بهترین راه این که زنگ بزنی فدراسیون و از اونها بپرسی ببینی که تایید شده یا نهباسلام من این مایونو خریدم بعضی دوستان میگن این مادیون مشکلداره ایا کسی اطلاعاتی راجع به این مادیون داره
یه سوال هم ازاقای گورانی دارم اطلاعات وعکسی از مادیان سمیلا می خواستم چون کره این مادیونو خریدم باتشکر
باسلام من این مایونو خریدم بعضی دوستان میگن این مادیون مشکلداره ایا کسی اطلاعاتی راجع به این مادیون داره
یه سوال هم ازاقای گورانی دارم اطلاعات وعکسی از مادیان سمیلا می خواستم چون کره این مادیونو خریدم باتشکر
اگه یه کم سواد+جلد یک تبارنامه رو داشته باشی =میفهمی که اسمش تو کتاب فدراسیون هم نیست:dodgy:از طرف فدراسیون تاییده ولی خانم شیرین سالار تاش میگه چون اسمش تو کتاب کانون اسب اصیل ایران نیست پس خالص نیست
از طرف فدراسیون تاییده ولی خانم شیرین سالار تاش میگه چون اسمش تو کتاب کانون اسب اصیل ایران نیست پس خالص نیست
باسلام خدمت شما دوست عزیز مادیان خوبی خریدید تمام مشکل این مادیان جا افتادن ازکتاب انساب هست.درست اطلاع دقیق ندارم گویا این مادیان وتعدادی اسب دیگه درجایی بودن که بعد از کتاب معرفی وتایید شدن این مادیان هیچ مشکلی نداره وحتی درکتاب3 کره ازش ثبت,دی ان ای وپدیگری ان تایید شده یعنی دی ان ای کره به مادرش که افسون باشه خورده درنتیجه همچیز حله یعنی دی ان ای این مادیان درواهو موجود وکره هاش هیچ مشکلی برای ثبت شدن ندارن
تبریک به خاطر خرید این مادیون... میتونم بپرسم خود این کانون رو چه مرجع قانونی تایید میکنه؟؟؟؟ افراد کانون به ظاهر اسب اصیل با توجه به الهامات از عالم ماورا کار میکنن شما زیاد حرفاشون رو جدی نگیرین....از طرف فدراسیون تاییده ولی خانم شیرین سالار تاش میگه چون اسمش تو کتاب کانون اسب اصیل ایران نیست پس خالص نیست