آهای سوارکارهای فارس(شیراز) چرا دست روی دست گذاشته اید؟

ناشناس

Active member
کسی نیست داخل شیراز که بخواد یه تکونی به سوارکاری بده.پاییز هم که داره تموم میشه حد اقل یه فکری برای مسابقات زمستانه بکنید. :eek:
دیگه چه بهونه ای دارید سالن سرپوشیده باشگاه بهارستان(که متعلق به رئیس هیئت فارس هست)که درست شد داخلش هم دارن سواری میکنن/
تا دیروز میگفتید که فلان باشگاه خصوصیه تربیت بدنی گفته داخل باشگاه خصوصی مسابقه برگزار نکنید.فلان باشگاه راهش دوره /فلان باشگاه مانژخوبی نداره
دیگه چه بهونه ای دارید.پس رئیس چدید هیئت سواری فارس چه زمانی میخواهند فعالیتهای خود را شروع کنند /ایشان که همه اعضای هیئت را هم عوض کردند وافراد فعالی را جایگزین کردند /
پس چه شد آن همه شور وهیچان برای برگزاری مسابقات/ :-\
پس آن شعارها چه شد ما این کار را میکنیم آن کار را میکنیم چه شد/ ما که در این مدت فعالیتی ندیدیم .جواب این ها را چه کسی میخواهد بدهد؟
???

همین طور دست روی دست گذاشته اید عصر به عصر میروید داخل باشگاه به اسبتان نگاهی می اندازید و به خانه بر میگردید که چی /خوب حد اقل مسابقات داخلی برگذار کنید .مسابقات خصوصی که ربطی به هیئت نداشته باشد برگزار کنید .نشسته اید به امید چه کسی؟ :mad: ??? :'(

Dr_Ghaffari

Active member
بسیار خوب است ! مسابقات زمستانه ! اما ناشناس من خواب زمستانه بهتر نیست ؟! یک مساله را من متذکر شوم و آن این که آقای پیش بین که رییس هیات هستند هیچ وعده و وعیدی نداده اند که به آن عمل نکرده باشند ... ایشان در همان روز اول که انتخاب شدند در گفتگویی که با جمع داشتند صحبت از احادیث و آیات درباره اسب کردند و ایشان هم مثل شما می خواستند بدانند تا چه زمانی این وضعیت ادامه خواهد داشت ؟! تا آنجا که من در مقام اعتراض گفتم این احادیث و آیاتی را که گفتید بنده هم بلدم بگویید چه کار می خواهید بکنید ؟! ایشان هم از منبر حدیث و روایت پاین آمدند و شروع کردند منم منم کردن که همین باشگاه بهارستان را دارند که چنین است و چنان است ؟! و آقای دکتر واردی هم که روز قبل مهمان ایشان بودند تایید و تاکید که بله از باشگاه بهارستان و پذیرایی جناب پیش بین لذت برده اند !
اما در خصوص انجام اقدامات خود جوش هم باید بگویم زهی خیال باطل که من دارم و شما دارید !

سنا

Active member
وضعیت باشگاه ها هنوز بهتر نشده
آقای پیش بین قول دادن امکانات باشگاه ها رو بهتر کنن اما کو؟
قرار بود یه زمین بزرگتر واسه باشگاه ما در نظر گرفته بشه اما نزدیک یک ساله هنوز ساخته نشده!
تو جلسه ی بهارستان خودشون قول دادن اما کو...!

ناشناس

Active member
سنا گفت:
وضعیت باشگاه ها هنوز بهتر نشده
آقای پیش بین قول دادن امکانات باشگاه ها رو بهتر کنن اما کو؟
قرار بود یه زمین بزرگتر واسه باشگاه ما در نظر گرفته بشه اما نزدیک یک ساله هنوز ساخته نشده!
تو جلسه ی بهارستان خودشون قول دادن اما کو...!

