Soheil Sanati
Active member
به نظر من دنياي ژنتيك در حال پيشرفته.ما هم با خون ايراني سرمون رو كرديم زير برف.چرا خون خارجيها دارن گروه 1 رو درو ميكنن
به نظر من دنياي ژنتيك در حال پيشرفته.ما هم با خون ايراني سرمون رو كرديم زير برف.چرا خون خارجيها دارن گروه 1 رو درو ميكنن
به به !!!به نظر من دنياي ژنتيك در حال پيشرفته.ما هم با خون ايراني سرمون رو كرديم زير برف.چرا خون خارجيها دارن گروه 1 رو درو ميكنن
clappingبه به !!!
بحث های جدیدی داره مطرح میشه که من همیشه عاشق این نوع سوال پرسیدن ها بودم به خصوص که سوال از طرف یکی از داوران زیبایی کشور باشد و یکی از کسانی که دستی در اسب عرب دارند.
اما در رابطه با سوالی که آقای صنعتی مطرح کردند که چرا توی کورس فقط خون وارداتی ها دارند مقام میارند و خبری از خالص ایرانی ها نیست دلایل خودم را میارم و خیلی خوش حال میشم که کسی اگه سوالی داره بپرسه(اقای صنعتی من خودم کارم ژنتیک هست با اجازه شما!!)
اول اینکه یکی از فاکتورهایی که لازم هست که لازم هست مقایسه درست و صحیح انجام بشه این هست که دو تا گروه(خالص ایرانی و دارای خون وارداتی ) در شرایط یکسان با هم مقایسه بشوند.
یکی از این شرایط تعداد اسب های دو گروه هست که توی مسابقه کورس شرکت میکنند یه سوال دارم از شما آقای صنعتی توی کورس چند درصد اسبها خون خالص هستند و چند درصد خون وارداتی ؟؟؟؟ زیاد خودتون را خسته نکنید برای به دست آوردن آمار بنده قبلا تایپیکی زده ام با همین عنوان و اسب های شر کت کننده و عناوین بررسی شده این هم تایپیکیش آقای صنعتی سری به این قسمت بزنند تا اولین قسمت بحث مشخص بشه.
http://www.horse.ir/t4418.html
خوب آقای صنعتی دیدید؟؟ که توی این تایپیک چند تا اسب خون خالص بود؟؟ و چند تا خون وارداتی و آیا میشه مقایسه درستی کرد؟؟(البته لازم به ذکر هست که کورس توی شهر خودتون (یزد) انجام شده و من فعلا فرض را بر این میگرم که توی کورس ما همه چیز طبق استاندارد بین المللی هست و اثری از دو پینگ و غیره نیست:wacsmiley:مگه میشه این فرض را قبول کرد:tonguesmiley
اما در رابطه با یه موضوع دیگه هم باید بحث کنم و اون مقایسه بین کره های مبارک با خالص ها هست و اون این مسئله هست ما وقتی میتونیم مقایسه درستی بین کره های مبارک و کره های مثلا کهکشان یا پازن یا غیره داشته باشیم که این سیلمی ها با مادیان هایی کره داده باشند که مادیانها توی هر گروه از لحاظ ارزش ارثی مثلا فاکتور سرعت نا اریب باشند حالا منظور از این حرف چی هست؟؟؟؟؟
منظور این هست که نمیشه شما بیایید بهترین مادیان های کورسی را با مبارک بکشید ولی از اون طرف مادیونهای متوسط و ضعیف را با خون خالص ها بکشید و بعد کره های مبارک را با کره های سیلمی های خالص مقایسه کنید.
