اتیلا ( صفا * هرگه ابراهیم ) * ازالیا ( ملک النسبان * کوثره ) تیره : نسبان بنی لام رنگ : کرنگ سیر
J jaber akbari Member 2012 , July 26 #1 اتیلا ( صفا * هرگه ابراهیم ) * ازالیا ( ملک النسبان * کوثره ) تیره : نسبان بنی لام رنگ : کرنگ سیر
J jaber akbari Member 2012 , July 26 #4 بله . تا اونجایی که من خبر دارم اونجا بود . وکره های خیلی خوبی هم داده مثل غمزه از سزار که قهرمان زیبایی هم شده
بله . تا اونجایی که من خبر دارم اونجا بود . وکره های خیلی خوبی هم داده مثل غمزه از سزار که قهرمان زیبایی هم شده
مهرزاد Member 2013 , April 22 #8 اتیلا کره سمرقند تو کتاب ثبت شده نه هرگه ابراهیم.کسی از این اسب اطلاعی داره؟
amin abdian Member 2013 , April 22 #11 این مادیون چند سالی میشه دست آقای پورمحمدضیاء هستش مادیون خیلی خوبیه کره های خوبی هم میده
فربود Active member 2013 , September 24 #15 اسم صحیحش سینره هست . این مادیان هم متعلق به دکتر ابوالقاسمی است البته تازه خریدن . تبریک بهشون میگم بابت خرید این مادیان زیبا
اسم صحیحش سینره هست . این مادیان هم متعلق به دکتر ابوالقاسمی است البته تازه خریدن . تبریک بهشون میگم بابت خرید این مادیان زیبا
فربود Active member 2015 , October 6 #17 متاسفانه این مادیان اصیل هم از دست رفت و تلف شد تسلیت به آقای حسینی واقعا سخته از دست دادن همچین مادیانی
متاسفانه این مادیان اصیل هم از دست رفت و تلف شد تسلیت به آقای حسینی واقعا سخته از دست دادن همچین مادیانی