:P
احسان Active member 2009 , April 9 #2 سهراب به نظر تو اين اسب نريان هست يا ماديان برای اين می پرسم که از نظر شرعی مشکلی پيش نياد
S Shabdeez Member 2009 , April 9 #4 تا اونجائی که من خبر دارم این دو تا قبلا صیغه رو جاری کردن و مشکل شرعی نداره
N narges Member 2009 , April 9 #6 چه جالب حالت چشم اسب یه طوری انگار بهش گفتن 123 و اون منتظره ببینه عکاس کی عکس و میگیره که بگه اخی راحت شدم برو کنار
چه جالب حالت چشم اسب یه طوری انگار بهش گفتن 123 و اون منتظره ببینه عکاس کی عکس و میگیره که بگه اخی راحت شدم برو کنار
احسان Active member 2009 , April 10 #8 آخه يه مشکل ديگه هم که ما جديداً پيدا کرديم اگه اين اسب ماديان هم باشه باز مشکل پيدا ميشه پشت سرشان حرف در ميآرند ميگند اينا جفتی لللللللللللل هستند : : : : :
آخه يه مشکل ديگه هم که ما جديداً پيدا کرديم اگه اين اسب ماديان هم باشه باز مشکل پيدا ميشه پشت سرشان حرف در ميآرند ميگند اينا جفتی لللللللللللل هستند : : : : :
OJANG Member 2009 , April 16 #11 ای بابا شاید دارن تو یه فیلم بازی میکنن! هر کی هرکی میبوسه که نباید...
سنا Active member 2009 , April 16 #12 اصلا این عکسای مبتذل چیه میذارید؟؟؟ این عکسا رو در جمع نگاه نمیکنن!! بذارید راحت باشن مزاحم نشید
P persepolis Member 2009 , April 17 #13 استغفر الله کی چه میدونه اینا چه نسبتی با هم دارن شاید خواهر برادرن!