همه چیز داره تو سایت تکراری میشه

Soheil Sanati

Active member
دوستان بیاین به کمک هم یک کار جدید بکنیم تا سایت رو از این تکراری بودن در بیاریم.

gorg

Member
سلام یاور جا داره که اول تولد علی جان رو به تمامی بیسیم چی های جهان تبریک بگم
در مورد سایت هم من فکر میکنم باید یکم به بحث اسبهای زیبایی بپردازیم و از فکر این خالص ایرانی و بحثهای خسته کننده بیایم بیرون

Soheil Sanati

Active member
پیشنهاد من اینه که هر ماه یک بار باشگاه یکی از دوستان جمع شیم :هم با هم اشنا تر بشیم.اسبهارو بهتر بشناسیم.با روحیات هم بیشتر اشنا بشیم.بعد بیایم تو سایت بزنیم تو سر و کله هم:dodgy:

hassan3034

Member
سهیل جان
یعنی من ژانویه بیام ایران میریم با هم باشگاه؟:)
دوستان یک کم آموزش بدین همه استفاده کنیم. بعضی دوستان می ان میگن فلان اسب دستش اینطور گردنش اونطور. خوب بعدش هم اندام صحیح رو بگن چطوریه؟ مثلا مشکل پا رو از روی عکس نشون بدن
یک کم هم مرافعه سر اصیل و غیر اصیل رو کم کنیم
یک چت رومکی هم بود که با هم بیشتر آشنا میشدیم بدک نبود . والا ما که خواستیم مشخصات و تحصیلات و توانایی هر کاربری رو ببینیم به در بسته خوردیم. نوشته اجازه بی اجازه!!!!
یعنی ما عاشق اسبیم!!!! خوب یه ngo اسبی که میتونیم داشته باشیم
خلاصه بیاین بیشتر با هم اشنا بشیم . من که خیلی دلم میخواد این دفعه که میام ایران امیر حسین- سهراب -سهیل و خیلیای دیگه که نمیشناسم رو ببینم

hormoz

Member
پیشنهاد من اینه که هر ماه یک بار باشگاه یکی از دوستان جمع شیم :هم با هم اشنا تر بشیم.اسبهارو بهتر بشناسیم.با روحیات هم بیشتر اشنا بشیم.بعد بیایم تو سایت بزنیم تو سر و کله هم:dodgy:

جناب آقای سهیل خان صنعتی
کسی که تو سر و کله دیگران میزنه نشانه شخصیت اوست و من به نوبه خودم از این اشخاص بی فرهنگ دوری میکنم و بدنبال آدمهای با شخصیتی هستم که به منه مبتدی مطلب یاد بدن .
متاسفانه ما در سایت آدم نخاله داریم.
مثلا من رفتم یه اسب خریدم ..... فقط دونفر تبریک گفتن و برای من آرزوی موفقیت کردن و هیچ کس حتی منو راهنمایی مفید هم نکرد و حتی تو سر من و اسبم هم زدن .
حالا شما انتظار دارید مطالب تکراری شده!
دوستان متاسفانه از خودشون بالا تر و بهتر رو نبیبینن.
حلا شما میخواید با این دوستان آشنا هم بشید

دوست عزیز من
برای کسی بمیر تا برات تب کنه...

Soheil Sanati

Active member
جناب آقای سهیل خان صنعتی
کسی که تو سر و کله دیگران میزنه نشانه شخصیت اوست و من به نوبه خودم از این اشخاص بی فرهنگ دوری میکنم و بدنبال آدمهای با شخصیتی هستم که به منه مبتدی مطلب یاد بدن .
مثلا من رفتم یه اسب خریدم ..... فقط دونفر تبریک گفتن و برای من آرزوی موفقیت کردن و هیچ کس حتی منو راهنمایی مفید هم نکرد و حتی تو سر من و اسبم هم زدن .

