سیستم امتیاز دهی

♘امیرحسین♞

♘ مدیریت انجمن اسب ایران ♞
سیستم امتیاز دهی نسخه جدید تشکر در انجمن است
با این تفاوت که هر کاربر با توجه به پربار بودن مطلبی که گذاشته تشویق یا تنبیه عمومی میشود و امتیاز بدست آورده و یا از دست میدهد.

توجه داشته باشید کاربرانی که زیاده روی کنند و یا به مطالب بی ارزش امتیاز داده یا امتیاز بگیرند توانایی امتیاز دادن را از دست میدهند.
این سیستم بطور آزمایشی فعال شده است, و در صورت عدم ظرفیت کاربران و رفتارهای ناشایست برچیده خواهد شد.

مرضیه

Member
نحوه ی امتیازدهی به چه صورته؟
تشکر قبلا با کلیک کردن روی لینکش انجام میشد،من لینکی برای امتیاز ندیدم؟!!! ???

sohrab

Active member
به نظر من تشکر از ارسال خیلی موثرتر بود. فعل و فاعل و مفعول مشخص بود.
توی سیستم جدید معلوم نیست چه کسی در مورد چه موضوعی به چه کسی امتیاز داده.
علاوه بر این اگر قراره فقط چند کاربر برتر انجمن قضاوت کنند، بهتره فقط توانایی امتیاز دادن داشته باشند وگرنه اینکه خودشون به هم امتیاز بدن زیاد جالب نیست

♘امیرحسین♞

در این سیستم آزادی کامل وجود دارد, و برای همین هم فقط تعداد کمی از اعضا که از نظر حضور برتر بودند امتیاز دهی میکنند و فکر میکنم به اندازه کافی درک از مطلب با ارزش دارند که به هم امتیاز ندهند.

امید زمانی

Active member
100% سیستم تشکر بهتر بود به خاطر این که الان با اینکه فکر نکنم اعضا به هم دیگه امتیاز داده باشند و اعضای مبتدی هم که حق امتیاز دادن ندارن اعداد امتیازها خیلی جالب شده !

♘امیرحسین♞

امید جان
همینطور که الان تعدادی از اعضا برای بالارفتن رنکینگ پست میگذارند, در سیتم تشکر هی بهم امتیاز میدادند
فکرشو بکن چی میشد!!!

sohrab

Active member
اشکالات قبلی که عرض شد به جای خود باقیست اما بگویید هدف از نمایش امتیاز کاربر چیست؟ تا اشکالات جدید را هم اضافه کنم.

♘امیرحسین♞

سهراب گفت:
اشکالات قبلی که عرض شد به جای خود باقیست اما بگویید هدف از نمایش امتیاز کاربر چیست؟ تا اشکالات جدید را هم اضافه کنم.
نشان دادن اطلاعات کاربر و توانایی او در ارائه مطالب با محتوا

sohrab

Active member
این سیستم این هدف را برآورده نمیکند.نمیدونم لازمه مثال بزنم؟
نگاهی به امتیاز دکتر غفاری(0) بیاندازید و با امتیاز من(+2) مقایسه کنید!
در سیستم تشکر اگر اعضا برای بالا رفتن رنکینگ به هم امتیاز میدادند کاملا مشخص میشد . اسامی فردی که تشکر کرده بود زیر پست حک میشد.
میتونید همون سیستم را جایگزین کنید ولی داوری را به عهده فرد یا افراد خاصی بگذارید.( لازم نیست کسی از این افراد تشکر کند )

sohrab

Active member
عجب!
خوب بگذار اینجور تمامش کنیم:

سیستم سابق تشکر بعلت نمایش صحیح ارزش ارسالهای هر کاربر، مشخص بودن فرد امتیاز دهنده و موضوع امتیاز داده شده از سیستم جدید امتیازدهی، مناسبتر بود اما به علت نقصی که در نرم افزار انجمن ایجاد میکرد، کنار گذاشته شد.

Dr_Ghaffari

Active member
سهراب جان در حال حاضر فقط 3 نفر یا 4 نفر هستیم که امتیاز می دهیم . من و تو و او (امیر حسین ) . تقصیر من و شماست که به امیر حسین امتیاز می دهیم که حالا 17 امتیاز دارد ! و او به من و شما امتیاز نمی دهد . حالا اگر من خودم هم یک سفر معراج بروم باز هم امتیاز نخواهم داشت ... چه رسد به اینکه معراج پیامبر اسلام را ذکر کنم . تازه می خواستم 5 معراج پیامبران دیگر را نیز متذکر شوم که تا امتیاز هر کدامش را پیش پیش ارسال نکنند ارسال نخواهم کرد ...

sohrab

Active member
Dr_Ghaffari گفت:
سهراب جان در حال حاضر فقط 3 نفر یا 4 نفر هستیم که امتیاز می دهیم . من و تو و او (امیر حسین ) . تقصیر من و شماست که به امیر حسین امتیاز می دهیم که حالا 17 امتیاز دارد ! و او به من و شما امتیاز نمی دهد . حالا اگر من خودم هم یک سفر معراج بروم باز هم امتیاز نخواهم داشت ... چه رسد به اینکه معراج پیامبر اسلام را ذکر کنم . تازه می خواستم 5 معراج پیامبران دیگر را نیز متذکر شوم که تا امتیاز هر کدامش را پیش پیش ارسال نکنند ارسال نخواهم کرد ...
دکتر جان ببین دفاع من چه تاثیری داشت که یکباره +3 امتیاز زدی تو رگ!
در مورد امتیاز امیرحسین هم با این تفاسیر تا الان +16 تاش اهدایی جنابعالی بوده. ( چه دست و دلباز!!!!)

Dr_Ghaffari

Active member
رسوا بازی !

امیر حسین جان تا به امروز 17 امتیاز + به شما عنایت نموده ایم که همه از خزانه لطف و کرم ما بوده است ، اما گویا شما قدر بذل عنایات ما را نمی دانید ؟! مبادا آتش خشم ما برافروخته گردد و شما را نیز به امتیازات منفی گوش مالی دهیم !(ببخشید غ... کردم ).
اشکالات سیستم امتیاز دهی جدید دارد بیشتر نمایان می شود . از ذات اقدس مدیریت عاجزانه استدعا دارم تصحیح فرمایند !

بالا