اسب رویاهای شما چه مشخصاتی داره؟

دوست دارم واسه اسبم یه خصوصیتی بگم که دور از دسترس نباشه . شاید بعضی هاتون بگین که اسبم بالدار باشه و ... .
ولی من می خواهم تا اسبم تند رو ترین باشه کاه در این حالت سهم و تلاش خودم هم تاثیر گذاره .

parisa

Member
پاسخ : اسب رویاهای شما چه مشخصاتی داره؟

اسب رویایی چه تاپیک جالبی چیزی که هر سواری هر روز و هر ثانیه دربارش فکر می کنه اما تا مس خواد در بارش چیزی بگه و بیانش کنه زبونش از گفتن جا میمونه اما در کل اسب رویایی من
رنگش زا نمی دونم اما می دونم دوست دارم اینفدر سریع باشه که وفتی می تازه زمین و آسمون تحسینش کنن
وفتی می تازه تند ترین تندبادها هم نتونن هم گامش بشن
وفتی می پره پرنده ها اون را با پرنده اشتباه بگیرن
اسبی باشه چموش باشه اما مهربون بازیگوش وشیطون و بسیار باهوش
تک سوار باشه
از نظر اندامی هم کشیده با یال پر پشت و دمی پرپشت که تو تافت برافراشته باشه ودارتی فدی بلند
حالا هرکی این را بخونه فکر می کنه به چه رویایی

baradar گفت:
سنا جان مدت زیادی طول نکشید که یاد گرفت. چند تکه هویج میزاشتم تو جیبم و میرفتم سراقش خیلی شمرده شمرده میگفتم <<یه بوس بده>> بعد میرفتم جلو و هویج رو میگرفتم جلوی لبام و تا میومد بخورتش یه ماچش میکردم(البته کاملا با انتقال حس خوب به اون) بعد فوری هویجو بهش میدادم. حدود 30 تا 40 تا50 بار و در روزهای مختلف اینکارو کردم تا اینجوری شد. به همین راحتی. حالا دیکه وقتی میاد جلو لب بالاشم میگیره بالا تا من زیرشو ببوسم :D ;) :D خیلی لوسه پدر سوخته(من پدرشم) ;) نوه دارم شدم :eek: هم بچه دارم هم نوه و امیدوارم نتیجمم رو هم ببینم ایشالا ;) :D ;) :D

احسنت به شما.واقعا رابطه ی خوبی با اسبتون دارید که تونستید بهش همچین آموزش قشنگی بدید .اگر با تمام وجود این کار رو نمیکردید احتمال نتیجه گرفتنتون میومد پایین.امیدوارم بتونم پامو جای پای شما بذارم در دنیای اسب.

خدا شما و اسبتون رو از خطرات محفوظ نگه داره.