افت کیفی مطالب

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
با تشکر از تمام دوستانی که در مباحث شرکت دارند
چند وقتیه که سطح کیفی مطالب افت پیدا کرده
از دوستان خواهشمندم که برای بالا رفتن تعداد امارشون پست نگذارند چون مجبور میشم پستهای نامربوط و بیجا را پاک کنم.
البته در عوض مطالب با محتوا و ارزشمند امتیاز خواهند گرفت ;) و از نویسنده ها برای مدیریت دعوت میشه

اگر چیزی رو نمیدانید, یا اصلا چیزی نمیدانید!
شروع کنید به پرسیدن, در هر زمینه از اسب و سواری
کل کل نکنید سر مطالبی که اطلاعات درستی ازش ندارید!
اینجا هستیم تا چیزهای جدید یاد بگیریم
بحث قرمز و آبی و رو کم کنی نداریم

احسان

Active member
البته در عوض مطالب با محتوا و ارزشمند امتیاز خواهند گرفت و از نویسنده ها برای مدیریت دعوت میشه

با اين موافقم

احسان

Active member
اين روزها همه Horse.ir نگاه ميکنند

اين روزها جديداً خيلی از اسبی ها به سايت سر ميزانند و اين خيلی خوبه و هم خيلی بد چون مطلب در مرده سواری و اسب کمتر نوشته ميشه ::)

مرضیه

Member
پاسخ : اين روزها همه Horse.ir نگاه ميکنند

خب شما چه پیشنهادی دارید برای حل این مسئله؟!!

احسان

Active member
پاسخ : اين روزها همه Horse.ir نگاه ميکنند

اول هرکی از راه ميرسه تا يه مدت نتواند تاپيک ايجاد کنه يا اگه مطلبی داره برای امير حسين بفرسته و امير ان مطلب را تاپيک کنه و بعد هم با تعداد پستی که ميفرسته امتياز نگيره

امید زمانی

Active member
ارسالهای بی محتوا

چند وقتیه به دلیل زیاد شدن اعضا و آماتور بودن بعضی از کاربران خیلی از ارسالها بی محتوا شده و اکثرا به تعریف و تمجید از اسبها و کلکل های بی مورد خلاصه میشه ! که این موضوع دلسردی خیلی از دوستان را سبب شده ! چی کار کنیم از این وضع خارج شه ؟

♘امیرحسین♞

یک پیشنهاد !
هرجا پست بیجا و بیفایده و کل کل دیدید
گزارش به مدیر انجمن
رو بزنید تا بررسی بشه

البته موضوعات بدردبخور و خوب روهم گزارش بدید تا یک حالی به نویسندش بدیم

atila

Member
خدا رفتگان شما رو بیامرزه روم نمیشد به مطلب بی محتوا شدن اعتراض کنم می ترسیدم سو تفاهم بشه .

sohrab

Active member
من هم موافقم ولی اعتراضی ندارم. چون داره باعث میشه راحتتر اعتیادم به سایت رو ترک کنم.

موافقم البته اگه امتیاز به 10 یا هر مقداری که مدیر سایت بگه برسه یه جایزه از طرف مدیر بگیره خیلی بهتر میشه چون اونجوری همه سعی میکنن امتیاز بگیرن و مطالب بهتر میشه و همه انگیزه پیدا میکنن
حالا یه امتیاز به من بدین ;D ;D

علی واحدی

Active member
♘ امیرحسین ♞ گفت:
با تشکر از تمام دوستانی که در مباحث شرکت دارند
چند وقتیه که سطح کیفی مطالب افت پیدا کرده
از دوستان خواهشمندم که برای بالا رفتن تعداد امارشون پست نگذارند چون مجبور میشم پستهای نامربوط و بیجا را پاک کنم.
البته در عوض مطالب با محتوا و ارزشمند امتیاز خواهند گرفت ;) و از نویسنده ها برای مدیریت دعوت میشه

اگر چیزی رو نمیدانید, یا اصلا چیزی نمیدانید!
شروع کنید به پرسیدن, در هر زمینه از اسب و سواری
کل کل نکنید سر مطالبی که اطلاعات درستی ازش ندارید!
اینجا هستیم تا چیزهای جدید یاد بگیریم
بحث قرمز و آبی و رو کم کنی نداریم
با نظرتان کاملا موافقم امیر حسین جان. بعضی از مطالب کاملا بی مهتوا هستند. فکر میکنم که بهتر باشد تمامی اعضای محترم سایت (((جایگاهشان))) را بدانند و بشناسند(((مثلا یک فرد مبتدی راجع به مراحل پیشرفته درساژ اضهار نظر ننماید و یا مثلا نپرسد که برای انجام دادن حرکت Half pass چکار کنم))).(که دادار عزیز در مبحث درساژ قدم به قدم به شرح کامل آن پرداخته اند)
در هر حال با نظر شما کاملا موافقم.

