خداییش راست میگی پدرشو درمیارنایمان شیربندی گفت:ولی خدا نکنه این جور اسبها دست اصفهانی ها بیفته نصلش در اومده البته توهین نشه واقعیته
اره این شاداب مال اقای حسینی استایمان شیربندی گفت:اسب زیبایی است شاداب همون شاداب استاد حسینی کرمانشاه است یا یکی دیگه راستی از طوطی عکسی ندارید میگن از بهترینهای اصفهانه
ojangعزیز این اسب داغ داره یا میکروچیب اسمس کیه اگه میتونی چند عکس زیبا ازش بذار الان کجاست
چرا اشتباهی می نویسیOJANG گفت:پدر :شاهین
پدر: طوطی :در حال حاضر متعلق به آقای مکاری چی (اصفهان)
مادر :شاداب :
مادر: جیران
وطن میدونه زنده هست یا نهDr_Ghaffari گفت:پدر بزرگ هر دو اسب ذوالجناح و انسیاتور اسب کردی به نام طوطی است . که گویا در حال حاضر با بیش از 30 سال سن در اختیار حاج محمد علی مکاری چی است درست است ؟
شمام که کم شاعر نیستیpasargad گفت:وقتی که سوارش میشی انگار پرواز میکنی
دستاتو که روی پیشونیش میکشی و نوازشش میکنی با آدم صحبت میکنه، یه لذت خاصی داره ،انگار نه انگار که یه حیوونه ،گاهی اوقات از یه انسان هم انسان تره، زیبایی یالاش هنگام دویدن توی باد که تکون میخوره ادمو مجذوب خودش میکنه،موهاش که توچشماش میریزه و زیر چشمی ادمو نگاه میکنه یه لحظه تورو وسوسه میکنه، که ای خدا این چه موجودی که طوری افریدی، باورش سختهبا اون که راه میری انگار که خودت داری راه میری ،صدای رقص پاهاش ادمو به وجد میاره،به چشماش که نگاه میکنی با توحرف میزنه یه عالمه حرف داره برای گفتن ، از صدای باد از لطافت بارون پائیز با قطراتی که تن ادمو نوازش میکنه ،از همه چی باهات صحبت میکنه ولی کسی رو میخواد که بفهمه چی میگی ، از تو چی میخواد ، یکی رو میخواد باهاش یکی باشه ، پروازشون دوتایی همون یکی باشه ،از لذت سواری باهاش هرچی بگم کم گفتم از شعورش از زیباییش از نجابتش از ........
نرگسه یعنی چی؟OJANG گفت:من شنیدم که انسیاتور از طوطیخون داره
پدر بزرگ مادری ذوالجناح هم طوطیه
من اصفهان انسیاتور دیدم عالی بود ولی کمی نرگسه دمش بلن به نظر میرسید که باعث میشد خیلی خیلی کم دم کج بگیره