اتفاقا به بچه های کازرون هم همچین قولی را داده اند/
آخه اولین باشگاه سوارکاری در کازرون چندی پیش راه اندازی شد .رئیس باشگاه و چندتا از سوارکاران به شیراز امدن برای دیدن باشگاهها واسبها وگفتند اقای پیش بین به کازرون امد و قولهایی دادند.

reihaneh

Member
مهم نیست این وسط که بازار قول دادن داغه اینا هم روش
فقط شانس بیاریم مثل راه آهنمون بهش عمل نکنن :-X

فربود

Active member
پاسخ : آهای سوارکارهای فارس(شیراز) چرا دست ر&#

ناشناس گفت:
اتفاقا به بچه های کازرون هم همچین قولی را داده اند/
آخه اولین باشگاه سوارکاری در کازرون چندی پیش راه اندازی شد .رئیس باشگاه و چندتا از سوارکاران به شیراز امدن برای دیدن باشگاهها واسبها وگفتند اقای پیش بین به کازرون امد و قولهایی دادند.
من بچه بوشهرم ولی باید یه چیزی رو بگم شیراز و کلا استان فارس از سوارکارانی خوب برخوردار است ولی نمیدانم چرا از هیات سوارکاری بوشهر هم خیلی خیلی عقب هستش به طوری که الان هیات ما در استان بوشهر چندین مسابقه (کشوری ، استانی) و دوره های آموزشی برگزار کرده که حتی دوستانی از شیراز و کازرون در اون شرکت کردند از جمله آقای مهندس نور افشان (شیراز) و افرادی از کازرون .

ناشناس

Active member
reihaneh گفت:
مهم نیست این وسط که بازار قول دادن داغه اینا هم روش
فقط شانس بیاریم مثل راه آهنمون بهش عمل نکنن :-X

خبر دیروز رو خوندین / پیچ و مهره های راه آهن اطراف مرو دشت دزدیده شده/

ناشناس

Active member
رخش خزان گفت:
من بچه بوشهرم ولی باید یه چیزی رو بگم شیراز و کلا استان فارس از سوارکارانی خوب برخوردار است ولی نمیدانم چرا از هیات سوارکاری بوشهر هم خیلی خیلی عقب هستش به طوری که الان هیات ما در استان بوشهر چندین مسابقه (کشوری ، استانی) و دوره های آموزشی برگزار کرده که حتی دوستانی از شیراز و کازرون در اون شرکت کردند از جمله آقای مهندس نور افشان (شیراز) و افرادی از کازرون .

رئیس هیئت قبلی که اصلا تو این عالمها نبود/ اما آقای پیش بین تازه وارد کار شده اند /اما برنامه هایی برای راه اندازی کارگاه آموزشی و.......در دستورات کارشان هست /مسابقات استانی که روی روال خودش در حال برگزاری میباشد/اما مسابقات کشوری انشااله این هم برگذار میشود

فربود

Active member
ناشناس گفت:
/اما برنامه هایی برای راه اندازی کارگاه آموزشی و.......در دستورات کارشان هست /مسابقات استانی که روی روال خودش در حال برگزاری میباشد/اما مسابقات کشوری انشااله این هم برگذار میشود
انشاالله که بشود

سنا

Active member
اینا همش حرفه
هر از چند مدتی آقایونی که نمیخوام اسمشون رو بیارم حوصلشون سر میره دستور میفرمایند جلسه گذاشته بشه
و وقتی با این همه مشکلات روز مره تو جلسه شرکت میکنیم یه مشت قول و وعده وعید های بعید میشنویم
بعد از جلسه هم یا علی!
هرکی میره پی کارش
و زدن زیر قول های الکی هم که مد شده بین آقایون!
ما که عادت کردیم و به پیشرفت این وضعیتی که هر کی زورش بیشتر میرسه پارتی بازی میکنه امیدی نداریم
هر کاری از دست بچه ها میومد کردن اما کو نتیجه؟؟؟؟؟؟
اونم که از رای گیری !!!
آدم نمیدونه چی بگه فقط متاسفم که آدمای لایق دست رو دست گذاشتن و جلو نمیان واسه ریاست

طارق

Member
با سلام

متاسفانه اکثر کسانی که در سواری شیراز فعالیت دارند به این حرفه جنبه مادی و منبع درآمد نگاه می کنند و تا زمانی که

باشگاه خصوصی که هدفش سواری ورزشی باشد نه منبع درآمد ایجاد نگردد اوضاع همچنان اینگونه می باشد ،من که مثل

سالهای گذشته دیگر علاقه ای به شرکت در مسابقات را ندارم چون هدفی را به دنبال این مسابقات نمی بینم .

بالا