اندازه ي عضو هاي بدن اسب

سنا

Active member
همونطور كه ميدونيم عضو هاي سمت چپ و راست بدم انسان هم اندازه نيستن مثلا پا دست و ...
به نظرتون آيا تو اسب هم همچين وضعيتي هست؟
اگه هست كدوم عضو هاش؟ تا حالا دقت كرديد؟

قاعدتاً باید همینطور باشه، اما موندم سنا جان این سوالا چجوری به ذهنت میخوره؟ چی‌ شد به این سوال فکر کردی؟

سنا

Active member
قاعدتاً باید همینطور باشه، اما موندم سنا جان این سوالا چجوری به ذهنت میخوره؟ چی‌ شد به این سوال فکر کردی؟
نميدونم يه دفعه وقتي بحث اندازه ي اعضاي بدن انسان با مامانم شد واسم جالب شد بدونم اسب تو چه وضعيتي هست!:tonguesmiley:
حالا دقيق كسي ميدونه؟

سنا جون من از پدرم پرسيدم...
پدرم گفتند كه نه اينطور نيست البته مطمئن نبودن...توي اينترنت كه چيزي پيدا نكردم بايد برم باشگاه و از حرفه اي ها بپرسم...

علی اصفهانی

Active member
اصولا هر عضوی که کار بیشتری ازش بکشن رشد بیشتری میکنه :

مثل دست غالب تنیس بازها !

اولین تنیس بازی را که دیدید دستاش را با هم مقایسه کنید.

درسته ولي درمورد اسب فكر نميكنم اينطور باشه چون اسب روي هردو دست و هر دو پا در آن واحد راه ميره و از همشون يك اندازه استفاده ميكنه سر همين هم اندام هاي ظاهريش موقع فعاليت تو يه مايه كار انجام ميدن...
دقت زيادي نكردم ولي سم هاي اسب اندازه هاش فرقي نداره

علی واحدی

Active member
همونطور كه ميدونيم عضو هاي سمت چپ و راست بدم انسان هم اندازه نيستن مثلا پا دست و ...
به نظرتون آيا تو اسب هم همچين وضعيتي هست؟
اگه هست كدوم عضو هاش؟ تا حالا دقت كرديد؟

سنا جان در اسب این موضوع صدق نمیکنه چون در اینصورت بحث تعادل و اریب و کلا درساژ تعتیل بود.
بحث مصوهای بدن اسب از نظر داخلی مثل معده و روده ها و مغز و ریه ها که تقریبا استاندارده و شاید مثلا ریه های اسبهای کورس و استقامت کمی بزرگتر شده باشه. در کل بسته به نوع فعالیت اسب ( پرش،درساژ و استقامت) ممکنه عضلات مهمی که در اون رشته بیشتر کار میکنند بزرگتر و قویتر شده باشند. اندازه مفاصل نیز همچنین.
پس موضوع کاملا روشنه خواهر خوبم.

Kianoosh.ch

Member
من که تا حالا اسب اینجوری ندیدم ولی فکر کنم اگر هم اسب اینجوری باشه نتونه تعادلشو درست حفظ کنه...

بالا