خوشحالی اسب سوار

ناشناس

Active member
parvardeh bar asb گفت:
من اولین باری که اول شدم،9سالگی بود...
بعد از مسابقه روم نمی شد به بقیه نگاه کنم چون همه حد اقل 5،6 سال ازم بزرگتر بودن...اما اون مسابقه و صحنه هاش هیچ وقت یادم نمی ره...

خوب سری های بعدی که اول شدی بهشون نگاه میکردی :eek: یا اینکه دیگه مقام نیوردی :-\

علی واحدی

Active member
ناشناس گفت:
خوب سری های بعدی که اول شدی بهشون نگاه میکردی :eek: یا اینکه دیگه مقام نیوردی :-\
اصولا مقام ملاک خوب بودن سوارکار نیست. چه بسا سواران بسیار خوبی داریم که از بد شانسی توی مسابقات مهم یه مانع رو کشیدند و از مقام باز ماندند. پرورده بر اسب الحق جزو بهترینهاست و هر کی شک داره بیاد پیش من تا متقاعدش کنم :mad: :mad: :mad:

شما لطف دارید...
من همیشه شاگردم قربان...
baradar گفت:
اصولا مقام ملاک خوب بودن سوارکار نیست. چه بسا سواران بسیار خوبی داریم که از بد شانسی توی مسابقات مهم یه مانع رو کشیدند و از مقام باز ماندند. پرورده بر اسب الحق جزو بهترینهاست و هر کی شک داره بیاد پیش من تا متقاعدش کنم :mad: :mad: :mad:

سنا

Active member
baradar گفت:
واقعا من يكي كه سواري پرورده بر اسب رو قبول دارم
الحق كه سواركار به دنيا اومده!!
البته مربي هم بي تاثير نبوده برادر جان :)

بابا این همه تعریف کردید دهنمون آب افتاد دلمون ضعف کرد
یه عکسی یا ویدئویی چیزی از این پرورده بر اسب بزارید ببینیم

parisa

Member
دوست عزیز این parvardeh bar asb وافعا کارش مهشره حرف نداره حف داری نتونی تصور کنی چون فبل تصور هم نیست
تو سواری اون و اسب یکی هستن انگار زبون اسب رو می فهمه

مرسی پریسا جون به خدا دیگه دارم خجالت میکشم...

از همه ممنونم...
parisa گفت:
دوست عزیز این parvardeh bar asb وافعا کارش مهشره حرف نداره حف داری نتونی تصور کنی چون فبل تصور هم نیست
تو سواری اون و اسب یکی هستن انگار زبون اسب رو می فهمه

سنا

Active member
قهرمان گفت:
خوب یه عکس یا ویدئو بزارید شاید وقتی دیدیم مشتاق بشیم بیایم از نزدیک ببینیم
من كه ندارم اگه خودش يا مربيش داشته باشن
اما مطمئنا خوشتون مياد :)

بالا