فکر نمیکنم براش فرق کنه ولی مطمئنا" وقتی کره محبت میبینه زود اعتمادش جلب میشه و زود یاد میگیره و عکس العمل نشون میدهنفس گفت:کره اسب ترجیح میده صاحبش ترجیحا یک کودک باشه یا آدم بزرگا؟!!!
اصلا واسش فرقی میکنه که کی صاحبش باشه؟
و با کدام یک رابطه ی قوی تری برقرار میکنه؟
براش مهمه صاحبش يك انسان اسب دوست باشه
اگه به کره اسب باشه که اصلا دوست نداره صاحبی داشته باشه،و آزادی رو انتخاب میکنه، اما اگه اجبارا قرار باشه یکیرو انتخاب کنه، به نظر من در وحله اول محبت و در وحله دوم، شاید با یه کودک بتونه ارتباط قوی تری برقرار کنه،اما این فقط یه احتماله چون بنظر حرف همو بهتر بفهمن!!!
آزادی را که همه اسب ها انتخاب میکنند و منحصر به کره نیست.
اما میخوام بدونم قوه درک کره نسبت به اسب چگونه است و آیا به محبت بیشتری نیاز دارد و این محبت زیاد را از سوی صاحبش میتواند به خوبی تشخیص دهد تا باعث وابستگی به صاحبش بشود یا خیر؟
آزادی را که همه اسب ها انتخاب میکنند و منحصر به کره نیست.
اما میخوام بدونم قوه درک کره نسبت به اسب چگونه است و آیا به محبت بیشتری نیاز دارد و این محبت زیاد را از سوی صاحبش میتواند به خوبی تشخیص دهد تا باعث وابستگی به صاحبش بشود یا خیر؟
بنظر من یه کره اسب یا یه اسب دوست داره که صاحبش دنیا رو از دریچه چشم یه اسب ببینه.![]()
من فکر می کنم اسب چه کره باشه چه بزرگ با بچه ها رابطه بهتری داره .
من تا حالا ندیدم اسب یک بچه رو اذیت کرده باشه ولی بزرگا رو چرا !
حالا که بحث اذیت کردن رو عنوان کردید،ممکنه بپرسم مثلا اگر یک بچه بره تو باکس اسب و مثلا کاری بکنه که اسب خوشش نیاد،ممکنه اسب گازش بگیره یا لگد بزنه؟احتمالش چقدره؟
و اگر اسب وحشی باشه چطور؟
اسب آره ولی کره اسب چی من خودم دیدم که کره اسب به یه بچه لگد زد در حالی که اون کره اصلا عادت لگد زدن نداشت.