کره انسیاتور

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
کره انسیاتور
پدر: انسیاتور http://horse.ir/forum/index.php/topic,3048.0.html
مادر:؟

اولین کره انسیاتور
تقریبا پدر همه چیز را منتقل کرده

هنوز اسمی براش انتخاب نکردند؟

عکس:وطن

پیوست ها

• ANSIATOR-FOAL1.jpg
    ANSIATOR-FOAL1.jpg
    16.7 کیلوبایت · بازدیدها: 190
  • ANSIATOR-FOAL2.jpg
    ANSIATOR-FOAL2.jpg
    19.5 کیلوبایت · بازدیدها: 176
  • ANSIATOR-FOAL3.jpg
    ANSIATOR-FOAL3.jpg
    28.8 کیلوبایت · بازدیدها: 206
  • ANSIATOR-FOAL.jpg
    ANSIATOR-FOAL.jpg
    25.3 کیلوبایت · بازدیدها: 223

vatan

Member
سنش که فکر کنم 3 سال باشه.
از مادرش هیچ تعریفی نمیشه!! چون هنوز ندیده ام. سواری هم شده همچنان که در عکس میبینید!!
مثل پدرش پرخون و تقس و.........

sohrab

Active member
پسر کو ندارد نشان از پدر...............تو بیگانه خوانش مخوانش پسر

ایمان

Active member
احتمالا مادر عرب کرد بوده چون سروگردن کره یه خورده شبیه عربه ولی درهرصورت معلومه اینم مثل پدر بی نقصه

sohrab

Active member
توی یکی از عکس ها 1 شباهت به عرب داره . اون هم عرب های شو :D : اینکه قسمت بالای گردن یال نداره. (البته یال عرب ها را میزنند که داور را گول بزنن!!! ولی این بیجاره بالای یالش به اون طرف گردن افتاده و شما را گول زده!)
سر هم که کاملا محدب و کردیه.
(شبیه عرب های کله قوچی)!

اسب خوبیه. ایشالله بهتر هم میشه

vatan

Member
دوستان این مطلب را داشته باشند که چون مالکش ممکن است این مطالب را بخوانند بنده از یکسری گفتن مطالب معذورم!!!!
البته مالک این کره نه مالک انسیاتور!! چون مالک این کره مالک انسیاتور نیست.
فقط این عکس را دادم به امیر حسین که ارزش سیلمیت(عجب واژه ای) انسیاتور را بگم. اگه بخواهم مثالی بزنم از ارزش پدر و مادر این اسب اگه به طور مثال انسیاتور را 100 بگیریم مادر این کره شاید با تخفیف به صفر!! برسه. و یک چنین کره ای داده.

♘امیرحسین♞

بنظر من سیلمی های عالی را باید با هر چیز ممکن کشید, تا کره های گوناگون برای دیدهای گوناگون بدست آورد.
و در زمینه تولید اسب چون کره قبل از تولد مثل هندوانه در بسته است, اصلا معلوم نمیکنه, ممکنه یک مادیانی که حساب روش نمیشده کره عالی از پدر بدهد.
بهرحال مالک این مادیان بهترین فکر را داشته
چون سیلمی کرد تو مایه انسیاتور نیست و در ضمن همه هم نیاز به داشتن انسیاتور ندارند
خیلی افراد نیاز به اسب سواری خوب و محکم دارند و نیازشان بدرستی برطرف میشود. نه با یک سیلمی عرب کرد درجه چند.

vatan

Member
♘ امیرحسین ♞ گفت:
بنظر من سیلمی های عالی را باید با هر چیز ممکن کشید, تا کره های گوناگون برای دیدهای گوناگون بدست آورد.
و در زمینه تولید اسب چون کره قبل از تولد مثل هندوانه در بسته است, اصلا معلوم نمیکنه, ممکنه یک مادیانی که حساب روش نمیشده کره عالی از پدر بدهد.
چون سیلمی کرد تو مایه انسیاتور نیست و در ضمن همه هم نیاز به داشتن انسیاتور ندارند
خیلی افراد نیاز به اسب سواری خوب و محکم دارند و نیازشان بدرستی برطرف میشود. نه با یک سیلمی عرب کرد درجه چند.
بله حرف امیر حسین را هم میپذیریم و استقبال میکنیم.
ولی در رابطه با کره های دیگر این سیلمی فعلا 2 تا مادیان کرد ازش آبستن هستند. که عکسش را هم مدیر سایت گرفته و قول دادند که بزارند تو سایت!!و انشاءالله در چند ماه آینده شاهد اولین تولیدات این سیلمی کرد خواهیم بود

♘ امیرحسین ♞ گفت:
اونوقت این احتمال چقدره؟! فکر نمیکنی همین تئوری نزادهای اصیل ما رو به اینجا رسونده که دیگه خبری از اون ترکمن ها و عربها وکردها نیست؟ اصلاح نژاد وتولید یه نژاد کاربردی یه مقوله دیگه است که توی کرج دارند انجام میدهند وما هم منتظر شتر,گاو وپلنگ خواهیم ماند.

