اسبه رو که بعیده حتی به دومیش برسه!!!!!!!! احتمالا همینجا کارش تمومه!!!!!!!!!شهياد گفت:اين اقا دو بار ديگه قهرمان بشه ديگه زنده نميمونه![]()
كمرش دو نصف ميشهغلامرضا گفت:اسبه رو که بعیده حتی به دومیش برسه!!!!!!!! احتمالا همینجا کارش تمومه!!!!!!!!!
اولین باریکه توی مسابقه اول شدم چون سنم خیلی پایین بود و سوارکار سن پایین هم نداشتیم (9 سالم بود) نمیگذاشتن با بزرگسالان بپرم(مسابقه قهرمان استانی) و با پا درمیونی بابام و ... توی رده اسمم رو نوشتن. خیلی جالب شد. من اول شدم . مربیم دوم شد. خیلی خوشحال بودم اصلا انگار تو زمین نبودم. که همشو مدیون مربی خوبم آقای محمد اعتماد هستم که از شاگردان خوب مرحوم سرهنگ نشاطی بودند.ناشناس گفت:سم توماس برنده جام طلايي در روز چهارم مسابقات اسب دواني جشن كلتنهام در گلوچستر شاير در غرب انگليس. (REUTERS)
شما زمانی که تو مسابقه سوارکاری /پرش /کورس......اول شدید چه حسی داشتید
wowbaradar گفت:اولین باریکه توی مسابقه اول شدم چون سنم خیلی پایین بود و سوارکار سن پایین هم نداشتیم (9 سالم بود) نمیگذاشتن با بزرگسالان بپرم(مسابقه قهرمان استانی) و با پا درمیونی بابام و ... توی رده اسمم رو نوشتن. خیلی جالب شد. من اول شدم . مربیم دوم شد. خیلی خوشحال بودم اصلا انگار تو زمین نبودم. که همشو مدیون مربی خوبم آقای محمد اعتماد هستم که از شاگردان خوب مرحوم سرهنگ نشاطی بودند.
بله اسمش سکوت بود و از ترکمن های ورامینی. یک نریان اخته قره کهر فوق العاده. حتما عکسش رو توی همون مسابقه براتون میزارم.سـَــنـــا گفت:wow
بين اين همه بزرگسال!! :
واقعا احسنت داره
اسم اسبتون يادتون هست؟
آخه چرا؟parvardeh bar asb گفت:من اولین باری که اول شدم،9سالگی بود...
بعد از مسابقه روم نمی شد به بقیه نگاه کنم چون همه حد اقل 5،6 سال ازم بزرگتر بودن...اما اون مسابقه و صحنه هاش هیچ وقت یادم نمی ره...
parisa گفت:آخه چرا؟
مگر جرم کردی ؟
تو مسابقه اول شدی و جواب تلاشت را گرفتی و از استعدادت به بهترین شکل استفاده کردی آخه این خجالت داره؟
تو كه هميشه اول ميشيparvardeh bar asb گفت:من اولین باری که اول شدم،9سالگی بود...
بعد از مسابقه روم نمی شد به بقیه نگاه کنم چون همه حد اقل 5،6 سال ازم بزرگتر بودن...اما اون مسابقه و صحنه هاش هیچ وقت یادم نمی ره...