این کل حراج های فوریه از سال 2000 تا 2009 تترزسلز است. شما اگه تونستین یه اسمی از ردوینگز پیدا کنین هر چی خواستین بگین اگه هم اطمینان ندارید به لینک زیر برید و تو قسمت salles and result فایل exel کل حراج ها رو دانلود کنید :
Tattersalls اگر هم هرکسی خواست یه پیام خصوصی بده تا شماره
آقای ایری رو بهش بدم تا قیمت ردوینگز از ایشون سوال کنند.
دوست عزیز و نه چندان مودب
آقای یوسفی
به همون سایت تترسلز برید و این مسیر که من میگم رو طی کنید تا ببیند که قیمت واقعی رو ببنید..
لطفا بقیه دوستان هم دنبال کنن صحت مطلب رو. . .البته من یک اشتباه لپی کردم 7500 پوند بوده یعنی 12 میلیون . . . ولی به هر حال 80 میلیون اغراقه. . . و در حراجی فوریه هم نبوده در اتم سل بوده چون اون هم در فصل سرماست من فکر کردم فوریه بوده . . .
این مسیر رو دنبال کنید:
در لینک های سمت چپ سایت کلیک کنید روی :
sales and resulets/autumn hit 2009/sale results and stats/2007 (search)0. . . .
مسیر بالا رو که دنبال کردین می تونید نام ردوینگز رو سرچ کنید. . . . .دقت کنید که کلمه ی رد و وینگز را با فاصله یعنی با به کار گیری یک اسپیس تایپ کنید
در این صورت خواهید دید ---> قیمت خرید =7500 گینس=7800پوند. . . شماره لات 429
توسط دکتر فرید بردبار برای خریداری شده. . . برای آقای کوزه لی
Lot Name Sex by Sire x Dam
Consignor — Purchaser Price
(guineas)
429 Red Wings (IRE) Ch.F. by Titus Livius (FR) x Canosa (IRE) 7,500
AUT 07 Consignor: Thorndale Stables — Purchaser: Dr Bordbar-Farid
-------------------------------------------------
لطفا یکی دیگه از دوستان هم مسیر رو دنبال کنه و صحت حرف های منو تایید کنه
-------------------- ------------------------
در مورد نیو جرسی هم میتونید رو همین سایت تترسلز اسم اون رو با این املا سرچ کنید. . .> new jersey
و ببینید که 50 هزار گینس توسط دکتر بردبار خریداری شده و جنسیتش کلت(نریان) است نه گلدینگ(اخته).. . . .
-----------------------
اگر باز اطمینان پیدا نکردید به جای سوال از آقای ایری به من یک پیام خصوصی بدید تا شماره تلفن آقای رادان یا بردبار رو بهت بدم که ازشون جنسیت رو سوال کنید و اسم مادیان هایی رو که در فصل بهار از نیوجرسی پر شدند بهتون بگن. . . .
-- - ---------------------------------------
ضمنا طبق آیین نامه اسب اخته تروبرد جهت کورس کردن نمیتونه به ایران وارد شه و اصلا اجازه اش داده نشده. . . .
- -------------------------------------------
خدا به همه ما توفیق بده که از دروغ و اغراق و بزرگنمایی پرهیز کنیم و همیشه ادب رو رعاییت کنیم ----> ادب مرد به ز دولت اوست