زیبایی های زشت

ناشناس

Active member
گوشه ای از خاطرات یک سوارکار

زیبایی های زشت

گاهی آدم چیزهای زیبایی در ذهنش می سازد که بعد وقتی به آنها نزدیک تر می شود زیبایی شان را از دست می دهند. همیشه تصویر زیبایی از اسب سواری داشتم، زیبایی و آزادی، بخش های بزرگی از این تصویر بودند. اما چند روز زندگی در یک مدرسه شبانه روزی اسب سواری و زندگی با اسب ها و سوار ها تصویر دیگری در ذهنم ساخت. تصویری که هیچ زیبا نیست و خود خواهی آدمیانی را نشان می دهد که خودشان را محور و مرکز عالم می دانند و همه چیز را تا آنجا که در خدمت خودشان و لذت بردن شان باشد می خواهند. رفتار آدم ها با اسب ها را آن قدر آزار دهنده دیدم که از میانه کار اصلا از کار اصلی منصرف شدم و دلم خواست موضوع تصاویرم را به "رفتار آدم ها با اسب ها" تغییر دهم.
i
گمانم چیزهای زیبای دیگری هم در ذهنم هست که ممکن است با نزدیک تر شدنم به آنها همین بلا سرشان بیاید، شاید هم تا حالا آمده باشد، از یک طرف آدم احساس می کند ماهیت چیزهایی را بهتر می فهمد و درک می کند و از طرف دیگر زندگی ترسناک تر به نظر می رسد.

yasin-m:

پیوست ها

• horse-girl.jpg
    horse-girl.jpg
    43.8 کیلوبایت · بازدیدها: 63
  • img_2174.jpg
    img_2174.jpg
    43 کیلوبایت · بازدیدها: 61
  • horse-eyes.jpg
    horse-eyes.jpg
    37.8 کیلوبایت · بازدیدها: 60
  • horse-girl.jpg
    horse-girl.jpg
    43.8 کیلوبایت · بازدیدها: 58
  • img_2174.jpg
    img_2174.jpg
    43 کیلوبایت · بازدیدها: 57
  • horse-eyes.jpg
    horse-eyes.jpg
    37.8 کیلوبایت · بازدیدها: 56
آره واقعا درسته!
حتی من گاهی دلم برای اسبا میسوزه که زین و دهنه و
از این چیزا بهش میبندیم. :( :(

سنا

Active member
مریم- گفت:
آره واقعا درسته!
حتی من گاهی دلم برای اسبا میسوزه که زین و دهنه و
از این چیزا بهش میبندیم. :( :(
من روزاي اول سواريم دلم نميومد به اسب ساق بدم!!
هي مربي ميگفت ساق من ميگفتم آبستنه گناه داره!!!!!!

ناشناس

Active member
سنا گفت:

تا منظور شما از ساق دادن به اسب چی باشه /لگد زدن /لگد زدن همراه راندن اسب /اینها که نمیشه ساق

ساق دادن به منزله لگد زدن به شکم اسب نیست/ باید ساق پارا در جای مورد نظر گذاشت و فشار آورد یا همون اثر داد.

خوب اسب آبستن 9ماهه هم ماداخل مسابقه پروندیم ومقام گرفتیم وبعد کره هم سالم به دنیا امد/و ولی فشاری به اسب وارد نکردیم . چون از همون اول هاملگی اسب مرتبا باهاش کار میشد وبدنش آماده بود

پاسخ : زیبایی های زشت

سنا گفت:
ولی با تمام این حرفها بخواد تنبلی کنه
مراعاتشو نمی کنم.......
با اسبا دوستی دو طرفه داریم٬خب البته اونم منو زده زمین.
تازه لگد هم زده٬بعد از این که زد زمین اومدم سوار شم
یه کم رفتم عقب تر نزدیک پای چپش اونم لگد زد..............

سنا

Active member
ناشناس گفت:
تا منظور شما از ساق دادن به اسب چی باشه /لگد زدن /لگد زدن همراه راندن اسب /اینها که نمیشه ساق

ساق دادن به منزله لگد زدن به شکم اسب نیست/ باید ساق پارا در جای مورد نظر گذاشت و فشار آورد یا همون اثر داد.

خوب اسب آبستن 9ماهه هم ماداخل مسابقه پروندیم ومقام گرفتیم وبعد کره هم سالم به دنیا امد/و ولی فشاری به اسب وارد نکردیم . چون از همون اول هاملگی اسب مرتبا باهاش کار میشد وبدنش آماده بود
آقاي ناشناس عزيز فكر كنم بعد از اين همه سواري ساق دادن رو بلد باشم!! ;)
;)بنده ي حقير گفتم روزاي اول سواريممم
نميدونم چرا اينجا همه واسه نظرات آدم جبهه ميگيرن!؟!! :eek: ::) ::) ::) ??? ???

بالا