افسون(خیبر&گلداغ)م

باسلام من این مایونو خریدم بعضی دوستان میگن این مادیون مشکلداره ایا کسی اطلاعاتی راجع به این مادیون داره
یه سوال هم ازاقای گورانی دارم اطلاعات وعکسی از مادیان سمیلا می خواستم چون کره این مادیونو خریدم باتشکر

فربود

Active member
باسلام من این مایونو خریدم بعضی دوستان میگن این مادیون مشکلداره ایا کسی اطلاعاتی راجع به این مادیون داره
یه سوال هم ازاقای گورانی دارم اطلاعات وعکسی از مادیان سمیلا می خواستم چون کره این مادیونو خریدم باتشکر
بهترین راه این که زنگ بزنی فدراسیون و از اونها بپرسی ببینی که تایید شده یا نه

اولا تبریک به خاطر خرید افسون
و دوما منظور بعضی از دوستان از مشکل دار بودن این مادیون چیه؟؟ چیش مشکل داره؟؟

از طرف فدراسیون تاییده ولی خانم شیرین سالار تاش میگه چون اسمش تو کتاب کانون اسب اصیل ایران نیست پس خالص نیست

من یه کره ازش دارم تا الان هم هزار بار از کمیته تبارنامه استعلام کردم هیچ موردی نداره .

میرزا

Member
از طرف فدراسیون تاییده ولی خانم شیرین سالار تاش میگه چون اسمش تو کتاب کانون اسب اصیل ایران نیست پس خالص نیست
اگه یه کم سواد+جلد یک تبارنامه رو داشته باشی =میفهمی که اسمش تو کتاب فدراسیون هم نیست:dodgy:
تائید بودن یا نبودنشو نمیدونم .هرچی فدراسیون بگه

دوست عزیز وقت خودت را تلف نکن.اگه واقعا علاوه بر اینکه تاییدیه کتاب و فدراسیون براتون مهمه اصالت شجره هم براتون مهمه خودتون تحقیق میدانی کنیدو از ادمهای مطلع بپرسید کسانی که تولید کننده و ... را میشناختن.در هر صورت اسبی که تاییده و تو کتاب هست کسی نمیتونه بگه رد هست و این قضیه قابل پیگیری هست اما اگه برای خودتون مهمه تحقیق کنید .کانون تا الان هیچ سندیتی برای حرفهاشون ارائه ندادن و ایرادات بسیار زیادی بکارشون وارد هست .از ایشون بپرسید اگه اسب شما رد هست پس چطور تو اسبهای کانونشون مادیانی متولد1986 هست که پدرش 1973 مرده؟متاسفانه کانون برای حرفهاش سندیتی نداره و حتی تستdna را هم قبول نداره پس اگه اسبتون تو کتابشون نیست اصلا ناراحت نباشید کتاب کانون هیچ ارزشی از نظر واهو و فدراسیون ندارد

البته دوست عزیز من هم اسم اسبتون را توی کتابهای تبارنامه پیدا نکردم. اصل و اساس تاییدیه فدراسون و معاونت فنی است هر 2 شنبه میتونید زنگ بزنید از فدراسیون استعلام کنید

سامان حسینی

Active member
باسلام خدمت شما دوست عزیز مادیان خوبی خریدید تمام مشکل این مادیان جا افتادن ازکتاب انساب هست.درست اطلاع دقیق ندارم گویا این مادیان وتعدادی اسب دیگه درجایی بودن که بعد از کتاب معرفی وتایید شدن این مادیان هیچ مشکلی نداره وحتی درکتاب3 کره ازش ثبت,دی ان ای وپدیگری ان تایید شده یعنی دی ان ای کره به مادرش که افسون باشه خورده درنتیجه همچیز حله یعنی دی ان ای این مادیان درواهو موجود وکره هاش هیچ مشکلی برای ثبت شدن ندارن

باسلام خدمت شما دوست عزیز مادیان خوبی خریدید تمام مشکل این مادیان جا افتادن ازکتاب انساب هست.درست اطلاع دقیق ندارم گویا این مادیان وتعدادی اسب دیگه درجایی بودن که بعد از کتاب معرفی وتایید شدن این مادیان هیچ مشکلی نداره وحتی درکتاب3 کره ازش ثبت,دی ان ای وپدیگری ان تایید شده یعنی دی ان ای کره به مادرش که افسون باشه خورده درنتیجه همچیز حله یعنی دی ان ای این مادیان درواهو موجود وکره هاش هیچ مشکلی برای ثبت شدن ندارن

اقای حسینی درست میگن.افسون تو کتاب3 با sr440b برنگ کهر متولد 1994وتیره خرسان حاجی شهاب ازش کره ای بنام چکاوک بتیاد ثبت شده پس ایرادی نداره

تبریک به خاطر خرید این مادیون... میتونم بپرسم خود این کانون رو چه مرجع قانونی تایید میکنه؟؟؟؟ افراد کانون به ظاهر اسب اصیل با توجه به الهامات از عالم ماورا کار میکنن شما زیاد حرفاشون رو جدی نگیرین....

من چند ماه پیش با آقای رستگار صحبت کردم در مورد افسون و گفت تست دی ان ای جواب داده و هیچ مشکلی نداره و گفت این حرفارو آدمهای حسود در میارن و مرجع اصلی ما فدراسیون میباشد.

بالا