امید زمانی
Active member
فیلم چی شد ؟
میشه قاچاقی هم گذاشت ;Dpasargad گفت:در مورد گذاشتن فیلم از ذوالجناح هنوز با صاحبش به توافق نرسیدیم :
هر زمانی که توافق بشه براتون حتما خواهم گذاشت
حالاعکساشو داشته باشین تا بعد ;D
vatan گفت:البته قبل از اینکه فیلمش ارسال بشه میگم که به گرد انسیاتور هم نمیرسه حاضرم با این اسب وهر اسبی شرط ببندم
Persian Horse گفت:امسال تو جشنواره يکی امده بود اعتراض ميکرد که داورای دره شوری هيچ بلد نيستند من چندين ساله دارم روی اسبام کار ميکنم تا صورتشون زيبا شده ولی داورای شما ميگند که اسبای من خالص نيستند و عرب قاطی دارند![]()
ولی من روی زيبايه اسبام کار کردم
![]()
همون دوتا اسبی که سهراب اخراج شدندا که اون نيله آهنيه بهت گفتم خيلی اسبه
حالا هم پويان جان شايد روی زيبای اسبشان اين آقايون کار کرده باشند
دستشان درد نکنه واقعاً اسب زيبايی هست کاش زودتر فيلمش را هم ببينيم :-*
ممنون از شما که این همه جانب ذوالجناح رودارید این vatan هم اینگار از ما خیلی خوشش نمیاد که این همه با ما سرشاخ می گیرهایمان شیربندی گفت:دوستان عزیز همه شما اگه کرد باز باشید انسیاتور را میشناسید سیلمی خوبی و خیلی هم پر خون است چون من پارسال در اصفهان دیدمش ولی امسال نبودم در مورد ذوالجناح هم میگم اخر کرد بودنه چون واقعا از 2تا عکسش معلومه ولی این دو تا تا با هم روبرو نشوند و مورد قضاوت قرار نگیرند و البته با حضور دو تا داور معتبر یا سال اینده به امید خدا در اصفهان نمی توان نظر کاملا درستی داد حد اقل چند عکس زیبا در حال سرو دم گیری از این دو بگیرید و بذارید تا شاید نظر بعضی از اساتید معتبر بود منتظر عکسها هستیم pasargadجان و انسیاتور
ولی از یکی شنیدم که اسبتون اونقدر مالی نیست تازه شما اونو 1 تومن بیشتر نخریدید تازه من فقط قیمت یه کره ذوالجناح رو تا اونجایی که خبر دارم کم کم 10 تا 15 برابر اسب شما می ارزه حالا من نمیدونم چرا شما اینقدر کل کل می کنی و واقعیت رو قبول نداری ،vatan گفت:اسب کرد را با سواری میشناسند نه فقط با عکس !!
اگه بشه سال دیگه در قسمت سواری با اسب شرکت کنید با ذوالجناح تا همه چیز مشخص بشه !!
البته تمام کسانی که اصفهان بودند خودشون همه چیز را در باره پرخون ترین اسب ایران انسیاتور دیدند. ولی من قبل از برگزاری جشنواره تمام افراد را با هر اسبی واز هر نژادی به مبارزه طلبیدم ولی دریغ از یک رقیب؟!!
فیلم سواری انسیاتور تو قسمت فیلم ها در این سایت هست و در سایتyoutube.com هست میتونید ببینید عکس مادر انسیاتور و پدر انسیاتور هم هست در ضمن فیلم قیماق پدر انسیاتور هم روی سرور سایت هست ببینید همه چیز دستتون میاد؟!!!!!!!
مااصلا قصد توهین نداشتیم این هم که گفتم یکی گفته بود که اینجوری بوده،vatan گفت:نه بابا ما مخلص بچه های کرمانشاه و کردستان وکلا همه بچه های کرد هستیم من خودم خیلی از پاسارگاد شما تعریف کردم و میکنم ولی منصفانه قضاوت کنید.
اول این که کی گفته این اسب یک میلیون تومان خریداری شده درست نیست مهمتر از اون کی گفته معیار ارزش اسب به قیمت اون هست؟
من اسب هایی را میشناسم که با قیمت هایی فروخته شده که الان با 100 برابر این قیمت مالک فعلیش حاضر به فروش نیست مثل سزار برادر پاسارگاد که زمانی مهندس یوسف نیا اون را 400 هزار تومان فروخت الان فکر نکنم پورمحمدضیا مالک فعلی سزار اون را 40 میلیون تومان بفروشه.
بر عکس اون هم صادق هست مثلا حدود چند هفته پیش مادیانی کره حداد و فکر کنم زرافه 42 میلیون تومان فروش رفت مطمئن باشید صاحبش با ضرر این مادیون را میفروشه.
در ضمن کی گفته سر انسیاتور هزار بلا میارند تا این کارها را انجام بده اون هایی که اومدند وانسیاتور رادیدند از نزدیک و اصطبل و محل نگهداریش رادیدند مثل سهراب عزیز باید نظر بدند که با این اسب مثل یه پادشاه برخورد و رفتار میشه وعلت این رفتار انسیاتور هم پرخونی زیاد این اسب هست