كره نريان ( حيدربابا---صدفي )متولد 1390

جناب هوشمند سال گذشته تو مجله دنیای اسب یه عکس دیدم با همین شجره یا جنابعالی سال تولدش رو اشتباه نوشتید یا یکی دیگست که با این اسب برادر میشه...
ولی اون عکس رو تو مجله دنیای اسب پارسال دیدم ماشااله عجب پرشی داشت

hooshmand

Member
جناب هوشمند سال گذشته تو مجله دنیای اسب یه عکس دیدم با همین شجره یا جنابعالی سال تولدش رو اشتباه نوشتید یا یکی دیگست که با این اسب برادر میشه...
ولی اون عکس رو تو مجله دنیای اسب پارسال دیدم ماشااله عجب پرشی داشت

اين كره نريان كوچولو و زيبا كه سال گذشته پاي مادر شير ميخورده ..؟؟ البته برادر تنيش سال گذشته درزير 18 ماهگي free jupm داشته و به قرار اطلاع 17 ميليون تومان هم فروش رفته كه من يك تاپيك جداگانه براش گذاشتم و رنگش هم cramelo بوده است و از پرش هاي ان كره هم عكس براتون خواهم گذاشت

اون فری جامپ زیبا بود بنظر شما؟ به فرم آمدن روی مانع و بازی دستها توجه کنید

از رو یه عکس محو تو مجله نمیشه اینقدر راحت قضاوت کرد...شاید عکس بد انداختند آخه همه که مثل تو عکاس نیستند امیرخان:laughingsmiley::laughingsmiley::laughingsmiley:

شما به ارتفاع مانع دقت کن...درسته که این چیزا عوام فریبی ولی حداقل نشون میده تو پرش استعداد داره...

اگه تکنیک هم به قول شما خوب نباشه اون هم اگه دست اهلش بیفته درست میشه.

hooshmand

Member
جناب گل صحرا
عكسهاي امسال كره حيدر بابا در 16 ماهگي را دارم وروي سايت خواهم گذاشت خيلي بزرگ شده و استخوان تركونده واقعا چه صورت زيباي تركمني واستخواني دارد اين كره نريان تناسب هاش هم خوب هست خون هم از از اربنت و توسن دارد. رنگش هم من را ياد پدر بزرگش اربنت مي اندازد و به نظر ميرسد از برادر بزرگتر و تني اش همان كه free jump داشته قوي تر ميباشد فنوتايپش هم كه اخالي هست حالا سركار عكسها را ببينيد و اعلام نظر بفرمائيد.هر چند
همه كره ها تا نيايند در ميدان و در فشار و رقابت قرار نگيرند خيلي نكات مبهم و پشت پرده دارند كه فقط و فقط اين نكات در ميدان ورزشي عيان مي شوند ...............
فعلا كه پشت فايل اپلود يك ساعت هست معطل هستيم ..؟؟ ..؟؟

بالا