نوکرتم کامیاب جانkamyab گفت:میوه هارو نمیگمم سزار جونم
قهرمان گفت مطلب اول راجع به کره هست،اگه الطفات بفرمائید در مورد اسب ده ساله نوشته شده
ما مخلصیم سزار جانسزار گفت:نوکرتم کامیاب جان![]()
![]()
![]()
![]()
خیلی آقایی![]()
![]()
![]()
![]()
خوب منم میگم که مطلب 2 رو بخونkamyab گفت:بدتر شد که،10 ساله بین 3 تا 30 نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 8) 8) 8) 8)
بهترین کار بهره بردن از یک مشاور تغذیه هست.kamyab گفت:بنا به مطالبی که دوستان فرمودن یونجه و کنجاله سویا دارای پروتئین هستند
دیگه چه چیزائی پروتئین دارن؟
اثرات پروتئین روی اسب چی هست؟
میزان مصرف این مواد چقدر باید باشه؟
ما که اینجا دوستان با تجربه و متخصص زیادی داریمvatan گفت:بهترین کار بهره بردن از یک مشاور تغذیه هست.
اینها کارهای تخصصی هستند.
از منابع انرژی می توان ازFat (چربیها),هیدروکربنها وپروتئین ها نام برد.kamyab گفت:بنا به مطالبی که دوستان فرمودن یونجه و کنجاله سویا دارای پروتئین هستند
دیگه چه چیزائی پروتئین دارن؟
اثرات پروتئین روی اسب چی هست؟
میزان مصرف این مواد چقدر باید باشه؟
ممنونم دکترجاناحسان گفت:شما عکس های ريحانه کمتال رو هم ببين که آقای تهرانچی گرفته
رنگش قيافش همه چيزش با عکس های که امير مسعود يا غير حرفه اي گرفته فرق ميکنه
به تغذيه هيچ ربطی نداره مربوط به آرايش اسب و حرفه اي بودن عکاس هست
و اگر نه من با روغن زيتون و دوتا شيشه سورمه همين اسبه شمارو ميکنم مثل اسب ها اونطرف
بله,تغذیه در رنگ ,در خشندگی پوست ومیزان موی بدن تاثیر دارد.بنیامین گفت:یه سوال از دوستان کاردان ؟آیا تغذیه در رنگ اسب تاثیر داره ؟من در مورد رنگ اسبای خارجی که میبینم جای سوال برام پیش اومده .رنگ اسبای خارجی خیلی با رنگ اسبای ما فرق داره .مثلا شما لرد بی شاه رو قبل از ورود به ایران رنگشو ببینید یا ساروخ الشمس و........؟؟؟
بنیامین گفت:یه سوال از دوستان کاردان ؟آیا تغذیه در رنگ اسب تاثیر داره ؟من در مورد رنگ اسبای خارجی که میبینم جای سوال برام پیش اومده .رنگ اسبای خارجی خیلی با رنگ اسبای ما فرق داره .مثلا شما لرد بی شاه رو قبل از ورود به ایران رنگشو ببینید یا ساروخ الشمس و........؟؟؟