من بشخصه اطلاعات زیادی از اسب کرد ندارم ولی اخیرا چند تایشونو دیدم که میگفتن کرده(من شناختی ندارم) که صد البته بسیار زیبا و خوش فیزیک و از همه جهت تعریفی بودند(البته خیلی باهاشون بد رفتاری میکردند و من متحیر که چرا؟؟؟؟؟؟؟). خدا نگهشون داره..MAT. گفت:اسب کرد را تا نداشته باشی و باهاش زندگی نکنی نمیتونی درک کنی که یه چیز دیگس
از همه کردهای کرمانشاه کرد تره !اين كره كرده؟؟/
این ازاون حرف هابود هااز همه کردهای کرمانشاه کرد تره !
چون شما کرمانشاهی هستی از روی منطق نیست؟این ازاون حرف هابود ها
که ازروی منطق زده نشد
امير جان خداييش برو ببين بعد نظر بده من كه ديگه كرمانشاهي نيستمچون شما کرمانشاهی هستی از روی منطق نیست؟
چندتا کرد از کرمانشاه نام ببر.
همان بماند بهتر.اسبهاي عربي كه بماند.
بیشتر کردهای کرمانشاه و کردستان رو دیدم.امير جان خداييش برو ببين بعد نظر بده من كه ديگه كرمانشاهي نيستم
منظورم منم البته ان نبود که اصفهان فعالیت خوبی در این زمینه داشته.واقعیت رو باید قبول کرد اسبهای خوب ما رو به اصفهان بردن.
اره ميدونم همون بهتر هيچ گربه اي محض رضاي خدا موش نميگرههمان بماند بهتر.
شما دلیل مسکوت ماندن پروژه ثبت اسب کرد توسط شرکت استرالیایی را نمیدانی ظاهرا.
اگه خواستي بيا باهم بريم تا بيستا سيلمي كرد درجه يك كه خودت قبولشون داري نشونت بدمبیشتر کردهای کرمانشاه و کردستان رو دیدم.
جمعا 5 سیلمی(نه فقط نریان) کرد باقی نمانده.
اصفهان هر اسبي كه بازيكن وجفت زن باشه ميگن كردهمنظورم منم البته ان نبود که اصفهان فعالیت خوبی در این زمینه داشته.
اسبها منتقل شدند و از بین رفتند و تولیدی هم در کار نبوده.
تازه یکی دو ساله تولید داره انجام میشه در تعداد بالا که انتظار میشه داشت تا چند سال آینده اسب کرد واقعی احیا شود.
البته تو اصفهانم هر چی اسب پرفشاره میگن کرد
گرنه بقول یکی از اسبدارای کرمانشاهی:
پهلون اسبته یه ماه ببند کرمانشان میشه کرد
میشناسی معرفی کن خوب. منظورت سهرابه؟اگه خواستي بيا باهم بريم تا بيستا سيلمي كرد درجه يك كه خودت قبولشون داري نشونت بدم
يا كه ادرس بدم خودت برو ببين.
به هیچ وجهاصفهان هر اسبي كه بازيكن وجفت زن باشه ميگن كرده
علت اصلی این بود که بعد از خون گفتن از کردهای انجا معلوم شد که 95% قروقاطی هستند و نزدیکی به نزاد دیگر دارند.اره ميدونم همون بهتر هيچ گربه اي محض رضاي خدا موش نميگره
اگه به نفع خودشون نبود هرگز دنبال اين كار را نميگرفتن
تازه علت متوقف شدن كار هم همه كرمانشاهي ها از جمله اقاي بابايي و حسيني و....
بودند تقسير را گردن يك نفر نندازيد تازه استراليايي چندتا كرد خوب را ميخواستند
بخرن ببرن اونجا مثل همين عربهاي خودمون كه بردند اصلاح كردند وحالا براي خودمون قيافه ميگيرند
وميگن عربهاي شما به درد گاري ميخورند
در مسابقه استقامت سيرجان چند نفر درباره كرد با خانم كوثري صحبت كردند ايشان
تاكيد داشت كه بايد مثل عربها يك نفر دنبال كاررا بگيره تا كار انجام بشه فقط اولش سخته
بعدش رو روال ميفته.
جادو بین این 20 تا هست؟ یا مسمس؟اگه خواستي بيا باهم بريم تا بيستا سيلمي كرد درجه يك كه خودت قبولشون داري نشونت بدم
يا كه ادرس بدم خودت برو ببين.