Soheil Sanati
Active member
دوستان بیاین به کمک هم یک کار جدید بکنیم تا سایت رو از این تکراری بودن در بیاریم.
پیشنهاد من اینه که هر ماه یک بار باشگاه یکی از دوستان جمع شیم :هم با هم اشنا تر بشیم.اسبهارو بهتر بشناسیم.با روحیات هم بیشتر اشنا بشیم.بعد بیایم تو سایت بزنیم تو سر و کله هم:dodgy:
جناب آقای سهیل خان صنعتی
کسی که تو سر و کله دیگران میزنه نشانه شخصیت اوست و من به نوبه خودم از این اشخاص بی فرهنگ دوری میکنم و بدنبال آدمهای با شخصیتی هستم که به منه مبتدی مطلب یاد بدن .
متاسفانه ما در سایت آدم نخاله داریم.
مثلا من رفتم یه اسب خریدم ..... فقط دونفر تبریک گفتن و برای من آرزوی موفقیت کردن و هیچ کس حتی منو راهنمایی مفید هم نکرد و حتی تو سر من و اسبم هم زدن .
حالا شما انتظار دارید مطالب تکراری شده!
دوستان متاسفانه از خودشون بالا تر و بهتر رو نبیبینن.
حلا شما میخواید با این دوستان آشنا هم بشید
دوست عزیز من
برای کسی بمیر تا برات تب کنه...
جناب آقای سهیل خان صنعتی
کسی که تو سر و کله دیگران میزنه نشانه شخصیت اوست و من به نوبه خودم از این اشخاص بی فرهنگ دوری میکنم و بدنبال آدمهای با شخصیتی هستم که به منه مبتدی مطلب یاد بدن .
متاسفانه ما در سایت آدم نخاله داریم.
مثلا من رفتم یه اسب خریدم ..... فقط دونفر تبریک گفتن و برای من آرزوی موفقیت کردن و هیچ کس حتی منو راهنمایی مفید هم نکرد و حتی تو سر من و اسبم هم زدن .
حالا شما انتظار دارید مطالب تکراری شده!
دوستان متاسفانه از خودشون بالا تر و بهتر رو نبیبینن.
حلا شما میخواید با این دوستان آشنا هم بشید
دوست عزیز من
برای کسی بمیر تا برات تب کنه...
پیشنهاد من اینه که 2 هفته دیگه واسه مسابقه شیراز همه دور هم تو شیراز جمع بشیم
هیچ کس نخاله نیست دوست عزیز، همه برای هم آرزوی موفقیت دارن،
من میگم 5شنبه13/8/ 89 ساعت 12 ظهر
دوستان من دوست دارم این کار انجام بشه.من حاضرم اولین قرار بچه های انجمن رو در باشگاهمون در تاریخی که همه با هم توافق کنیم بگذاریم.تا همه با هم بیشتر اشنا بشیم
یا اعضایی که خودشون فعالیت در زمینه پرورش و مسابقات دارند هیچوقت از اطلاعات گرانبهاشون در اختیار بقیه نمیگذارند یا همش با تعصب الکی و بیجا سعی در چپوندن نظرات در حلقوم اعضای دیگه دارند.
من هر تجربه ای که دارم رو خالصانه در اختیار هر کس که بخواهد میگذارم
لطفا شما و همه دوستان تجربيات خود را در مورد اسبم بدهند تا از نظرات شماها کمال استفاده را ببريم
http://www.horse.ir/f89/غنا-طلا-9359/
من نمیدونم اسبت کودومه
منم حرف آقاي هرمز رو قبول دارم من مبتدي وقتي ميام و راهنمايي مي خوام اگر با آرامش و وقاري كه به عنوان مثال آقاي زماني جواب ميده به هم جواب بدن علاقه ام بيشتر مي شه.ولي نه اينكه هركسي بياد هزارتا گير به بد ترين شكل به اسبم بده.اتگر رو اين موضوع كار بشه ممنون ميشم