khashayarsafavi
Member
نه بابا همون یه دونه هم شانسی بود...
]
parvardeh bar asb گفت:من اولین باری که اول شدم،9سالگی بود...
بعد از مسابقه روم نمی شد به بقیه نگاه کنم چون همه حد اقل 5،6 سال ازم بزرگتر بودن...اما اون مسابقه و صحنه هاش هیچ وقت یادم نمی ره...
ناشناس گفت:خوب سری های بعدی که اول شدی بهشون نگاه میکردییا اینکه دیگه مقام نیوردی :-\
اصولا مقام ملاک خوب بودن سوارکار نیست. چه بسا سواران بسیار خوبی داریم که از بد شانسی توی مسابقات مهم یه مانع رو کشیدند و از مقام باز ماندند. پرورده بر اسب الحق جزو بهترینهاست و هر کی شک داره بیاد پیش من تا متقاعدش کنمناشناس گفت:خوب سری های بعدی که اول شدی بهشون نگاه میکردییا اینکه دیگه مقام نیوردی :-\
baradar گفت:اصولا مقام ملاک خوب بودن سوارکار نیست. چه بسا سواران بسیار خوبی داریم که از بد شانسی توی مسابقات مهم یه مانع رو کشیدند و از مقام باز ماندند. پرورده بر اسب الحق جزو بهترینهاست و هر کی شک داره بیاد پیش من تا متقاعدش کنم![]()
![]()
![]()
واقعا من يكي كه سواري پرورده بر اسب رو قبول دارمbaradar گفت:اصولا مقام ملاک خوب بودن سوارکار نیست. چه بسا سواران بسیار خوبی داریم که از بد شانسی توی مسابقات مهم یه مانع رو کشیدند و از مقام باز ماندند. پرورده بر اسب الحق جزو بهترینهاست و هر کی شک داره بیاد پیش من تا متقاعدش کنم![]()
![]()
![]()
سـَــنـــا گفت:واقعا من يكي كه سواري پرورده بر اسب رو قبول دارم
الحق كه سواركار به دنيا اومده!!
البته مربي هم بي تاثير نبوده برادر جان![]()
parisa گفت:دوست عزیز این parvardeh bar asb وافعا کارش مهشره حرف نداره حف داری نتونی تصور کنی چون فبل تصور هم نیست
تو سواری اون و اسب یکی هستن انگار زبون اسب رو می فهمه
تشريف بياريد شيراز ببينيد و خودتون قضاوت كنيدقهرمان گفت:بابا خوب بزارید تا ما هم ببینیم
من كه ندارم اگه خودش يا مربيش داشته باشنقهرمان گفت:خوب یه عکس یا ویدئو بزارید شاید وقتی دیدیم مشتاق بشیم بیایم از نزدیک ببینیم
سـَــنـــا گفت:من كه ندارم اگه خودش يا مربيش داشته باشن
اما مطمئنا خوشتون مياد![]()
ناشناس گفت:خوب من عکس از سواریش تهیه میکنم و میزارم / خوبه دیگه