چرا قدر ذخاير ژنتيکی خودمان را نداريم

احسان

Active member
چرا قدر ذخاير ژنتيکی خودمان را نداريم

اينجا چون بيننده بيشتر بود گذاشتم
اسب ايرانی

سگ ايرانی http://sag.ir/forum/index.php?topic=266.msg285;topicseen#msg285

گربه ايرانی

تا اينجا اين ستا چيزی هست که من ميشناسم خيلی چيزای ديگه هم هست که ما قدرش را نميدنيم
چرا ما دارايهای خودمان را بی ارزش ميکنيم اينها مال کشور ايران هستند ولی الان ما ايرانی ها هيچ کدومش را نداريم

پیوست ها

• samarqand.jpg
    samarqand.jpg
    35.7 کیلوبایت · بازدیدها: 44
  • 26-01-08_1019.jpg
    26-01-08_1019.jpg
    18 کیلوبایت · بازدیدها: 45
  • 3e3.JPG
    3e3.JPG
    12.4 کیلوبایت · بازدیدها: 44

vatan

Member
پاسخ : چرا قدر ذخاير ژنتيکی خودمان را نداريم

به این ذخایری که دکتر گفت گاو گلپایگانی گاو سرابی گاو سیستانی شتر دو کوهانه و................. را اضافه کنید.
علت عمده هم مربوط میشه به این که هنوز در این کشور به کشاورزی توجه و بهایی که به بخش صنعت میشه نمیشه.
تازه اینها یک ذره ای از ذخایر ژنتیکی دامی ما هست که به این مجموعه باید ذخایر ژنتیکی گیاهی و زراعی و باغی (درختان) و هم همچنین ذخایر ژنتکی مربوط به میکروارگانیسم های طبیعی یا به قول معروف فلور میکروبی را هم اضافه کنید.

vatan

Member

در سفری که امیرحسین در ایام نوروز به خمینی شهر داشت سعی کردیم با عکاسی از یک نژاد سگ در خمینی شهر اصفهان به نام سگ سده یا قدرجون(قهدریجان) اون را در سایت سگ به ایران به عنوان پرخون ترین!!!!!!!!! سگ نژاد ایرانی معرفی کنیم.
همچنین از دوستان کرمانشاهی هم سایتی هم تقاضا میگردد که به معرفی سگ کنگاور و دوستان آذربایجانب و به خصوص اردبیلی ما به معرفی سگ سرابی و دوستان کرمانی به معرفی سگ توره(دورگ سگ و شغال) و شهرکردی ها هم نژاد سگ بختیاری بپردازند.

احسان

Active member

وطن جان اين قسمت مربوط به سگ رو بخوان
3 تا سگ هست ديگه حالا هی زيادش نکن
سگ مثل اسب بی درو پيکر نيست که هرکی رسيد بگه اين سگ فلان هست
اين رو که من ميگم از روی يه شجره نژادهای سگ در خارج از ايران در آوردند و دکتر آل داوود ريس سازمان انجمن حمايت از حيوانات در ايران و استاد دانشگاه تهران و چندتا درجه ديگه تاييد کردند و از نظر ژنوتيپی و فنوتيپی توضيح دادند در نشستهای علمی و انجمنها خارج از ايران
3 تا سگ هست همين سگ قدرجونی نژادش چنبری هست و همين سگ بختياری در شهرکرد هم چنبری هست ديگه حالا هر کی رسيد ميياد اسم سگ منطقه خودش رو روش ميگذاره
البته در خارج هم همينطور بوده مثل سگ های ترير بوستن و اردل ترير و غيره ولی ثبت شده ولی در ايران اين سگ ها فقط هست و همين 3 نوع بومی ايران هست
تو همه چيز رو با خون ميسنجی
در انتخاب همسر هم فکر کنم پر خون بخوای آره؟

