اسبها گریه هم میکنند؟

شاید سوال جالبی نباشه و خنده دار باشه،اما خیلی واسم جای سوال بود که بدونم آیا اسبها گریه هم میکنند؟!!!

parisa

Member
به نظر هم گریه می کنن و هم می خندن
می تونی امتحان کنی
برو تو باشگاه هایی که با اسب ها خوب رفتار نمی شه و خوب رسیدگی نمی شه چهره اسبا رو ببین بعد برو تو بیاشگاه هایی که به اسب ها با تمام وجد رسیدگی می شه و چهره اون رو هم ببین می تونه ختده یا عم رو کامل تو چهرشون ببینی
یا نه می تونی اسبایی را که صاحبای خوب دارن با اسبایی که صاحبای بد دارن با هم مقایسه کنی

احسان

Active member
اسب ها هم گريه ميکنند

اسب ها در اثر درد های شديد جسمانی و يا استرس های روانی گريه ميکنند به طور مثال ماديانی که کره اش مرده گريه ميکند و جيغ ميکشد و ناله ميکند البته جيغ کشيدن رو مواقعی ميبيند که کره را از ماديان جدا ميکنند
نريانی که در حضور ساير اسب ها غرورش شکسته ميشه اقدام به گريه کردن ميکند که اين رو در اوايل فصل توليد مثل که نريان ها ميخواند جنگ کنند تا سيلمی گله بشند ميبيند که اسب شکست خورده غرورش شکسته شده وگريه ميکند
هرچی ميکشند از دست اين خانم ماديان هاست ;D :D :p

آخه که من ميفهمش که غرورش شکسته چه احساسی داره به خدا ;D

و جبران اين مشکلات برای اسب ها خيلی مشکل است

آبريزش با گريه کردن فرق داره دوستان اشتباه نگيريد در زمستان به علت سرماخوردگی و در تابستان به علت حشرات و يا به دليل بستر آلوده و پر از پهن اسب که به علت افزايش گاز آمونياک در اصطبل هست

چه حزن انگیز...
من اصلا طاقت دیدن همچین صحنه ای رو ندارم
امیدوارم هیچوقت اشک هچ اسبی رو نبینم

vatan

Member
امید زمانی گفت:
من شنيدم يه اسبي در اصفهان بوده كه در تعزيه گريه مي كرده حقيقت داره ؟ وطن خان؟
من هم شنیدم ولی تا حالا تلاشی نکردم برای پرسیدن اسم اسب یا گرفتن عکسی از اسب و غیره!!!!!!!!!!!!

mahsima

Member
چند روز پیش چشم اسبم خیس بود و اشک گوشه چشمش بود نمیدونم چیزی تو چشش رفته بود یا گریه کرده بود اشکش و پاک کردم و کلی نوازشش کردم که اگه ناراحته آروم بشه.

parisa

Member
اما همتون خوب می دونید اسب موجودیه که روحی حساس و لطیف داره و نیاز به مرافبت
روح اسب بیشتر نیاز به مرافبت داره تا جسم اسب

ناشناس

Active member
بله گریه هم میکنند

قبلا داخل باشگاه محسن اسبی بود که مشکل روده ای به هم زده و چند روز غذا نخورده بود یعنی نمیتونست بخوره اسب روز به روز لاغر تر شد و دکتر هم گفت که روده هاش گرفته و راهی دیگه نداره روزهای آخر عمرش اسب خیلی درد میکشید و زمانی که اسبو بیرون میاوردند اسب چنان آه بلندی از ته دلش میکشید و اشک از گوشه چشماش سرازیر میشد (آخه خود اسب هم میدونست که دیگه زنده نمیمونه) بیشتر بچه هایی که این صحنه رو میدیدن گریشون میگرفت /اخرش هم اسب مرد/

بله گریه هم میکنند

قبلا داخل باشگاه محسن اسبی بود که مشکل روده ای به هم زده و چند روز غذا نخورده بود یعنی نمیتونست بخوره اسب روز به روز لاغر تر شد و دکتر هم گفت که روده هاش گرفته و راهی دیگه نداره روزهای آخر عمرش اسب خیلی درد میکشید و زمانی که اسبو بیرون میاوردند اسب چنان آه بلندی از ته دلش میکشید و اشک از گوشه چشماش سرازیر میشد (آخه خود اسب هم میدونست که دیگه زنده نمیمونه) بیشتر بچه هایی که این صحنه رو میدیدن گریشون میگرفت /اخرش هم اسب مرد/

چه دردناک
یعنی هیچ راه نجاتی برای این اسب پیدا نشد؟؟؟مشکلش از اول بارز نبوده که زودتر دکترها بهش کمک کنند؟؟؟

به نظر من همهٔ موجودات زنده گریه می‌کنن جانوران که سهلن مطمئن باشین گیاهان هم گریه می‌کنن اما شاید نه به شکلی‌ که ما گریه می‌کنیم.یه سری چیزهای کلی‌ توی این کرهٔ خاکی و حتی جهانی‌ فراتر از این وجود داره که انکار ناپذیرن مثل پرستش خدا همهٔ موجودات زنده خدارو میپرستن اما هرکدوم به نحوی!به نظر من گره و خنده هم جزو همین اصل انکار نپذیرن!!!