دوست عزیز من

هرمز عزیز به نظر من وقتی دور هم جمع بشیم خیلی فرق میکنه.خیلی بیشتر از تجربیات هم میتونیم استفاده کنیم.وقتی یک اسب رو از نزدیک ببینی میتونی حسنها و عیبهاش رو روی بدن اون اسب توضیح بدی.بعد هم دوستان در فضای مجازی با هم مشکل دارن و فکر میکنن طرفشون یک هیولاست ولی وقتی همو دیدن میفهمن که چقدر نقات مشترک زیادی دارن

جناب آقای سهیل خان صنعتی

دوست عزیز من

هیچ کس نخاله نیست دوست عزیز، همه برای هم آرزوی موفقیت دارن، هرکس هم که نگه دلیل بر نداشتن اون آرزو نیست! ربطی هم نداشت، سهیل صنعتی یه پیشنهاد خوب داد،و شما مخالفت کردید به ظاهر و این کار درستی‌ نیست.
پیشنهاد من اینه که 2 هفته دیگه واسه مسابقه شیراز همه دور هم تو شیراز جمع بشیم

پیشنهادت خوبه مرسی مهندس، تاحالا که هرچی‌ از این قرارها گذاشتن اکثرا در حد حرف بوده، ، هر یکی‌ ۲هفته تو باشگاه ها جمع بشیم خیلی‌ عالیه

hormoz

Member
هیچ کس نخاله نیست دوست عزیز، همه برای هم آرزوی موفقیت دارن،

امین جان منظورم از نخاله بعضی ها هستند . من میترسم که یه روزی این آدمها روابط بین شما و دوستانتان بهم بزنن شما اینجور آدما کار دیگری بلد نیستن.
اما من هم دوست دارم به جمع شما بیام و با همه شما با صفا ها آشنا بشم ولی مطمئنن من تو جمع شما گم میشم چون شما از من دانا تر هستید و من تو دنیای اسب بیسواد.پس چون از شما کمتر میدانم پس جمع شما ها را خراب نمیکنم.

من میگم 5شنبه13/8/ 89 ساعت 12 ظهر

اما سهیل جان گل
روز 13 آبان روز دانش آموز هست و ممکن هست دوستانی که جمع میشوند کمی اذیت شوند

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
دوستان من دوست دارم این کار انجام بشه.من حاضرم اولین قرار بچه های انجمن رو در باشگاهمون در تاریخی که همه با هم توافق کنیم بگذاریم.تا همه با هم بیشتر اشنا بشیم

من این پشنهادات رو از خیلی قبلتر دادم و نوشتم نمونه هاشو در قسمت ملاقات ببینید.
تو مسابقات زیبایی و پرشی هم که شرکت داشتم با دوستان قرار گذاشتم از قبل و ملاقات داشتیم.

خدمت دوستان, واقعیت اینه که نخاله هم وجود داره. بعضی اعضا مشکلاتی دارن با خودشون و بقیه اعضا. و البته اینم هست که اختلاف نظرها باعث رشد میشه و یاد گرفتن چیزای جدید.

گاهی دیده میهش انقدرم وجود ندارن که با اسم خودشون بیان. خوب شما چه انتظاری دارید که مطالب بهتر بشه؟

یا اعضایی که خودشون فعالیت در زمینه پرورش و مسابقات دارند هیچوقت از اطلاعات گرانبهاشون در اختیار بقیه نمیگذارند یا همش با تعصب الکی و بیجا سعی در چپوندن نظرات در حلقوم اعضای دیگه دارند.

Soheil Sanati

Active member

یا اعضایی که خودشون فعالیت در زمینه پرورش و مسابقات دارند هیچوقت از اطلاعات گرانبهاشون در اختیار بقیه نمیگذارند یا همش با تعصب الکی و بیجا سعی در چپوندن نظرات در حلقوم اعضای دیگه دارند.

من هر تجربه ای که دارم رو خالصانه در اختیار هر کس که بخواهد میگذارم

منم حرف آقاي هرمز رو قبول دارم من مبتدي وقتي ميام و راهنمايي مي خوام اگر با آرامش و وقاري كه به عنوان مثال آقاي زماني جواب ميده به هم جواب بدن علاقه ام بيشتر مي شه.ولي نه اينكه هركسي بياد هزارتا گير به بد ترين شكل به اسبم بده.اتگر رو اين موضوع كار بشه ممنون ميشم

hormoz

Member
منم حرف آقاي هرمز رو قبول دارم من مبتدي وقتي ميام و راهنمايي مي خوام اگر با آرامش و وقاري كه به عنوان مثال آقاي زماني جواب ميده به هم جواب بدن علاقه ام بيشتر مي شه.ولي نه اينكه هركسي بياد هزارتا گير به بد ترين شكل به اسبم بده.اتگر رو اين موضوع كار بشه ممنون ميشم

ممنون از لطف شما
ولی شما بهتر از بین بچه های سایت بدنبال کسی بگردید تا شما رو خوب راهنمایی کنه
ولی بنظر من همه بچه ها توی این سایت خوبند
البته بعد ها به شما ثابت میشه که کدوم از بچه ها بهتر از همه هستند.

بالا