در مورد این اسب چی می دونید؟ من چند ثانیه فیلم سیاه-سفید ازش دارم
sohrab Active member 2009 , September 24 #1 در مورد این اسب چی می دونید؟ من چند ثانیه فیلم سیاه-سفید ازش دارم
M Mohammad Ebrahimi Member 2009 , September 24 #3 من يه تكه فيلم دارم از اسبواره اصفهان كه در قسمت كره نريان هاي دره شوري يه نريان به همين اسم اول شد كه طبق گفته ي گوينده اين اسب با پدر بزرگش هم اسمه ...شايد منظور شما همون پدر بزرگه باشه...
من يه تكه فيلم دارم از اسبواره اصفهان كه در قسمت كره نريان هاي دره شوري يه نريان به همين اسم اول شد كه طبق گفته ي گوينده اين اسب با پدر بزرگش هم اسمه ...شايد منظور شما همون پدر بزرگه باشه...
امیریحیی پوربهزاد Active member 2010 , August 31 #4 ............ پیوست ها dareshoor2.jpg 29.9 کیلوبایت · بازدیدها: 40
امیریحیی پوربهزاد Active member 2012 , April 3 #7 srafil گفت: این باجالان الان دست کیه؟ کلیک کنید تا باز شود... متعلق به آقای سیفی ودر کرمان باشگاه مردان فارس نگه داری میشود
srafil گفت: این باجالان الان دست کیه؟ کلیک کنید تا باز شود... متعلق به آقای سیفی ودر کرمان باشگاه مردان فارس نگه داری میشود
تکنسین- محسن رحمتی Member 2012 , April 4 #9 دراصفهان نریان دره شوری بنام باجلان است که پیش آقای آهنکوب است شاید این اسب منظورش بوده
srafil Member 2012 , April 4 #10 نه محسن جان باجالان کرمان رو منظورم بود از پسر سهراب خان تعریفشو شنیده بودم
امیریحیی پوربهزاد Active member 2012 , April 5 #12 mohsen karbasi گفت: 1388h کلیک کنید تا باز شود... آقای کرباسی فعالیتش در انجمن زیاد شده................بریکلا
mohsen karbasi گفت: 1388h کلیک کنید تا باز شود... آقای کرباسی فعالیتش در انجمن زیاد شده................بریکلا
امیریحیی پوربهزاد Active member 2012 , July 15 #14 s.parizimanesh گفت: باجالان مگه اسب امان الله خان نیست؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... این باجلان یا نوه اون باجالان امان الله خانه یا پسرش
s.parizimanesh گفت: باجالان مگه اسب امان الله خان نیست؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... این باجلان یا نوه اون باجالان امان الله خانه یا پسرش
سامان حسینی Active member 2014 , February 12 #15 کسی ازشجره باجلان اقای سیفی اطلاعی نداره؟دره شوری خالص هست؟
aman_tsr Member 2017 , March 1 #16 با جلان کره سالار 1 و غزل سهراب خان فرهنگ که در حال حاضر با نام آهو آصفی معروف است