بعید میدونم. مخصوصا جلوی خانومهای انجمن رو.inaz گفت:ما سواری میکنیم و لذت هم میبریم
ببینم کسی میتونه جلو خانوما رو بگیره ....؟!
واسه همین که من اصلا از خونه بیرون نمیام مبادا اتفاقی واسم بیفته!inaz گفت:نه واقعا این مسئله وجود داره
خیلی خانواده ها رو دیدم که به من میگن چرا سواری میکنی خطر داره
یا میگن مثلا دختر ما خیلی علاقه داره ولی ما نمیزاریم بره و...
ولی من همیشه میگم اگه قرار باشه اتفاقی برا آدم بیافته میافته اگر بخوایم اینطور فکر کنیم نباید رانندگی کنیم یا نباید هیچ ورزش یا کاری انجام بدیم اصلا نباید از خونه در بیایم بیرون چون خطر داره و ممکنه اتفاقی برا آدم بیافته.
برعکس شما اصلا خونه نمیری که اتفاقی نیفته برات!!کنستانتین گفت:احسنت!واسه همین که من اصلا از خونه بیرون نمیام مبادا اتفاقی واسم بیفته!
اين همه خانوم تو بحث ها شركت ميكنن كمه؟لارا گفت:lمن واقعا از این که در انجمنی با این افکار روشن عضو هستم خوشحالم
چون هنوز افرادی در این کشور هستن که تصور می کنن زن باید تو خونه بشینه در حالی که زن می تونن در هر فعالیتی شرکت کننذ و کمترین اون سوارکاری هست
راستی برای من یک سوال پیش اومده که چرا خانم ها در بحث ها شرکت نمی کنند حتی در بحث های مربوط به خودشون
سـَــنـــا گفت:اين همه خانوم تو بحث ها شركت ميكنن كمه؟
من كه سوار 2چرخه ميشم كاري هم به كسي ندارمناشناس گفت:یک خبر خوب برا خانمها . چند مدت پیش داخل روزنامه خبر جنوب یک خبر نوشته بود
یکی از وزیران دوره قبلی ریاست جمهوری گفته بود که / چطور در زمانهای قدیم زنهای ایرانی سوار بر اسب و شتر و الاق میشدند . اما چرا الان با این همه تکامل فکری جامعه به زنان اجازه نمیدهد که در خیابانها سوار بر دوچرخه یا موتور سیکلت شوند .
شما چون تازه آمدید از فعالیت خانمها اطلاع زیادی ندارید،با کمی برو و بیا تو انجمن به جواب سوالی که واستون پیش آمده خواهید رسید دوست خوبملارا گفت:lمن واقعا از این که در انجمنی با این افکار روشن عضو هستم خوشحالم
چون هنوز افرادی در این کشور هستن که تصور می کنن زن باید تو خونه بشینه در حالی که زن می تونن در هر فعالیتی شرکت کننذ و کمترین اون سوارکاری هست
راستی برای من یک سوال پیش اومده که چرا خانم ها در بحث ها شرکت نمی کنند حتی در بحث های مربوط به خودشون
قطعا وقتی من نوعی،ترک موتور بشینم میتونم با چادر بشینم اما اگر بخوام خودم برونمش که نمیتونم دیگه چادرمو بگیرم.ناشناس گفت:یک خبر خوب برا خانمها . چند مدت پیش داخل روزنامه خبر جنوب یک خبر نوشته بود
یکی از وزیران دوره قبلی ریاست جمهوری گفته بود که / چطور در زمانهای قدیم زنهای ایرانی سوار بر اسب و شتر و الاق میشدند . اما چرا الان با این همه تکامل فکری جامعه به زنان اجازه نمیدهد که در خیابانها سوار بر دوچرخه یا موتور سیکلت شوند .
من كه موتورم ميرونم ;Dparisa گفت:می تونه رو ترک موتور بشینه اما نمی تونه برونه آخه یکی نیست بگه بابا این چه فرقی داره؟
سـَــنـــا گفت:من كه موتورم ميرونم ;D
بابا چيكار حرف مردم داريد خانوما
مردم همه چي ميگن اما حقيقتا اصلا مهم نيست حرفايي كه ميزنن
مهم آدمه كه حال كنه
بيخيال مردم![]()