در مورد شجره "پيراسته" مادر "زرافه" و "ياسا" اطلاعاتي داريد؟ اميد جان كتاب را ببين.
sohrab Active member 2008 , December 24 #1 در مورد شجره "پيراسته" مادر "زرافه" و "ياسا" اطلاعاتي داريد؟ اميد جان كتاب را ببين.
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2008 , December 25 #5 رنگ :کهر تیره:خرسان میر بهترین تولیدات:نسیم و سردار
sohrab Active member 2008 , December 26 #6 ايمان شيربندی گفت: رنگ :کهر تیره:خرسان میر بهترین تولیدات:نسیم و سردار کلیک کنید تا باز شود... نسیم و سردار که از تولیدات مادیان زرافه هستند نه پیراسته رنگ را مطمئنی؟ چون زرافه کرنگ است. (احتمالش کمه از پدر و مادری کهر باشد)
ايمان شيربندی گفت: رنگ :کهر تیره:خرسان میر بهترین تولیدات:نسیم و سردار کلیک کنید تا باز شود... نسیم و سردار که از تولیدات مادیان زرافه هستند نه پیراسته رنگ را مطمئنی؟ چون زرافه کرنگ است. (احتمالش کمه از پدر و مادری کهر باشد)
alirezainejad Member 2008 , December 26 #7 سلام زرافه ردی از طرف پدر است.دو تا کهر کرنگ نمیدهد .من زرافه را دیدم.
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2008 , December 26 #8 ببخشید دوستان اشتباه نوشتم تولیدات رو برای رنگ پیراسته اطمینان دارم کهره تاپیک :نسیم:رو معرفی کردم یه سربه اونجابزنید همه چیز دستتون میاد
ببخشید دوستان اشتباه نوشتم تولیدات رو برای رنگ پیراسته اطمینان دارم کهره تاپیک :نسیم:رو معرفی کردم یه سربه اونجابزنید همه چیز دستتون میاد
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2009 , January 1 #9 تیره:خرسان میر بهترین تولیدات نهروان-زرافه-یاسا-افغان بلبل-وسوسه- یتیم اژدر سیحون پیراسته آذرنوش باستان خرسانی قزل
تیره:خرسان میر بهترین تولیدات نهروان-زرافه-یاسا-افغان بلبل-وسوسه- یتیم اژدر سیحون پیراسته آذرنوش باستان خرسانی قزل