شرکت اسبهای وارداتی در مسابقات داخلی

sohrab

Active member
اسبهای وارداتی در رقابت های پرش و کورس داخلی شرکت داشته اند ولی تا ونجا که میدونم در مسابقات زیبایی سابقه ای از حضورش ثبت نشده.
به نظر شما علت چیه؟

امید زمانی

Active member
دلیلش اینه که احتمالش خیلی زیاده که تو مقام نیان و به نظر من نمیان !من اسب زیباتر از این چند اسبی که تازه وارد شده زیاد میشناسم تصور کن یه اسبی که با این دبدبه و تبلیغ و اسم و... وارد شده تو مقام نیاد خوب این به این معنی که دیگه اون سیلمی آینده کاریش تو ایران تباه میشه !جالبه حالا بعضی اسبها یه مقام 5ام 6ام تو یه مسابقه که تعدادی شرکت کننده داشته دارند ولی بقیه اسبها که به صرف وارداتی بودن میخوان سیلمی باشن میسوزن !تاپیک عالیه سهراب

sohrab

Active member
امید زمانی گفت:
دلیلش اینه که احتمالش خیلی زیاده که تو مقام نیان و به نظر من نمیان !من اسب زیباتر از این چند اسبی که تازه وارد شده زیاد میشناسم تصور کن یه اسبی که با این دبدبه و تبلیغ و اسم و... وارد شده تو مقام نیاد خوب این به این معنی که دیگه اون سیلمی آینده کاریش تو ایران تباه میشه !جالبه حالا بعضی اسبها یه مقام 5ام 6ام تو یه مسابقه که تعدادی شرکت کننده داشته دارند ولی بقیه اسبها که به صرف وارداتی بودن میخوان سیلمی باشن میسوزن !تاپیک عالیه سهراب

اتفاقا یکی از وارد کننده ها نظری کاملا عکس شما داره

نقل از مصاحبه با جناب آقای شریف:
"چون برگزاركنندگان مسابقات خود از توليد كنندگان اسب هستند هراس دارند كه اسب‌هاي وارداتي بازار توليدات آنها را تحت تاثير بگذارد و اجازه ورود اسب‌هاي وارداتي به مسابقات داخلي را نمي‌دهند."

آیا محدودیتی برای شرکت اسبهای وارداتی در مسابقات داخلی وجود داره؟

امید زمانی

Active member
خیر همونطور که تو کورس عرب چند تا اسب وارداتی داریم تو زیبایی هم اگه اسبی شرکت کنه با اسبهای دارای خون وارداتی تو یه گروه قرار میگیره

mehrshad

Member
اقای شریف امسال میخواست اسبهای وارداتیشو بیاره ولی بهش اجازه ندادند.

mehrshad

Member
اره .دیگه تو ایران وارداتی زیاده باید تو فکر مسابقه زیبایی برای وارداتیا باشن.

Farib

Member
خوب مسیله واقعا اینجاست که اگر ما مدعی هستیم تولیدات خوبی داریم . باید ببینیم با وارداتیا میتونن رقابت کنن یا نه؟
البته فکر کنم خیلی از تولیداتمون از 90% وارداتیا سر باشن. حالا اگرنبودن باید ببینیم ایراد کارمون کجاس .

به نظر من ،صاحبان اسب های وارداتی میخواهن مقامهایی که خارج از کشور گرفتن حفظ کنن و دیگر به میدان نمی اورند
اگر بیاورن و مقام نگیرن ان ابوهت مقام گرفته را زیر سوال میبره :biggrin:

بالا