بصير(سقلاوي آصف*هلال)ن

توليد كننده و مالك: ملا عزيز هلاكو
تيره:كهياه خلف زائر br:00/521/74 kh
توليد سال 1995 ميلادي، دردانه ملاعزيز و رونق بخش تعزيه هاي معروف و عظيم روستاي جريحه(محل سكونت ملاعزيزهلاكو) و نمونه بارز يك اسب اصيل ايراني و جوابي دندان شكن براي آنان كه براي سر و گردن و دم گيري بسيار زيبا اعتقاد به لزوم خون خارجي دارند
سقلاوي آصف:(سپيد*سقلاوييه آصف صيف) و هلال:(دشت آهو و كهياه خلف زائر)
من به شخصه شيفته حركات باكلاس و با ابهت اين سيلمي خالص هستم- در سواري هم تو گويي روي مبل نشسته اي و نجابت و وقار و رفتار خوب و صميمي اش شهره منطقه شوش و دزفول است، اما چون وقف تعزيه آقا امام حسين جريحه هست، ملاعزيز وپسرانش به هيج وجه او را نمي فروشند، گرچه براي كشش در صورت تمايل ميتوانيد با مديريت سايت تماس گرفته تا هماهنگي هاي لازم انجام پذيرد
چند عكس كه خودم از اين نريون خالص و زيباي ايران زمين گرفته ام را تقديم شما دوست داران سرزمين مادري مي نماييم:

پیوست ها

• بصير0.jpg
    بصير0.jpg
    197.8 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • IMG0537A.jpg
    IMG0537A.jpg
    183.1 کیلوبایت · بازدیدها: 34
  • بصير.jpg
    بصير.jpg
    190.9 کیلوبایت · بازدیدها: 26
  • IMG0536A.jpg
    IMG0536A.jpg
    190 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • IMG0535A.jpg
    IMG0535A.jpg
    179.8 کیلوبایت · بازدیدها: 18
با این شونه و کپل سواریش نمیتونه نرم نباشه

اما من اينجور مبل ها رو دوست ميدارم:dodgy:
منظورم آسودگييه خاطر و آرامش و نجابتش در عين گريزپا بودنشه
توي تعزييه كه تو بعضي از صحنه هاش نزديك به 800 يا 900 اسب تو هم ميلولن، بصير باز هم بين همشون ميدرخشه با نوع يورتمه و چهارنعل منحصر به فردش و در همين حال ضريب ايمنيش هم همچنان بالاست
آخه سال گذشته يه سواركار توي بازسازييه صحنه رفتن حضرت هاشم به ميدان با برخورد به يه سوارواسب ديگه از اسب افتاد و درجا تموم كرد، هنوز صحنش جلو چشمامه

با این شونه و کپل سواریش نمیتونه نرم نباشه
مشخصات بدنی اسبی که سواری نرمی داره چیه؟ من خیلی سعی کردم به یه مدل جامع برسم اما نشده یعنی 2تا اسب با شکل فیزیکی شبیه به هم یکیش نرم بوده دیگری تکون میداده شدید! یا 2 تا اسب با سواری نرم که هیچ شباهت بدنی به همدیگه نداشتن
تمام اسبایی که بررسی کردم یورتمه درستی داشتن هیچکدوم یورغه نبودن

800-900 غلو نیست کمی؟

ركوردشون ماله ساله 83-84 كه 1200 اسب رو(تقريباً) پدرم سفارش رو انداز تعزييه واسه دوره زينشون داده بود و خودش به مالكين اسبها با دريافت رسيد تحويل داد(براي اداي نذرش) كه هنوز نصفشون با درج نام و تاريخ اهدا در حسينيه جريحه، موجود هستند. البته همه داغ نيستند و بيداغ هم زيادن، انشاالله امسال از نزديك ميبينيد:smilingsmiley:.................چون برنامه ريزي و هماهنگ كننده براي تور تعزيه بزرگ جريح(خوزستان) جهت ثبت نام و برگزارييه اين تور مذهبي-سنتي با محوريت اسبهاي اصيل خوزستان با خودمه و به وقتش از طريق سايت و جنابعالي هم اطلاع رساني خواهد شد،اگر لطف كنيد،،،،،،وخودتون هم به عنوان مهمان افتخاري توي رديف جايگاه مهمانان و تماشاگران ويژه خواهيد بود ....

بالا