فراز(هماورد * پریوش)

نام:فراز
پدر:هماورد......تبوک
مادر:پریوش.....غرور
مالک:برادران پاکسرشت
محل نگهداری:کرج
اینم فرازه خیلی دوسش دارم ولی شیطونه....نمیذاره خوب ازش عکس گرفت
انشا الله بعدا عکس خوب میارم ازش..

پیوست ها

• IMG_3752.JPG
    IMG_3752.JPG
    52.9 کیلوبایت · بازدیدها: 139

aman_tsr

Member
الان گلپایگان پیش ما هستش
پریوش ردی بوده ؟؟؟ از پریوش کسی خبر داره؟؟

الان گلپایگان پیش ما هستش
پریوش ردی بوده ؟؟؟ از پریوش کسی خبر داره؟؟[/QUOTE\
پريوش خواهر تني پاسارگاد ميباشد كره غرور و دلربا.اگه فراز تاييديه dnaداره واز پريوش و هماورد تاييد شده هيچ مشكلي نداره.اين كه ميگن دلربا ردي هست پايه و اساس درستي نداره و بيشتر شايعه اي است كه دوستان به ان دامن ميزنند

aman_tsr

Member
مهرزاد خان میشه کمی بیشتر توضیح بدید ؟؟!!! دلربا کره چی بوده ؟؟ آخه فراز را به همین خاطر میگند ردی هستش و اینکه پریوش و پاسارگاد هر دو از پدر و مادر یکی هستند ؟؟

مهرزاد خان میشه کمی بیشتر توضیح بدید ؟؟!!! دلربا کره چی بوده ؟؟ آخه فراز را به همین خاطر میگند ردی هستش و اینکه پریوش و پاسارگاد هر دو از پدر و مادر یکی هستند ؟؟

پريوش كره غرور و افلاك هست و پاسارگاد و ترنگ طلا و سپهر كره هاي غرور و دلربا.دلربا را در موردش يك بحثي ميكنند كه صحت ان اثبات نشده .اينجا هم بهتره گفته نشه اگر دوست داشتيد خصوصي صحبت خواهيم كرد

سامان حسینی

Active member
پريوش كره غرور و افلاك هست و پاسارگاد و ترنگ طلا و سپهر كره هاي غرور و دلربا.دلربا را در موردش يك بحثي ميكنند كه صحت ان اثبات نشده .اينجا هم بهتره گفته نشه اگر دوست داشتيد خصوصي صحبت خواهيم كرد
ترنگ طلا کره نهروانه.پریوش یه کره دیگه هم به نام قرقی داره اونم میگفتن ردی هست گمونم کره پرویش نبوده این اسب هم تنها درصورتی میتونه ردی باشه که کره پدرومادر ذکرشده نباشه اگرنه پریوش وپاسارگادو...همه تایید هستن

كلا به نظر من كساني كه ميخوان خريد كنند بايد راه وسليقه خودشون را انتخاب كنند ما الان 3 گروه اسب خالص ايراني داريم1 اسبهايي كه در مورد شجره و صحت انها هيچ ترديدي وجود نداره2 گروهي از اسبها كه در مورد شجره انها اشكال وجود داره اما اينكه غير عرب باشن بعيد است3 گروهي از اسبها كه در كتاب هستند و مورد تاييد واهو اما توسط برخي افراد و يا كانونها بدون دليل منطقي به انها ايراد شجره و اصالت گرفته ميشود.كساني كه به نظر من ميخواهند خريد كنند بايد تكليف خودشان را بدانند و تحقيقات بكنند اگر هم برايشان حرف هاي ديگران چه با سند و چه بي سند خيلي مهمه فقط از گروه 1 اسب بخرند و از خريدشون لذت ببرند.البته مهم واصل كتاب و واهو است اما سلايق و عقايد متفاوت هستند

aman_tsr

Member
پس چرا توی شناسنامه ردی اعلام شده ؟؟؟ این موضوع باعث پایین اومدن ارزش این اسب شده خصوصا برای کشش خود ما را هم دلسرد کرده

ترنگ طلا کره نهروانه.پریوش یه کره دیگه هم به نام قرقی داره اونم میگفتن ردی هست گمونم کره پرویش نبوده این اسب هم تنها درصورتی میتونه ردی باشه که کره پدرومادر ذکرشده نباشه اگرنه پریوش وپاسارگادو...همه تایید هستن

كاملا با نظر شما موافقم.ترنگ طلا هم من اشتباه نوشتم درسته كره نهروان است.گاهي حافظه ياري نميكنه

پس چرا توی شناسنامه ردی اعلام شده ؟؟؟ این موضوع باعث پایین اومدن ارزش این اسب شده خصوصا برای کشش خود ما را هم دلسرد کرده

توي كدام شناسنامه نوشته رديه؟شما برگه ميكروچيپ را داريد؟اگر تست dnaرد شده باشه(با استعلام از فدراسيون)پس اين اسب كره اين پدر يا مادر نيست و جاي بحث نداره

بالا