سیلمی کرد مالک : روشن فیروز تیپ کردی خوبی داره و کره های خوبی هم داده از پدر و مادر اصلاعی دارید؟
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2012 , May 24 #1 سیلمی کرد مالک : روشن فیروز تیپ کردی خوبی داره و کره های خوبی هم داده از پدر و مادر اصلاعی دارید؟ پیوست ها IMG_2752.jpg 107.3 کیلوبایت · بازدیدها: 36 IMG_2705.jpg 65.9 کیلوبایت · بازدیدها: 27
s.parizimanesh Active member 2012 , May 25 #5 امیر حسین اصلان الان حدود 30 سالشه نیله مگسی این فکر کنم شیرزاد کره سلطان با بارای یا گلپر هست.
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2012 , May 25 #7 s.parizimanesh گفت: امیر حسین اصلان الان حدود 30 سالشه نیله مگسی این فکر کنم شیرزاد کره سلطان با بارای یا گلپر هست. کلیک کنید تا باز شود... اشتباه نمیکنی؟ اصلان انجا بود؟
s.parizimanesh گفت: امیر حسین اصلان الان حدود 30 سالشه نیله مگسی این فکر کنم شیرزاد کره سلطان با بارای یا گلپر هست. کلیک کنید تا باز شود... اشتباه نمیکنی؟ اصلان انجا بود؟
♘امیرحسین♞ ♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞ 2012 , May 25 #8 s.parizimanesh گفت: کی این عکس گرفتی؟؟؟ اصل جنسه کلیک کنید تا باز شود... هفته گذشته 2 شنبه
s.parizimanesh Active member 2012 , May 27 #9 اره اصلان هنوز باید زنده باشه این دفعه رفتی بو ببین از اون جنس قدیمیهاست.