شناسایی کنید

amin abdian

Member
این اسبها اسب ترکیه هستن از ترکیه میان و معمولا سلماسی ها میارن میشه گفت هفته ای 10 تا از این اسب ها میاد سلماس اسب عموی منم از این هاست اسب ترکیه و معمولا با سواری خوب

amin abdian

Member
مال عموی منم این اینه اول یه s زدن رو کمرش بعدشم یه شماره که مال عموی من شمارش 2005 هستش

امید زمانی

Active member
عجب! من عکس رو اصلا باز نکردم از روی باکسها حدس زدم قزوینه و نریان کره مبارک!پس کره مبارک نیست!!!!:laughingsmiley::dodgy:

فربود

Active member
منم از این اسبها تو تبریز دیدم . بله خیلی از این اسبها به صورت قاچاقی وارد ایران میشه

amin abdian

Member
منم از این اسبها تو تبریز دیدم . بله خیلی از این اسبها به صورت قاچاقی وارد ایران میشه
دقیقا اونم از طریق سلماس حتی وقتی می خوان از مرز رد کنن 4 یا 5 کیلومتر مونده به مرز از اون طرف سوار اسب میشن و 40 یا 50 کیلومتر رد شده به این طرف که میشه سلماس از اسب پیاده میشن یعنی چیزی حدود 10 ساعت سواری بدون مکث اونم تو دره و تپه طوری که پس از گذشت 15 روز تازه حال اسب می خواد بیاد سر جاش

baharak

New member
آقای قاسمی این اسب از نظر ظاهر اسب خوبیه یا مثلا دست و پاش مشکل داره. استیلش کلا چطوریه؟

فربود

Active member
تا اونجایی که من پرسیدم بد سواری نیستند و تو ترکیه فقط برای کورس استفاده میشه . از لحاظ هیکل هم قوی هستند و درشت

amin abdian

Member
هیکل درشت و اکثرا برای کورس و چوگان استفاده میشن بعضی ها چون واسه چوگان استفاده میشن زمان دویدن یه شتاب فوق العاده دارن
[FONT=&quot] [/FONT]

احسان

Active member
اين اسب ترکيه اي هست داغش تابلو هست

اصفهانم زياد امده از اين اسب ها

آقای اميرحسين کارشناسی بفرماييد:dodgy:

بالا