تو صورت این اسب چی میبینید؟!
sohrab Active member 2010 , February 27 #4 یه خانم که شدیدا نیاز به امر به معروف و نهی از منکر داره. استغفرالله!h34r-smiley:
امین سلطانی Member 2010 , April 28 #10 FIOUNA گفت: من که اسبی ندیدم:sadsmiley: کلیک کنید تا باز شود... :wacsmiley::wacsmiley::wacsmiley::blinksmiley::blinksmiley:
FIOUNA گفت: من که اسبی ندیدم:sadsmiley: کلیک کنید تا باز شود... :wacsmiley::wacsmiley::wacsmiley::blinksmiley::blinksmiley:
علی اصفهانی Active member 2010 , April 28 #12 دیدن این اسب چشم بصیرت میخواد ! فکرکنم آقایون اینو زودتر و بهتر می بینن ! فکر میکنم فتوشاپ باشه . راستی دوستانی که فتوشاپ بلدن دست به کارشن برای ساختن انواع مشابه و جالبتر !
دیدن این اسب چشم بصیرت میخواد ! فکرکنم آقایون اینو زودتر و بهتر می بینن ! فکر میکنم فتوشاپ باشه . راستی دوستانی که فتوشاپ بلدن دست به کارشن برای ساختن انواع مشابه و جالبتر !
roham Member 2010 , April 28 #13 کاملا مشخصه که رنگهای سفید همخوانی ندارند و تصویر فتو گرافیست.:laughingsmiley::laughingsmiley:
علی اصفهانی Active member 2010 , April 28 #14 احتمالا در اصل یه تصویری بوده ولی ناقص که بعد با فتوشاپ کاملش کردن.
امین سلطانی Member 2010 , May 9 #16 asbi گفت: آره منم اسبی ندیدم یعنی اصلا" عکسی نبود....!!!!:sadsmiley: کلیک کنید تا باز شود... ای بابا تصویر اسب نیست که...........:wacsmiley::wacsmiley:
asbi گفت: آره منم اسبی ندیدم یعنی اصلا" عکسی نبود....!!!!:sadsmiley: کلیک کنید تا باز شود... ای بابا تصویر اسب نیست که...........:wacsmiley::wacsmiley:
sima New member 2010 , May 12 #17 امین سلطانی گفت: ای بابا تصویر اسب نیست که...........:wacsmiley::wacsmiley: کلیک کنید تا باز شود... بله اسبی نیست که ما بتونیم تو صورتش تصویری ببینیم...!!!
امین سلطانی گفت: ای بابا تصویر اسب نیست که...........:wacsmiley::wacsmiley: کلیک کنید تا باز شود... بله اسبی نیست که ما بتونیم تو صورتش تصویری ببینیم...!!!
sohrab Active member 2010 , May 12 #18 صفحه اول موضوع را ببینید:blushsmiley: پیوست ها 85cantseegirlsfaceonhorse.jpg 15.3 کیلوبایت · بازدیدها: 2
sima New member 2010 , May 12 #20 sohrab گفت: صفحه اول موضوع را ببینید:blushsmiley: کلیک کنید تا باز شود... عکس رو نشون نمیده یعنی میگه دسترسی به این سایت امکانپذیر نیست!...!!!
sohrab گفت: صفحه اول موضوع را ببینید:blushsmiley: کلیک کنید تا باز شود... عکس رو نشون نمیده یعنی میگه دسترسی به این سایت امکانپذیر نیست!...!!!