Soheil Sanati
Active member
دوستان نظرتون رو بدون سانسور اعلام كنيد
بهترین تولید کننده های اصیل یا مصری!؟:dodgy::tonguesmiley:دوستان نظرتون رو بدون سانسور اعلام كنيد
تااونجا اسمتون فقط یک تولید کننده است ,نه بهترین!
اگر بازار باسلیقه شما همراه بود(در اون حدی بودید که بر اساس سلیقه خودتون فرهنگ سازی کنید.!!)خب برد با شماست ولی با ریسک بالا.
واگر منطبق نبود دارید ازجیب می زارید و تا یه جایی تحمل میکنید وبعد از اون یا تولیداتتون رو هدیه میکنید ودعای خیر می سازید(آخرت خود را می خرید:coolsmiley02یا برای خوراک اسبتون منتظر توفیقات الهی می شوید تا ازآسمان برکتی نازل گردد.
ارزش افزوده فقط پول نیست.
پول یکی از راههای شناسایی سطح رضایت مصرف کننده است.شاید پایین ترین سطح تایید,شاید.
ویک تولیدکننده تمام تولیداتش روبه بازار نمیده وتمام تولیداتش روهم نگهداری نمیکنه.
البته یک تولیدکننده موفق.!
به نظر من ایده درستی نیست. یعنی اگر برای عشق و علاقه طرف آخر عمر اومده چندتا اسب داشته و خوش باشه تا بمیره این ایده جواب میده.بهترين توليد كننده كسي كه فقط به پول كشش نريان فكر نكنه. يعني سيلمي اصيل رو به ازاي پول با يه ماديان .... كشش نده.. و اگه ماديان واقعا اصيل داره با نريان خالص هم تيره خودش تلاقي بده و مثل بعضي از توليد كنندگان به تعداد كره فكر نكنه بلكه به فكر كره كم ولي عالي باشه.
واسه خودش نظريه ها دست كم نگيريد.
شمام از اون حرفا زدیا !تولید کننده واقعی کسیه که تعصبشو بذاره کنار.
مثلا اگه میبینه یه مادیون خالص با یه خون خارجی بهتر جواب میده .خالص بودن مادیون جلوی تولید خوبشو نگیره.
به نظر من ایده درستی نیست. یعنی اگر برای عشق و علاقه طرف آخر عمر اومده چندتا اسب داشته و خوش باشه تا بمیره این ایده جواب میده.
ولی اگر موضوع اسب اقتصادیه باید تعداد تولیدات یک نریان با مادینهای مختلف دیده بشه تا دید آیا میشه اسم سیلمی روش گذاشت یا خیر؟ مگه هر اسبداری همزمان چندتا مادیان رو میتونه از یک سیلمی پر بکنه که همه ریسکها رو خودش متحمل بشه؟ اومدیمو تعدادی آشغال پس داد و یکسال هزینه رفته. ممکنه فلان اسبه خیلی خوشگله و دل خیلیارو برده ولی نتونه چیزی تو مایه های خودش بده. اونوقته که میگن توش خودمونو سوزونده بیرونش مردومو !
اگه آقا وحيد كار با توكل به تجربه باشه مخالفم ولي اگه علمي باشه موافق كميتم.دکتر ، ما که همیشه این بحث رو میکردیم من موافق کمیت کم و کیفیت زیاد بودم ولی شما همیشه نظر من رو رد میکردین:dodgy:
به نظر میرسه افکارمون به هم داره نزدیکتر میشه:dodgy:خوشحالم
این ایده بنظر من غلطه. چون یک سیلمی وقتی خوبه که با مادیان بد و متوسط هم کره خوب بده. وگرنه سیلمی که فقط با خوبها خوب داده هنری نکرده.يعني سيلمي اصيل رو به ازاي پول با يه ماديان .... كشش نده..
خوب بله خودت ریس واهو باشی بایدم 20 سال اسبت رو جایی نبری. چون پیشاپیش فروشت تضمین شده.2 سال پيش دكتر نايگل نصيحت جالبي بهم كرد.ايشون گفتند هيچ وقت به اين كار نداشته باش داور مسابقه زيبايي كدوم اسبتو انتخاب ميكنه چون اگه به اين موضوع توجه كني مجبوري واسه سليقه داور اسب توليد كني.تو اون چيزي رو كه دوست داري توليد كن.ايشون گفتند من حدود 20 ساله كه تو مسابقه زيبايي شركت نكردم.چون دوست ندارم داورها بهم بگن چي توليد كن.دوستان بازار رو بيخيال شين.اسب خوب توليد كنين
اصالتی که کسی پاش پول نمیده فایده اش چی هست؟نه ریخت داشت نه قیافه ولی اصالت از صورتش می بارید
ببنيد تو قضيه ژنتيك واقعا ميشه رنگ يال و اندازه سر و ... تخمين زد ولي هيچوقت نميشه گفت بد اخلاق يا نهتو موضوع اسب این موضوع قابل پیش بینی نیست هر چند که شجره عالی باشه. و تا تولید نشه نمیشه گفت. مخصوصا تو ورزش.
برادر شبرنگ رو سراغ دارم که پاشو توی مانژ نمیگذاره چه برسه به پرش !
تو اسب عرب همه بسوی قیافه هستند. و اگر محض رضای خدا یه مقام دومی سومی تو یکی از مسابقه های برگزاری ایکاهو با 3 اسب در هر گروه بگیره. میشه طلا. اسب کل عمرش میخوره و میخوابه