ناشناس

Active member
baradar گفت:
با نظرتان کاملا موافقم امیر حسین جان. بعضی از مطالب کاملا بی مهتوا هستند. فکر میکنم که بهتر باشد تمامی اعضای محترم سایت (((جایگاهشان))) را بدانند و بشناسند(((مثلا یک فرد مبتدی راجع به مراحل پیشرفته درساژ اضهار نظر ننماید و یا مثلا نپرسد که برای انجام دادن حرکت Half pass چکار کنم))).(که دادار عزیز در مبحث درساژ قدم به قدم به شرح کامل آن پرداخته اند)
در هر حال با نظر شما کاملا موافقم.
من هم موافق هستم این روزها یا همه گیر میدن به یک مطلب الکی وسر اون کل میندازن یا سوءالات بی ربط مطرح میکنن .
بحث ما در این انجمن به روی (اسب.تجهیزات مورد استفاده در سوارکاری وسوارکاری میباشد)

Dr_Ghaffari

Active member
شاید یکی از دلایل افت مطالب مدیران انجمن باشند که روی مطالب ارسالی کنترل ندارند . فکر می کنم باید به یک چارچوب هدفمند در سایت برسیم . گاهی بحثها و بگو مگو ها موجب داغ شدن مطالب می شود اما نباید دهان سوز هم بشود یا اینکه اصل مطلب گم شود . مثلا من این امکان را دارم که در بخش فرهنگ و اندیشه مطالب را حذف کنم اما تا کنون فقط مطالب تکراری را حذف نموده ام . البته خوشبختانه انجمن فرهنگ و اندیشه کمتر گرفتار این موضوع شده است ! متاسفانه بگو مگوهای خود من نیز در بعضی مواقع موجب شده است تا دوستانی رنجیده شوند و یا اینکه از ارسال مطلب مربوطه خودداری نمایند البته تا مقدور بوده سعی کردم عذر خواهی نمایم و کدورت پیش آمده را بر طرف نمایم ... فکر می کنم اگر یک متنی شبیه اساس نامه تهیه شود و در بدو ورود اعضا به انجمن و ثبت نام به رویت آنها برسد ممکن است مفید واقع شود . در خصوص اعضا قدیمی انجمن و کهنه کارها نیز باید اعضا به چنین بینشی رسیده باشند چرا که بیشتر شان در همین تاپیک اقرار کرده اند .
پیشنهاد من این است که یک خانه تکانی حسابی در خصوص بسیاری از مطالب لازم است ...

M

mrezap

Guest
Dr_Ghaffari گفت:
شاید یکی از دلایل افت مطالب مدیران انجمن باشند که روی مطالب ارسالی کنترل ندارند . فکر می کنم باید به یک چارچوب هدفمند در سایت برسیم . گاهی بحثها و بگو مگو ها موجب داغ شدن مطالب می شود اما نباید دهان سوز هم بشود یا اینکه اصل مطلب گم شود . مثلا من این امکان را دارم که در بخش فرهنگ و اندیشه مطالب را حذف کنم اما تا کنون فقط مطالب تکراری را حذف نموده ام . البته خوشبختانه انجمن فرهنگ و اندیشه کمتر گرفتار این موضوع شده است ! متاسفانه بگو مگوهای خود من نیز در بعضی مواقع موجب شده است تا دوستانی رنجیده شوند و یا اینکه از ارسال مطلب مربوطه خودداری نمایند البته تا مقدور بوده سعی کردم عذر خواهی نمایم و کدورت پیش آمده را بر طرف نمایم ... فکر می کنم اگر یک متنی شبیه اساس نامه تهیه شود و در بدو ورود اعضا به انجمن و ثبت نام به رویت آنها برسد ممکن است مفید واقع شود . در خصوص اعضا قدیمی انجمن و کهنه کارها نیز باید اعضا به چنین بینشی رسیده باشند چرا که بیشتر شان در همین تاپیک اقرار کرده اند .
درسته جناب دکتر
کار از پایه باید درست بشه و دوستان باید این انجمن را مال خودشون بدونند و از ارسال پستهای بی معنی و مسخره کننده و الکی بپرهیزند و برای رسیدن به این مهم باید یک فرهنگسازی اساسی بشه. در مرحله بعد هم باید مدیریت بیشتری روی این نوشته ها و ارسالها انجام بشه که سریعا" بحث بی معنی حذف بشه که دیگران فرصت کل کل کردن سر موضوع نکنند. و افراد بیشتری علاوه بر مدیر سایت مامور انجام این مهم بشن.

