زاگرس شوشتر (اسد * وسوسه) ن

خدا وکیله این کولیک بد جوری واسه خالص ها شاخ شده یه بارم 4تا کره مبارک رو هلاک کنه
مگه دستم بهش نرسه :smile::smile:

اخه این کولیک چی میخواد از جون اسبهای ما
پارسال خیلی اسب خوب از دست رفت.
نه جونم این دوستان اسبدار ما هستند که دست از سر کولیک بر نمیدارند و تا اسبی رو نکشند به فکر برطرف کردن عیب کارشون نمی افتند
من نمیدونم چرا بیشترین تلفات اون هم به دلیل کولیک توی خوزستان هست جای که همه مدعی اسب داری از نوع نسل اندر نسل هستند:wacsmiley:

فربود

Active member
نه جونم این دوستان اسبدار ما هستند که دست از سر کولیک بر نمیدارند و تا اسبی رو نکشند به فکر برطرف کردن عیب کارشون نمی افتند
من نمیدونم چرا بیشترین تلفات اون هم به دلیل کولیک توی خوزستان هست جای که همه مدعی اسب داری از نوع نسل اندر نسل هستند:wacsmiley:

این حرفت رو قبول دارم ، آخه تا کی این این اسبدارها باید سنتی کار کنند ؟؟؟؟
کولیک پیشگیری هم داره .آخه پیشگیریش بهتر از درمانشه که درمان هم بعضی مواقع نداره متاسفانه

حامد

Member
دوستان عزيز البته هر اسبي كه پيش اسبدارا بصورت مشكوك ميميره يعني غير از حادثه متاسفانه بهش ميگن كوليك در صورتي كه همه مردنهاي اسب از كوليك نيست.

متاسفانه زاگرس 9 تا كره داره و چون زاگرس قبل از مردنش مو گيري نشده dna كره هاش به مشكل بر ميخوره . تنها راهي كه وجود داره اينه كه از خواهر تني خودش مو گيري كنن البته من از خواهرش مو دارم كسي اگه ازش كره داره با من تماس بگيره

behzad

Member
سلام دوستان
عقیل جان یکی از کره هاش به اسم کهربا جمشید معرفی کردم تو خالص ایرانی.

mehdihor

Member
یه کره من ازش دارم مادرش دسته یه دلال بود افتادتوی چاه وازبین رفت کره 3ماهشوبه حسابه اینکه بمیره دادن به من منم نمیدونستم بایدشیربخوره تاچندروز شیرنداشت تااینکه یکی ازدوستان دیدوگفت نیازه به شیرداره .الان 6سالشه سیاه یه گل توپیشونی خونشم گرفتن که هنوز نتیجه مشخصی به ماندادن ولی ازگرفتن شناسنامه ناامیدم مادرشم داغهkhداشت ولی شناسنامش دردسترس نبود بهدلیله اختلافه مالی مالک قبل پیش مالک مونده بود .

احمد اقا مطمئن هستی عکسهای تو تعزیه مال زاگرسه؟ دقت کن داش زاگرس یه دست و یه پا راست قلم سفیده نشونشم سه برابر نشون اسب عکس شماست عزیز:winksmiley02::blinksmiley::blinksmiley:

اون عکس توی تعزیه داریون در ضمن زاگرس کرهای عالی داشت من 6 کرش خودم دیدم فکر کنم کهربا وکتایون و کره فاخته جز بهترینها باشند البته تمامشون قشنگ هستند

بالا