vatan

Member
oliveira گفت:
اونوقت این احتمال چقدره؟! فکر نمیکنی همین تئوری نزادهای اصیل ما رو به اینجا رسونده که دیگه خبری از اون ترکمن ها و عربها وکردها نیست؟ اصلاح نژاد وتولید یه نژاد کاربردی یه مقوله دیگه است که توی کرج دارند انجام میدهند وما هم منتظر شتر,گاو وپلنگ خواهیم ماند.
بله دوست خوبمون به مطلب مهمی اشاره کردنند که خودم همیشه متذکر این مطلب به امیرحسین و دیگر دوستان میشدم.
نکته ای که وجود داره این هست که در کشورهای صاحب نام در صنعت اسب مثل آلمان و.... به طور مثال در زمینه اسب عرب اجازه کشش به اسب عرب با مثلا یه مادیون هولشتاینر را نمیدهند مگر این که کره ای که به دنیا میاد یا اخته میشه و یا اجازه کشش بهش داده نمیشه.
و به طور کلی کشش ها در اونجا ثبت شده هست. ولی در ایران خیر اگه به طور مثال کشش انسیاتور باز بشه شاید افرادی پیدا شوند که در آینده ادعا کنند که کره انسیاتور با مادیونشون کرد به حساب میاد در حالی که اون مادیون اصلا کرد نبوده!!!!

♘امیرحسین♞

vatan گفت:
و به طور کلی کشش ها در اونجا ثبت شده هست. ولی در ایران خیر اگه به طور مثال کشش انسیاتور باز بشه شاید افرادی پیدا شوند که در آینده ادعا کنند که کره انسیاتور با مادیونشون کرد به حساب میاد در حالی که اون مادیون اصلا کرد نبوده!!!!
منظور منم همین بود در صورت کشیدن کرد با کرد و ثبت شدن داخل کتاب.

در اوضاع فعلی هم بنظرم ایده بدی نیست چون تولید از سیلمی بدردخور خیلی بهتر از یک نریان درجه چنده!

برای مالک مادیون نسبت به هزینه اش شاید,
, ولی برای سیلمی چطور؟
خود شما اگه یه کره بد از یه سیلمی ببینی نظرت رو با چقدر اما واگر نسبت به اون مطرح میکنی!

♘امیرحسین♞

oliveira گفت:
, ولی برای سیلمی چطور؟
خود شما اگه یه کره بد از یه سیلمی ببینی نظرت رو با چقدر اما واگر نسبت به اون مطرح میکنی!
منظورتون رو دقیق نمیگیرم
روشن تر بیان کنید

به نظر من, برای انتخاب یه سیلمی خوب علاوه بر خط خونی , کارنامه و نتایج کره هاش در زمینه فعالیتش مورد بررسی قرار میگیره.
مثلا" یه سیلمی زیبایی عرب که 70% کره هاش در مسابقات اروپایی دارای مقام ورنکینگ و 15 %در مسابقات داخلی مقام دارند در مقایسه با سیلمی دیگر با خط خونی قو یتر ولی امتیاز کمتر خود و کره هاش از اعتبار بیشتری برخوردار است.
یا یه سیلمی پرش که 60 % کره هاش درGrand prix پرش و یا درساژ مقام دارند و20% در رده B ,از اعتبار قابل قبولی برخوردار است.
نظر شما چیست؟
به نظر عوام از جمله من کارنامه و نتایج سیلمی و کره هاش, برتری سیلمی را تایید می کند! وخط خونی نیز یک بعدش بررسی نتایج در خانواده سیلمی است!(البته در یک تعداد آماری قابل قبول)
حال با کشش بی رویه و غیر کارشناسی حتی در یک خط خونی ,ممکن است!!! بهبود در شجره ماد یان حاصل گردد ولی اعتباری برای سیلمی به همراه ندارد .!
چون تاریخ نتایج آماری را مورد بررسی قرار میدهد و کره را در کنار مادرش مقایسه نمی کند! وبرای اتفاق! وقت وهزینه نمی گذارد.
امیدوارم شفاف تر شده باشم.

vatan

Member
فیلم از سواریش دارم ولی عکس نه!!!!
عکس خوب گرفتن در حالت حرکت دوربین خوب لازم داره که من ندارم.

OJANG

Member
اولا که کره از خیلی از اسبایی که میگن کرده ،کرد تره!
دوما انسیاتور این کره را تو بچگی انداخته و تجربه ثابت کرده اسب هرچی سنش بالا تر میره کره بهتر میده
سوما با یه کره نمیشه اصلا روی یک سیلمی حساب کرد
چهارما دم همتون گرم!