آیا این امر توی مقایسه شما لحاظ شده؟؟؟
اما یه موردی را مطرح کردید در رابطه با اسب ایجن روز و ایجن روزان که این اسب ها بهترین اسب های ما مثل حداد و سمرقند را توی کورس جا گذاشتند بله درست هست ولی علت چی هست؟؟؟؟
علت کار اصلاح نژادی هست که توی کشور آمریکا داره انجام میشه و اونها چون از سیستم جامع اطلاعاتی بهره مند هستند و آمار مسابقات هر سیلمی و هر مادیون مشخص هست و مقام های کسب کرده توسط هر اسب مشخص هست اونجا میشه کار اصلاح نژادی انجام داد و بهترین اسبان کورس را تولید کرد ولی برای اسب خالص ایرانی این امر آیا محقق شده ؟؟
ما در سال چند تا کورس توی اسب عرب توی کشور و توی استانهایی که تولیدی اسب عرب دارند انجام میدیم؟؟؟؟ توی خوزستان و یزد آیا کورس ها منظم برگزار میشه؟؟ آیا کورس ما موارد اخلاقی درش رعایت میشه(مسئله دوپینگ و سوارکار و غیره که خودتون بیشتر میدونید) و مسئله مهمتر این که کورس ما اینقدر جذاب هست که هر اسبداری را ترغیب کنه به شرکت مادیون یا نریونش توی کورس؟؟؟!!!!!
آقای صنعتی ما توی این انجمن قبلا به تفصیل در رابطه با اهمیت خون خالص در مقایسه با خون خارجی سخن گفته ایم و مدیر این بخش سهراب عزیز بهتر میتونند شما را آگاه کنند ولی شما مراجعه کنید به قسمت اسب عرباسب عرب Arabian horse - صفحه 3 - انجمن اسب ایران Persian horse forum
و توی این قسمت در رابطه با موضوعات مختلف بحث شده ببنید و بعد سوال مطرح کنید. حیف که این بحث ها احتیاج به کلام و دیدارهای مستقیم داره و از حوصله تایپ بنده خارج هست و گرنه خیلی دلیل دارم در رابطه با اهمیت خون خالص نسبت به خون وارداتی .
تمام این سوالهای شما جواب داره ولی من زیاد اهل تایپ نیستم!!! کلامی و رودرو بهتر میشه به موضوع پرداخت ولی به اختصار جواب میدم.وطن عزيز 4 تا سوال1-تو كه ميگي ماديان ايراني با نريان ايراني نكشيدن پس زلزله چيه.2-چرا نريانهاي ايراني دونده مثل خودشون كره دونده ندادن 3-چرا حتي به طور تصادفي1 بار يك اسب خون ايراني در گروه 1 اين 2 سال اول نشده.4 -وقتي تو يه ماديان ايرانيت كره اش از مبارك بهتر از كره خالصش با يك ايراني دونده ميدوه ايا ميري از ايراني بكشي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله مثال واقعا منصفانه ای زدید!!!!وطن جان هنوز مثل حداد و سمرقند اسبي نتونسته كورس كنه.اما agan rose مثل اب خوردن هر دوتاشون رو تركوند.مري خانم از اونجا فهميد كه اونا از ما جلو ترن
آقای صنعتی یه وقت فکر نکنید که بنده به خون خالص فقط تعصب دارم نه نه نهههههههههه:wacsmiley:1-بي خيال تعصب2-رفتن و ديدن كورسهاي دنيا.3-اوردن سيلميهاي درجه1 دنيا.4توليد با ماديانهاي ايراني
من فکر کنم فارسی نوشتم درسته؟؟!!! :blinksmiley: پس چرا کسی نمیگیره موضوع را:smile:وطن عزيز به اسبهاي گروه 1 دقت كن.1-ديوان2-خيام3-زاماس4-خاقان5-خروش6 دماوند 7 -دهدار 8-دانيال پس خون ايراني كجاست
جناب صنعتیتو كورس كه كمه.استقامت هم ماليده.زيبايي هم كه ماسيده.پس ما به چيش بنازيم
در رابطه با نازیدن که نمیدونم ولی شما فعلا به خون مبارک بناز:dodgy::dodgy:تو كورس كه كمه.استقامت هم ماليده.زيبايي هم كه ماسيده.پس ما به چيش بنازيم