خوشحالی اسب سوار

ناشناس

Active member
سم توماس برنده جام طلايي در روز چهارم مسابقات اسب دواني جشن كلتنهام در گلوچستر شاير در غرب انگليس. (REUTERS)

شما زمانی که تو مسابقه سوارکاری /پرش /کورس......اول شدید چه حسی داشتید

پیوست ها

• n00009286-r-b-003.jpg
    n00009286-r-b-003.jpg
    35.9 کیلوبایت · بازدیدها: 155

mahsima

Member
خیلی حس خوبیه ولی از همه چی بهتر احساس بعد از مسابقه اس که از اون استرس شدید آدم خلاص میشه حالا اگر اون حس با پیروزی باشه که دیگه معرکس...
خیلی حال میده...

kamyab

Member
حال اسب بعد از پائین اومدن سوارکار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

APADANA

Member
این اقای سم توماس فکر کنم توی مسابقات پرش ارتفاع و پرش با نیزه هم بتونه خودی نشون بده.
به چهره تماشاگران در عکس توجه کنید.خیلی هاشون متعجب هستن از این کار.

احتمالا هم توماس هم اسبش سالمن ولی اون خانم وآقا که کنار و جلوی اسبش هستن فکر نکنم سالم باشن چون داره رو اونا فرود میاد ! :eek: :D :D

علی واحدی

Active member
ناشناس گفت:
سم توماس برنده جام طلايي در روز چهارم مسابقات اسب دواني جشن كلتنهام در گلوچستر شاير در غرب انگليس. (REUTERS)

شما زمانی که تو مسابقه سوارکاری /پرش /کورس......اول شدید چه حسی داشتید
اولین باریکه توی مسابقه اول شدم چون سنم خیلی پایین بود و سوارکار سن پایین هم نداشتیم (9 سالم بود) نمیگذاشتن با بزرگسالان بپرم(مسابقه قهرمان استانی) و با پا درمیونی بابام و ... توی رده اسمم رو نوشتن. خیلی جالب شد. من اول شدم . مربیم دوم شد. خیلی خوشحال بودم اصلا انگار تو زمین نبودم. که همشو مدیون مربی خوبم آقای محمد اعتماد هستم که از شاگردان خوب مرحوم سرهنگ نشاطی بودند.

سنا

Active member
baradar گفت:
اولین باریکه توی مسابقه اول شدم چون سنم خیلی پایین بود و سوارکار سن پایین هم نداشتیم (9 سالم بود) نمیگذاشتن با بزرگسالان بپرم(مسابقه قهرمان استانی) و با پا درمیونی بابام و ... توی رده اسمم رو نوشتن. خیلی جالب شد. من اول شدم . مربیم دوم شد. خیلی خوشحال بودم اصلا انگار تو زمین نبودم. که همشو مدیون مربی خوبم آقای محمد اعتماد هستم که از شاگردان خوب مرحوم سرهنگ نشاطی بودند.
wow
بين اين همه بزرگسال!! ::)
واقعا احسنت داره
اسم اسبتون يادتون هست؟

علی واحدی

Active member
سـَــنـــا گفت:
wow
بين اين همه بزرگسال!! ::)
واقعا احسنت داره
اسم اسبتون يادتون هست؟
بله اسمش سکوت بود و از ترکمن های ورامینی. یک نریان اخته قره کهر فوق العاده. حتما عکسش رو توی همون مسابقه براتون میزارم.

من اولین باری که اول شدم،9سالگی بود...
بعد از مسابقه روم نمی شد به بقیه نگاه کنم چون همه حد اقل 5،6 سال ازم بزرگتر بودن...اما اون مسابقه و صحنه هاش هیچ وقت یادم نمی ره...

parisa

Member
پاسخ : خوشحالی اسب سوار

parvardeh bar asb گفت:
بعد از مسابقه روم نمی شد به بقیه نگاه کنم چون همه حد اقل 5،6 سال ازم بزرگتر بودن...اما اون مسابقه و صحنه هاش هیچ وقت یادم نمی ره...
آخه چرا؟
مگر جرم کردی ؟
تو مسابقه اول شدی و جواب تلاشت را گرفتی و از استعدادت به بهترین شکل استفاده کردی آخه این خجالت داره؟

آره خب باید همین کار رو که میگی می کردم پریسا اما نمی دونم چرا اون اول نتونستم...
اما به هر حال شاید بهترین مسابقه ای بود که دادم.
حتما کسایی که مثله من شدن می دونن چی میگم...

parisa گفت:
آخه چرا؟
مگر جرم کردی ؟
تو مسابقه اول شدی و جواب تلاشت را گرفتی و از استعدادت به بهترین شکل استفاده کردی آخه این خجالت داره؟

parisa

Member
اما در هر حال امید وارم همیشه تو مسابفات شرکت کنی و همیشه بهترین نتیجه را بگیری

سنا

Active member
parvardeh bar asb گفت:
تو كه هميشه اول ميشي
فكر كنم عادت كردي به مقاما :)

بالا