مرضیه
Member
ای بابا!!!saharrrnaaaz گفت:من هم با دخل و تصرف توی شعر موافق نیستم اتفاقا اصلا هم نیستم اما خوب دوستانه نظر دادم حالا مرضیه چرا انقدر جدی گرفته نمی دونم ;D و ضمن اینکه منظورت و از نقد بدونه دخل و تصرف نمی فهمم که ;D من به شخصه دخل و تصرفی نکردم شعر همین باقی می مونه اما فقط گفتم چیزایی که به نظرم بهترش می کرد و اشاره کردم. والا ما که نقد شعر می رفتیم که اشکالهامون و اینطوری می گفتن بهمون.حالا بماند ... فقط یادم باشه در مورد شعر تو نظر ندم که دیگه دوستم نداری بعدش
در مورد حرف دکتر هم موافقم با نظرتون در مورد سمند سم طلا. یادم رفته بود بنویسم. البته شانس آوردم که مرضیه کمتر دعوام کنه
اما یه سئوال اساسی و مهم دارم !!!!! آقا، کسی از اینکه شاعر یا به نوعی ارسال کننده شعر کجاست ، خبر داره ؟ ;D ;D ;D نیستشاااااااااااااا
سحر جون حالا کی گفته من با شما دعوا کردم؟!!!به خدا اینجوری نیست!راستشو بگم؟!!
داشتم تمرین میکردم عادت صورتک گذاشتن بیش از حدمو ترک کنم!!! ;D ولی نمیشه انگار!
ما بیشتر از اینا خدمت شما و بقیه ارادت داریم.حالا حالا هم باهاتون دعوامون نمیشه!عیب نذارید رو بچه ی مردم.
با این حال اگر از من رنجیدید کلی معذرت و ببخشید و اینا!!!
اگر یه روزی منم شعر گذاشتم شما بدتر از اینا نقدش کن.آخه همیشه توی انجمن شعرمون قبلش من به بچه ها میسپردم که بیرحمانه نقد کنن،اونا هم نامردی نمیکردن و حسابی از خجالتمون در میومدن. ;D
نظراتونم قشنگه من خوندم و چون دوستون دارم منم نظرمو گفتم!به جان خودم دعوایی در کار نبود سحر خانم گل.