اسب و ورزش خصوصی

فربود

Active member
همین کارها رو میکنن که اسب ها رو لوس میکنن دیگه . میترسم اسب ها اعتصاب کنن و بگن ما میخوایم به جای اصطبل تو خونه ایی که استخر و سنا و جکوزی داشته باشه زندگی کنیم . ;D

mahsima

Member
حداقل برا کسی با موقعیت من که کنکور دارم و بیشتر از هفته ای نمی تونم برم سواری خوب بود
اسب من که هیچ کس نیست سوارش بشه میتونست یه مقدار حرکت داشته باشه
اسب بیچاره دلدرد گرفته بود از بس سوارش نشدم مربیم دعوام میکنه اما من واقعا فرصت نمی کنم برم

mahsima

Member
به نظر نمیاد چیز بدی باشه منکه خوشم اومد
وقتی انسان ها از این کارا میکنن چرا اسبا نکنن؟

OJANG

Member
نشانه افراد نجیب و شریف احسان به مردم است
دلاور گفت:
ميترسم يه روز اسبا جای آدما رو بگيرن.
نه دلاور عزیز فقط انسانها هستند که جای همه رو میگیرن
همه حیوانات به اونی که هستن قانع و راضین اگه ما آدما بگذاریم!

کنستانتین گفت:
نشانه افراد نجیب و شریف احسان به مردم استنه دلاور عزیز فقط انسانها هستند که جای همه رو میگیرن
همه حیوانات به اونی که هستن قانع و راضین اگه ما آدما بگذاریم!
درسته. این ما انسان ها هستیم که داریم جای حیوانات رو میگیریم و اونا رو از حقشون محروم میکنیم.

yasekabood

New member
سلام
قطعا" دوستان آگاه هستند که برخی از پاسخ های عزیزان انجمن جنبه طنز دارد که انشاءالله مقصود از این مزاح ها
فقط نشر انرژی مثبت وطرب گروهی است
واما
حرکتهای اصلاحی و بخصوص حرکت های درمانی برای اسب های مسابقه ای آسیب دیده
مستلزم وجود و استفاده از دستگاه های کمکی ( پیرا پزشکی ) علمی و متناسب با علم روز دنیاست
و یا تعلیم و آموزش به اسب ها
مثل دست گردون اتوماسیون و بسیاری دیگر
مانند موردی که در عکس این پست مشاهده میشود قطعا در جای و زمان مناسب
مثلا در فصول بسیار سرد و بسیار گرم که مربی و مالک اسب امکان
آموزش مستقیم و پی گیر را مطلقا" ندارد
و یا در زمان آسیب دیدگی اسب که بهتر است وزن سوار کار را از کار درمانی و ورزشی اسب کسر نماییم
میتواند راهکار مناسبی باشد
و صد البته که
اغلب روش های طبیعی، سنتی با خود اسب و حتی مربی سازگارتر و موثر تر خواهد بود
بخصوص از نقطه نظر
ارتباط تنگاتنگ عاطفی مابین سوارکار یا مالک اسب با اسب
که قطعا" همین نکته آخر به تنهایی
میتواند بسیار بسیار در پیشبرد اهداف آموزش اسب و ارتقای گونه های مخلف رشد موثر و مفید فایده باشد
ممنون از توجه اتان

s.parizimanesh

Active member
نمیدونم دوستمون inaz عزیز در چه فاصله ای از تبریز اسبشون رو نگه داری میکنن ولی ما اینجا وقتی اسب می خریم چند روز بهش وقت میدیم تا با اب و هوا خو بگیره و نیروی تحلیل رفتش رو جبران کنه و تقریبا از هفته دوم برای اشنایی با منطقه به صورت دستگردون تا شعاع 1 km میبریمش و بعد از یک مدت ولش مشکنیم به امید خدا خودش میره و برمیگرده ( فاصله اصطبلهای ما تا شهر و جاده زیاده )
البته کسانی که در اطرافشون کوه و تپه زیاد باشه اسبشون همیشه ورزیده میمونه .....
در استان لرستان اسبا همیشه تتوی کوه ازادن و فقط مسابقه تا مسابقه سوارشون میشن .... به همین دلیل در مسابقات استقامت مقام میارن

mahsima

Member
در قزوین یه مادیون خوب که مقام های مسابقات قزوین رو در دو سال پیش همه رو از آن خود کرد به خاطر باز شدن در اصطبل و رفتن تو جاده جان خودشو از دست داد.
ما جایی نداریم تا اسبو ول کنیم بدوه باشگاهها کوچیکو محدوده اگر من نرم اسبو در بیارم کسی نیست حتی دست گردون درش بیاره براشون مسئولیت داره و مسئولیت قبول نمی کنن.

mahsima

Member
واقعا خوش بحال اسب های شما باشگاه ما که کنار اتوبانم هست خیلی خطر ناکه

بالا