نمیدونم باید بپرسم ولی به احتمال زیاد بله.شمشاد مال کرمانشاه بوده اومده اصفهان ؟؟
يكي از نقاط ضعف ولي در عين حال قوت اسب كرد اين هست كه بر خلاف اسب عرب بيشتر به خود اسب توجه ميكنند تا شجره اسب.اسم پدر و مادرش را نمی نویسید ؟
درسته دقيقآيكي از نقاط ضعف ولي در عين حال قوت اسب كرد اين هست كه بر خلاف اسب عرب بيشتر به خود اسب توجه ميكنند تا شجره اسب.
اسبهاي كرد كمي هستند كه تا 2 نسل قبلشون معلوم باشه ولي اين سايت اين امكان را فراهم ميكنه كه اسبهاي كرد ما از به بعد داراي شجره بشوند.
منظورت كره نريون نيله هست؟؟شمشاد پیش اصغر ترابی اصفهان یه کره به اسم جاسم داره
يكي از نقاط ضعف ولي در عين حال قوت اسب كرد اين هست كه بر خلاف اسب عرب بيشتر به خود اسب توجه ميكنند تا شجره اسب.
اسبهاي كرد كمي هستند كه تا 2 نسل قبلشون معلوم باشه ولي اين سايت اين امكان را فراهم ميكنه كه اسبهاي كرد ما از به بعد داراي شجره بشوند.
خوب من هم همين را ميگم آقاي اصفهاني:dodgy:در عین حالی که فقط به خودش توجه میشه و نه به شجره اش یک نکته دیگر هم هست ؟
آیا به کره هایش هم نباید توجه بشه ؟ چون ممکنه به کره هایش خصوصیاتی از نسل قبلیش انتقال بده که ناخواسته باشه و نامطلوب .
درسته ؟
مثلا خود اسب از نظر شما یک خاصیت داره که خوبه. مثلا پرخونه . ولی کره اش ممکنه اینطور نشه ؟
دقيقآ همين طوره اصفهان فقط سواري سر و دن گيرخوب من هم همين را ميگم آقاي اصفهاني:dodgy:
يعني اصفهاني ها كاري ندارند كه فلان اسب كره حداد هست يا كره مبارك و يا غيره اول ميگند يه زين بزار روي اسب!!!
حالا اسب خيلي عالي 10 تا كره بده هر كره اي كه بخواهند مورد قضاوت يا خريد كنند اون هم سواريش را ميبينند.
دقيقآ همين طوره اصفهان سواري و سر و دم گيري اسب مطرح است.خوب من هم همين را ميگم آقاي اصفهاني:dodgy:
يعني اصفهاني ها كاري ندارند كه فلان اسب كره حداد هست يا كره مبارك و يا غيره اول ميگند يه زين بزار روي اسب!!!
حالا اسب خيلي عالي 10 تا كره بده هر كره اي كه بخواهند مورد قضاوت يا خريد كنند اون هم سواريش را ميبينند.
خيلي خوبه.دقيقآ همين طوره اصفهان سواري و سر و دم گيري اسب مطرح است.
حالا نمي خواي ازش عكس بزاري؟
سواريش چطوره؟
امير حسين داره.از خودش چطور؟
خوب من هم همين را ميگم آقاي اصفهاني:dodgy:
بدون شک بین دو اسب خیلی خوب یکی با شجره و دیگری بدون شجره اون که شجره مشخص هست انتخاب میکنم.شما چی ؟
از نظرشما اگر 2تا اسب باشن که از هر نظر امتیازاتی مشابه داشته باشند ولی یکیشون تا چندین پشتش را بدونید و بشناسید که چگونه بوده اند آیا بر دیگری ترجیح نداره ؟