vatan

Member

www.Horsevet.blogfa.com گفت:
وطن جان اين قسمت مربوط به سگ رو بخوان
3 تا سگ هست ديگه حالا هی زيادش نکن
سگ مثل اسب بی درو پيکر نيست که هرکی رسيد بگه اين سگ فلان هست
اين رو که من ميگم از روی يه شجره نژادهای سگ در خارج از ايران در آوردند و دکتر آل داوود ريس سازمان انجمن حمايت از حيوانات در ايران و استاد دانشگاه تهران و چندتا درجه ديگه تاييد کردند و از نظر ژنوتيپی و فنوتيپی توضيح دادند در نشستهای علمی و انجمنها خارج از ايران
3 تا سگ هست همين سگ قدرجونی نژادش چنبری هست و همين سگ بختياری در شهرکرد هم چنبری هست ديگه حالا هر کی رسيد ميياد اسم سگ منطقه خودش رو روش ميگذاره
البته در خارج هم همينطور بوده مثل سگ های ترير بوستن و اردل ترير و غيره ولی ثبت شده ولی در ايران اين سگ ها فقط هست و همين 3 نوع بومی ايران هست
تو همه چيز رو با خون ميسنجی
در انتخاب همسر هم فکر کنم پر خون بخوای آره؟
چیطوری ثابت کردند ما فقط سه نژاد سگ ایرانی داریم را که من متوجه نشدم. احتمالا معیارهای فنوتیپی بوده وگر نه کار ژنتیکی فکر نکنم هنوز روی نژادهای سگ ایرانی انجام شده باشد.
سگ چنبری هم در شهر ما به سگی میگند که گردنش سفید باشه نه یک نژاد خاص!!!
سگ های قدر جون در اصل متعلق به گله داران سده ای بوده که بعدا که کار گله داری را رها میکنند و به سراغ مشاغل دیگه همچون کارخانه سنگ میرند گله ها را به قدرجونی ها میفروشند و خود قدر جونی ها هم این را میدونند و خودشون هم میگند.
سگ و اسب و زن باید پرخون باشند!!!!!!!!!!!!
حالا سگ هایی که من معرفی کردم را دکتر ببین تا ببینی سگ چی هسن!!!!!!!!

احسان

Active member

آره اينجا اسم سگ رو هم چنبری مگذارند به سگی هم که مشخصاتی که گفتی داره هم چنبری مگند ولی اين اسم يک نژاد هست
خيلی خيلی هم پرخون هستند و يکه شناس
حالا ديگه سده بودند يا قدرجون من نميدونم
ولی الان در نزد مردم عادی به نژاد قدرجونی معروف اند البته کم پيدا ميشند بيشترشون با جرمن شپرد قاطی شدند
ولی دکتر های دام کوچک و دامپزشکای مخصوص سگ به اين نوع سگ ميگند چنبری يا خيلی کلاس بالا باشند ميگند پرشين داگ

چون اين دسته دکتر ها خيلی هايکلاس هستند :p :D

vatan

Member

دکتر زیاد پیدا میشند و چون جرمن شپرد اصلا به درد گله نمیخورند چون که ذات ندارند!!! یعنی اینکه یک هو دیدی به جای نگهبانی نقش گرگ را ایفا میکنند.
بله مردم عادی غیر سگ باز و سگ باز میگند قدرجونی ولی سگ بازها میدونند که سگ از سده بوده.
حالا غیر از سگ میوه سبری (یک نوع گلابی ) را هنوز معرفی نکردم . خوردی دکتر؟!!! البته نه از نوع چینی که توی تور هست .
البته همه اینها نیازمند وقت هست وگرنه کفتر هم معرفی می کردیم!!!!!!!!!!!
حالا سگ قدر جون چه رنگی هست؟؟؟؟؟؟؟

احسان

Active member

آره سيبری اصفهان رو خودمان داشتيم تو باغ کوچيکتر هست و مزه گلابی و سيب ميده اين جديد ها که تو توری هست اصلاً مزه نمديه فقط گندس

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞

دکتر طاهری و وطن جان
قسمت سگی این بحث را در sag.ir انجام دهید

از اسب خارج شده

احسان

Active member

قسمت سيبری را کجا ادامه بديم امير جان :D :D :D :D :D :D :D

vatan

Member

پس تو این تایپیک چی بنویسیم در رابطه با حفظ ذخایر ژنتیکی در اسب؟؟ کل سایت که در رابطه با اسب هست دیگه!!!
باید انجمن گلابی ایران هم بزنیم تا بتونیم در رابطه با سیبری صحبت کنیم!!!!!
راستی امیر حسین چرا تو سایت سگ عکسی از سگ های ایرانی به عنوان لگوی سایت انتخاب نشده؟؟؟!!

vatan

Member

رنگ سگ قدرجون از مگزی هست تا سیاه و بین این رنگ ها یکی از مشخصه این سگ ها سر بزرگ هست.

احسان

Active member

چرا وطن استفاده شده اون سگ لاغره مثل اينکه هيچی برش نيست رنگش بلوطی هست سگ نژاد سالوکی هست
مثل سگ های تازی ميماند ;D

vatan

Member

آخه دکتر سالوکی هم شد سگ!!!!!!!!!!!!!
سگ باید گرگ را بدرد نه دم شل باشه!!!!!!!!!
اگه این سگ هایی که امیرحسین عکسشون را گرفته میدیدی.

بالا