انتخاب سیلمی کاسپین

عارف

Member
دوستان عزیز بنظر شما آیا در بین اسب های خجیر می شه یک سیلمی خوب برای مادیان های انجمن پیدا کرد ؟

hooshmand

Member
دوستان عزیز بنظر شما آیا در بین اسب های خجیر می شه یک سیلمی خوب برای مادیان های انجمن پیدا کرد ؟

سلام جناب عارف
شما ماديان كاسپين داريد ؟ لطفا شجره اش را بفرمائيد تا خصوص انتخاب سيلمي مناسب در حد امكان كمك نمايم ........................
هوشمند

عارف

Member
جناب آقای هوشمند
با عرض سلام و تشکر از توجه جنابعالی . بنده از دو راس مادیان بنام های رها و ترنم نگهداری می کنم که به لطف دوستان انجمن ، آقایان چکشی و قاسمی خریداری کردم . متاسفانه شجره ای از آنها ندارم . در قسمت معرفی دواب عکس های آنها را گذاشته ام . در مورد سیلمی هم اگه از نسل زیلند نباشه بهتر می باشد . باز هم تشکر می کنم

انوشه از سیلمی دیو پر شده .مالک این سیلمی انسان با شخصیتیه خود سیلمی هم عالیه.... 3 مادیان دیگر از خط خونی غیر زیلند هم خریداری شده که به وقت خودشون با سیلمی های دیگه پر میشن....

عارف

Member
سلام آقای چکشی
با سلام و تشکر بابت زحماتی که برای این اسب های دوست داشتنی متحمل می شوید . علت اینکه این بحث را مطرح کردم هزینه بالا و نا متناسب کشش و پانسیون و ... با ارزش ریالی مادیان های کاسپین می باشد. سال قبل دو راس مادیان ذکر شده در بالا را جهت کشش به خجیر فرستادم . متاسفانه هزینه ای بیش از قیمت خرید یک راس مادیان پرداخت نمودم ( آن هم با کلی تخفیف که دوستانم در آن مرکز برایم لحاظ نمودند ) و بدتر اینکه هیچ کدام از مادیان ها پر نشدند . بنظر شما آیا بهتر نیست خود اعضا انجمن یکی دو راس سیلمی داشته باشند و در صورت لزوم بین هم جا بجا نمایند ؟ می دانم در این خصوص هم شما و هم آقای قاسمی اقداماتی انجام داده اید که امیدوارم زودتر و قبل از فصل جدید کشش به نتیجه خوبی بیانجامند . با آرزوی موفقیت

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
جناب عارف نظر شما کاملا درست است و در حال پیگیری برای یافتن سیلمی داغدار هستیم

حقیقت داستان کاسپین خیلی تلخ تر از اون چیزیه که بقیه به نظرشون میرسه . در مجموعه ای که به صورت جدی پیگیر قضیه کاسپین هستند آقایان قاسمی.عارف.سپه ونی و من هستیم که متاسفانه این تعداد حامی و تعداد 10-12 راس مادیانی که تحت حمایتند بسیار کم بوده و این حرکت رو کند می کنه... متاسفانه همه اونهایی که ادعای حمایت دارن هیچگونه حمایتی تا به حال از کاسپینها نکردن ... فقط اومدن اینجا مطلب رو دیدن و خیلی بیتفاوت از کنارش گذشتن.... بالاخره این حرکت توسط آقای قاسمی و من آغاز شده و به کمک شما دوستان ادامه داره و علیرغم مشکلات موجود به سر انجام هم خواهد رسید.... این حرکت نیازمند فعالیت دیگر اعضا هم هست که متاسفانه چون مسائل افتصادی این قضیه اونها رو توجیه نمیکنه حتی حاضر نیستن وقتی میان و این مطالبو میخونن یه جواب یا راهکار ارائه بدن.... در مورد سیلمی هم اقدامات لازم را انجام دادایم و برای فصل کشش سیلمی به صورت رایگان در اختیار مالکین کاسپینها قرار خواهد گرفت .

عارف

Member
از دوستان عزیز خواهش می کنم اگه نریان های خجیر به نام های : فرزاد - لوگان - کامیار - غران غرور را می شناسند ، معرفی بفرمایند . با تشکر

جناب قاسمی برای کشش ازسیلمی داریوش نمیشه استفاده کرد؟ درسیرجان یک سیلمی پیش آقای امیراسدی است که واقعا زیباست رنگش کهراست و یک مادیان مشکی از مادیان های خانم فیروز پیش آقای شریف هست که از همین سیلمی هرسال کشش میشه و 2تاکره داره تا الان

جناب قاسمی برای کشش ازسیلمی داریوش نمیشه استفاده کرد؟ درسیرجان یک سیلمی پیش آقای امیراسدی است که واقعا زیباست رنگش کهراست و یک مادیان مشکی از مادیان های خانم فیروز پیش آقای شریف هست که از همین سیلمی هرسال کشش میشه و 2تاکره داره تا الان
سیلمی داریوش در دسترس نیست... داریم صحبت میکنیم که اگه بشه چندتا مال ازش پر کنیم....سیلمی آقای امیر اسدی ثبتیه؟؟اسمش چیه؟؟

بالا