Bojhena ( marwan al shaqab * mondolay lk)

ایمان

Active member
bojhena
marwan al shaqab * mondolay lk

جنس :مادیان
رنگ:کهر
مالک : هرندی -کرمان

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    91.2 کیلوبایت · بازدیدها: 54
  • bojhena.jpg
    bojhena.jpg
    12.5 کیلوبایت · بازدیدها: 393

ایمان

Active member
گمونم ایرانه تو قرنطینه
تو مجله دنیای اسب عکسهای قشنگی ازش زده
گویا از اسبهای خیلی مشهور هم کشیدنش

تو مسابقه شو تهران آقایون هرندی گفتن تا 10 روز دیگه میرسه احتمالا الان تو قرنطینه باشه

ایمان

Active member
نگفتن کشیدنش یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
یکی بهم گفتش که از پادرون سایکی کشیدن ؟؟؟؟!!!!

سلام .بله مادیان رسیده در حال حاضر تو رفسنجان هست اقایان مرتضی و رضا هرندی با یک مادیان وارداتی که رنگش نیله هست از طالقان خریدش مادیان نیله را با بوجینا همراه وارد رفسنجان شد العان 1 ماهه که تو رفسنجان است حدود 7 ماه که پره .از بوجینا خبری خواستید در خدمتم چون اهل رفسنجانم و با اقایان هرندی دوستان صمیمی هستیم.Bojhena5.jpg

mahdi1995

Member
بوهنا از امیر اشیرف ابسن بود کرش بدون یا امد خیلی زیبا است من پسر عموی مرتضی و رضا هستم کره این مادیون زیر دست من است انشاالا اردیبهشت 1390 زیبایی یزد با کره تواب و کره HDB Shir Ibn Massai سه تایی در گوه مایان های 1سال ها است
برادران هرندی گفتن ما یک نر یان و سه تا کره مادیان قتعن میاوریم

:coolsmiley02::coolsmiley02::coolsmiley02:

Farib

Member
بوهنا از امیر اشیرف ابسن بود کرش بدون یا امد خیلی زیبا است من پسر عموی مرتضی و رضا هستم کره این مادیون زیر دست من است انشاالا اردیبهشت 1390 زیبایی یزد با کره تواب و کره HDB Shir Ibn Massai سه تایی در گوه مایان های 1سال ها است
برادران هرندی گفتن ما یک نر یان و سه تا کره مادیان قتعن میاوریم

:coolsmiley02::coolsmiley02::coolsmiley02:
ایشالا اسبای خیلی خوبی وارد ایران کنن تا روز به روز به تعداد اسبهای خوب اضافه شه .

سامان حسینی

Active member
ماشالا من خالص ایرانی رو خیلی دوست دارم ولی یدونه ازاین مادیان ها که میبینم تا چندروز نظرم عوض میشه!خیرشو ببینندبه نظرمن این وثریا خیلی خوبن تو ایران

بالا