horse heart

ناشناس

Active member
این هم از قلب اسب ???

پیوست ها

• Anatomy_and_physiology_of_animals_Main_arteries_and_veins_of_the_horse.jpg
    Anatomy_and_physiology_of_animals_Main_arteries_and_veins_of_the_horse.jpg
    33.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • AHS_004.jpg
    AHS_004.jpg
    86.3 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • gr72.jpg
    gr72.jpg
    26.2 کیلوبایت · بازدیدها: 65
  • Heart-of-Horse-HOFFEN-Z-4-.jpg
    Heart-of-Horse-HOFFEN-Z-4-.jpg
    89.8 کیلوبایت · بازدیدها: 63
  • horseheart.jpg
    horseheart.jpg
    30.9 کیلوبایت · بازدیدها: 59
  • Anatomy_and_physiology_of_animals_Main_arteries_and_veins_of_the_horse.jpg
    Anatomy_and_physiology_of_animals_Main_arteries_and_veins_of_the_horse.jpg
    33.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • AHS_004.jpg
    AHS_004.jpg
    86.3 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • gr72.jpg
    gr72.jpg
    26.2 کیلوبایت · بازدیدها: 61
  • Heart-of-Horse-HOFFEN-Z-4-.jpg
    Heart-of-Horse-HOFFEN-Z-4-.jpg
    89.8 کیلوبایت · بازدیدها: 58
  • horseheart.jpg
    horseheart.jpg
    30.9 کیلوبایت · بازدیدها: 55

hilda

Member
بله

هر اندازه سایز قلب به نسبت جثه ی اسب بزرگتر باشه ،در هر بار پر و خالی شدن ،مقدار خون بیشتری به شش میفرسته که اکسیژنه شن. پس تعداد

ضربان قلب در دویدن معمولی زیاد بالا و پایین نمیره و قلب توانائیه این رو داره که بدن دویدن خیلی سریع داشته باشه بی انکه بهش فشار بیاد

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
hilda گفت:
بله

هر اندازه سایز قلب به نسبت جثه ی اسب بزرگتر باشه ،در هر بار پر و خالی شدن ،مقدار خون بیشتری به شش میفرسته که اکسیژنه شن. پس تعداد

ضربان قلب در دویدن معمولی زیاد بالا و پایین نمیره و قلب توانائیه این رو داره که بدن دویدن خیلی سریع داشته باشه بی انکه بهش فشار بیاد
علمی تر کی میدونه؟

hilda

Member
جناب مدیر بنده از یه دامپزشک پرسیدم.
با این حال من هم میخوام بیشتر بدونم در این مورد؛ از اعضای سایت کسی میتونه کامل تر توضیح بده؟؟

سنا

Active member
♘ امیرحسین ♞ گفت:
علمی تر کی میدونه؟
همينه كه ايشون گفتن
زمانيكه اندازه ي قلب بزرگتر باشه به نسبت سايرين و جثه باعث ميشه در هر باري كه سمت راست قلب خون رو به شش ميفرسته و در مسير گردش ششي حركت ميكنه و بعد همون خون پر اكسيژن كه از شش مياد به سمت چپ قلب(دهليز چپ و بطن چپ) وارد ميشه و از اونجا وارد جريان بزرگ ميشه وكلا در هر سيستول و دياستول خون زيادي وارد قلب اسب ميشه كه همين توانايي ماهيچه ي قلب رو بالا ميبره و زمانيكه خون رساني پر اكسيژن به بافت ها زياد بشه نتيجه كمتر خسته شدم بدن اسب هست كه سرعت اسب رو هم دربرميگيره و ضربان راحت تر به حالت عادي برميگرده(البته ضربان به عوامل ديگه اي هم بستگي داره)

hilda

Member
ناشناس گفت:
خوب ازکجا میشه فهمید قلب اسب نسبت به جسه اسب بزرگ تر است یا کوچکتر

من شنیدم که این ویژگی تا حدودی بستگی به نژاد اسب داره
اگه بتونم بیشتر تحقیق میکنم و میگذارم

تو یکی‌ از عکس ها بندهای روی قلب مشهودن،فکر کنم لیگامنت باشن.در مورد اینها توضیح بدین لطفا ،قابل توجه دامپزشکای انجمن: احسان خان،دکتر غفاری و شهبازی...

http://www.horse-smart.com/articles/heart_size_in_pedigree's.htm

هرکاری کردم نتونستم لینک رو در متن قرار بدم فکر کنم جواب رو در این مقاله پیدا کنید

در ضمن وزن قلب اسب حدود 3 کیلو 600 گرم می باشد.اگر چه در اسب ها ورزشکار این وزن می تواند تا 2 برابر بزرگتر شود. قلب اسب تا 4 سالگی رشد می نماید.

The X factor is a gene found on the x-chromosome of horses that causes a larger than average heart. It is commonly traced back to certain high-performance Thoroughbred, Quarter Horse, and Standardbred racehorses. It was first documented in Eclipse, known as an excellent broodmare producer, at 6.4 Kg (14 pounds). A large heart was also seen in Phar Lap (6.4 Kg/14 lb), Sham (8.2 Kg/18 lb), and Secretariat (estimated at 10 Kg / 22 lb). It is also thought that the great producing mare Pocahontas was homozygous for the X factor. Large hearts have been traced back to four lines (all descendants of Eclipse): those of Princequillo, War Admiral, Blue Larkspur and Mahmoud. [1]

Because the X factor is found only on the x-chromosome, it may only be passed to a stallion’s daughters, or to a colt or filly via his dam. This may explain why Secretariat had daughters that were better performers on average than his sons. Today, the hearts of racehorses are scored on a scale, and a high heart score can increase the animal’s worth in some circles. That being said, poor training, conformation , or attitude can make even the most talented athlete perform poorly. [1]

هرکاری کردم نتونستم لینک رو در متن قرار بدم فکر کنم جواب رو در این مقاله پیدا کنید

در ضمن وزن قلب اسب حدود 3 کیلو 600 گرم می باشد.اگر چه در اسب ها ورزشکار این وزن می تواند تا 2 برابر بزرگتر شود. قلب اسب تا 4 سالگی رشد می نماید.

the x factor is a gene found on the x-chromosome of horses that causes a larger than average heart. It is commonly traced back to certain high-performance thoroughbred, quarter horse, and standardbred racehorses. It was first documented in eclipse, known as an excellent broodmare producer, at 6.4 kg (14 pounds). A large heart was also seen in phar lap (6.4 kg/14 lb), sham (8.2 kg/18 lb), and secretariat (estimated at 10 kg / 22 lb). It is also thought that the great producing mare pocahontas was homozygous for the x factor. Large hearts have been traced back to four lines (all descendants of eclipse): Those of princequillo, war admiral, blue larkspur and mahmoud. [1]

because the x factor is found only on the x-chromosome, it may only be passed to a stallion’s daughters, or to a colt or filly via his dam. This may explain why secretariat had daughters that were better performers on average than his sons. Today, the hearts of racehorses are scored on a scale, and a high heart score can increase the animal’s worth in some circles. That being said, poor training, conformation , or attitude can make even the most talented athlete perform poorly. [1]

ممنون دکتر شهبازی،
تو یکی‌ از عکس ها بندهای روی قلب مشهودن،اینها لیگامنت هستن؟.در مورد اینها توضیح بدین لطفا...

بالا