موضوع بعدی منحرف شدن بحثها هستش که میبینی یک پست مثلا برای "تسلیت به سهراب" اما اخر کار شده ............
من خدایی نکرده قصد توهین و جسارت به هیچ شخصی را ندارم اما نظرم اینه که هر کسی که یک مطلب بی محتوا میبینه بزنه "گزارش به مدیر انجمن" و در توضیح هم بنویسه حذف تا شاید موثر باشه

♘امیرحسین♞

Dr_Ghaffari گفت:
من تمام مطالب را مطالعه میکنم
اگر مطالب را پاک یا ویرایش نکردم علت احترام به نویسنده بوده, ولی اینطور که میبینم صدای همه درامده از کل کل بازی چند نفر
پیشنهاد شما چیست؟
چطور خانه تکانی کنیم؟

به نظر من آن دسته از مطالب که بار علمی ندارن واگه میشه قسمتهایی که کل کل داخلشونه پاک بشه و مطالب تکراری ومطالبی که از مبحث خارج شده پاک شن به نو عی مطالب زایید حذف بشن بهتره

احسان

Active member
کل کل اگه نباشه اصلاً به درد نميخوره کل کل علمی رو من خيلی دوست دارم خودتون هم ديديد من بيشتر به دکتر غفاری :-*گير ميدمو کل ميندازم حالا اگه کل کل نباشه من نيستم :-X :-\

♘امیرحسین♞

توهین و کل کل

اینجا محلی برای یادگیری مطلبی جدید است نه توهین, نه کل کل.

فکر میکنید علت اینکه ما امروز توی دنیا هیچ جایگاهی نداریم چیه؟
چون اول از همه باهم نمیتونیم کنار بیاییم
و هیچکدوممون هم اطلاعات علمی نداریم
هر چیزی میدونیم یکسری اطلاعات قدیمی نخ نماست که از یکسری آدم قدیمیتر شنیدیم
بسه دیگه
کی پس میخواهیم دست از این بچه بازیها برداریم؟ و به این فکر کنیم که دنیا داره با سرعت نور رشد میکنه
ما بازم میزنیم تو سر و کله هم
سر شیخ و حداد یا حداد و شیخ
سر راس الفخر اصیلان
بریزید دور این حرفارو
شمایی که روی راس الفخر بحث میکنید آیا هیچ اطلاعاتی از تولید آمریکا و آلمان در زمینه اسب عرب دارید؟ درباره تولید برتر
ما تا امروز هیچ کاری انجام ندادیم
اصلا مایی که ادعای اسب اصیل رو داریم, چنتا از این اسبها موجود داریم؟ در فاصله یکی دو ساعتی ار مرز جنوبی ایران, دبی نمایشگاه برگزار میشه
و از همه جای دنیا محصولاتشان را ارایه میدهند.
آیا فکر میکنید ما با این سطح علم و دارایی چیزی برای ارائه داریم, تو همچین نمایشگاهی راس الفخر اصیلان کیلویی چند؟؟؟

واقعا خسته شدم از این وضعیت, نشد دو روز پشت سرهم بیام و نبینم چنتا تیکه و رو کم کنی نباشه
یا پستهای تقدیر و خوش امدگویی و نبینم

4 تا موضوع بدرد بخور نمیگذارید,
بحث بکنید ولی با پایه و اساس و مدرک
نه اینکه هی یکسری حرف تکراری رو تکرار کنید.

خلاصه بدون تعارف درصورت ادامه کل کل و بحثهای بی نتیجه اکانت کاربری معلق خواهد شد.

بالا