شمشاد

vatan

Member
اسم پدر و مادرش را نمی نویسید ؟
يكي از نقاط ضعف ولي در عين حال قوت اسب كرد اين هست كه بر خلاف اسب عرب بيشتر به خود اسب توجه ميكنند تا شجره اسب.
اسبهاي كرد كمي هستند كه تا 2 نسل قبلشون معلوم باشه ولي اين سايت اين امكان را فراهم ميكنه كه اسبهاي كرد ما از به بعد داراي شجره بشوند.

s.parizimanesh

Active member
يكي از نقاط ضعف ولي در عين حال قوت اسب كرد اين هست كه بر خلاف اسب عرب بيشتر به خود اسب توجه ميكنند تا شجره اسب.
اسبهاي كرد كمي هستند كه تا 2 نسل قبلشون معلوم باشه ولي اين سايت اين امكان را فراهم ميكنه كه اسبهاي كرد ما از به بعد داراي شجره بشوند.
درسته دقيقآ
ولي در اينده مشكل نداريم از اين بابت ولي اي كاش كه مثل عرب كرد هم ميرفت تو كتاب
البته جديدآ سي دي.

ایمان

Active member
جاسم کرنگه پرسیدم گفتش شمشاد مال کرمانشاه بوده و جاسم رو از عباس لارتی گرفته
اون کره نریون نیله اسمش ذوالفقار کره ذوالجناح سید جعفر حسینی کرمانشاهه

علی اصفهانی

Active member

در عین حالی که فقط به خودش توجه میشه و نه به شجره اش یک نکته دیگر هم هست ؟

آیا به کره هایش هم نباید توجه بشه ؟ چون ممکنه به کره هایش خصوصیاتی از نسل قبلیش انتقال بده که ناخواسته باشه و نامطلوب .
درسته ؟
مثلا خود اسب از نظر شما یک خاصیت داره که خوبه. مثلا پرخونه . ولی کره اش ممکنه اینطور نشه ؟

vatan

Member
در عین حالی که فقط به خودش توجه میشه و نه به شجره اش یک نکته دیگر هم هست ؟

آیا به کره هایش هم نباید توجه بشه ؟ چون ممکنه به کره هایش خصوصیاتی از نسل قبلیش انتقال بده که ناخواسته باشه و نامطلوب .
درسته ؟
مثلا خود اسب از نظر شما یک خاصیت داره که خوبه. مثلا پرخونه . ولی کره اش ممکنه اینطور نشه ؟
خوب من هم همين را ميگم آقاي اصفهاني:dodgy:
يعني اصفهاني ها كاري ندارند كه فلان اسب كره حداد هست يا كره مبارك و يا غيره اول ميگند يه زين بزار روي اسب!!!
حالا اسب خيلي عالي 10 تا كره بده هر كره اي كه بخواهند مورد قضاوت يا خريد كنند اون هم سواريش را ميبينند.

s.parizimanesh

Active member
يعني اصفهاني ها كاري ندارند كه فلان اسب كره حداد هست يا كره مبارك و يا غيره اول ميگند يه زين بزار روي اسب!!!
حالا اسب خيلي عالي 10 تا كره بده هر كره اي كه بخواهند مورد قضاوت يا خريد كنند اون هم سواريش را ميبينند.
دقيقآ همين طوره اصفهان فقط سواري سر و دن گير
حال نميخواي ازش عكس بزاري؟
سواريش چطوره؟

s.parizimanesh

Active member
دقيقآ همين طوره اصفهان سواري و سر و دم گيري اسب مطرح است.
حالا نمي خواي ازش عكس بزاري؟
سواريش چطوره؟

علی اصفهانی

Active member

البته این سلیقه فقط مخصوص اصفهانیها نیست . تو هر شهری ممکنه افرادی با این سلیقه باشند .که کارشون برای خودشون خوبه .

ولی بنده دوست دارم اسبی که مالکش هستم تا چندین پشتش را هم خودم بدونم و هم هر شخص دیگری که بخواد بدونه راحت براش امکانپذیر باشه. در درجه بعد مشخصاتی که مورد نظر هست اعم از استیل اسب زیر زین و زیبایی و ... را داشته باشد.

علی اصفهانی

Active member
شما چی ؟
از نظرشما اگر 2تا اسب باشن که از هر نظر امتیازاتی مشابه داشته باشند ولی یکیشون تا چندین پشتش را بدونید و بشناسید که چگونه بوده اند آیا بر دیگری ترجیح نداره ؟

vatan

Member
شما چی ؟
از نظرشما اگر 2تا اسب باشن که از هر نظر امتیازاتی مشابه داشته باشند ولی یکیشون تا چندین پشتش را بدونید و بشناسید که چگونه بوده اند آیا بر دیگری ترجیح نداره ؟
بدون شک بین دو اسب خیلی خوب یکی با شجره و دیگری بدون شجره اون که شجره مشخص هست انتخاب میکنم.

بالا