاد گرفته و توی پرش هم گفتنیها هم در شیراز و هم در تهران داره. در تهران سال 1383 در دو مسابقه مهم تو رده E بزرگسالان با خودم در رده 4 و 8 قرار گرفته. مالکشم من دوست ندارم بگم مال منه یا مالکشم. دوست منه بهتره و مالکشم خداست که دوستی مثل اونو بمن داده. قدشم 158 سانته. قربانت.*معین* گفت:فایر چند سال داره ؟ متعلق به شماست جناب برادر ؟ در رشته ی ورزشی خاصی هم شرکت و فعالیت میکنه ؟
میشه بگید قدش چند سانته ؟
ممنونم دوست گرامی. من شما را از صمیم قلب دوست دارم و برایتان ارزش بسیار قائلم. خدا شما را هم حفظ کند.ناشناس گفت:برادر جان هوای این فایرو داشته باش
خدا برات حفظش کنه
برادر عزیز خیلی دوس دارم عکسای بیشتری در حالات دیگه از فایر ببینم،دارین بزارین لطفا ؟baradar گفت:معین جان فایر 9 سالشه. درساژ مقدماتی رو کاملا یاد گرفته و توی پرش هم گفتنیها هم در شیراز و هم در تهران داره. در تهران سال 1383 در دو مسابقه مهم تو رده E بزرگسالان با خودم در رده 4 و 8 قرار گرفته. مالکشم من دوست ندارم بگم مال منه یا مالکشم. دوست منه بهتره و مالکشم خداست که دوستی مثل اونو بمن داده. قدشم 158 سانته. قربانت.
♘ امیرحسین ♞ گفت:داغ داره؟
تا با دسته بندی برنم تو یک گروهی؟
آنگلو.ایمان گفت:این فایر نزادش چیه ؟
♘ امیرحسین ♞ گفت:داغ داره؟
امیر حسین جان میکرو چیپ داره. کره خیامه مادرشم آینازه(تروبرد)♘ امیرحسین ♞ گفت:داغ داره؟