خيلي هم آسان نيست، من امتحان كردم...!Dr_Ghaffari گفت:یکی از حرکات آسان قیقاج برداشتن وسیله از روی زمین است !
خيلي هم آسان نيست، من امتحان كردم...!Dr_Ghaffari گفت:یکی از حرکات آسان قیقاج برداشتن وسیله از روی زمین است !
اگر در جشنواره برنامه اجرا شد که فیلمش را روی سایت خواهند گذاشت ! فعلا با گوشی همراه فیلم برداری شده است و توسط کارگر آبیاری مزرعه آقای نادر مرادی که دستشان درد نکند .saber گفت:دکتر جان ماشاالله خوب واردی
یه سوال تا حالا چند بار از اسب افتادی و بیشترین جراحاتی که دیدی چی بوده؟؟؟؟
یه چیز دیگم برای اینگه فیلمهات کیفیتشون بهتر باشه و کامل بتونی تو سایت بزاریشون و ما کیفشو ببریم اونارو از طریق سایت آپلودشون کن
من كه امتحان كردم همين كه روي اسب خم مي شدم چون وزنم مي رفت يك طرف اسب ميپيچيد به همون طرف! بعدشم اگه خيلي خم شيم ديگه نميشه با پا به اسب آويزون باشيم!Dr_Ghaffari گفت:مارال خان کار بسیار آسانی است برداشتن وسیله از زمین بیشتر قلق دارد یا بهتر بگویم فوت کوزه گری ! البته اگر از زمین خوردن و ... نگران باشید شاید کار غیر ممکن به نظر برسد .
پیچ و مهره ها برای تصادف رانندگی است نه زمین خوردن از اسب نگران نباشید بروید و امتحان کنید ...saber گفت:اوه اوه اوه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
چقدر ترسوندیم دکتر
خواستم برم از این شیرین کاری ها بکنم ترسوندیم دیگه نمیکنم
پس دیگه باید بهتون بگیم آقای دکتر آهنی با این همه پیچو مهره تو بدنتون
از اون لحاظ گفتی از این لحاظ هم بشنو ! : در واقع شما تا پلک بزنید حرکت تمام شده است !DADAR گفت:دکتر جان دیدن این کلیپهای شما هم که احتیاج به تمرینات پیشرفتیه تمرکزی داره![]()
![]()
من که تا پلک میزنم تموم شده باید برفک تماشا کنیم :-[
نمیشه از کارگردان بخواهید کمی زمانش رو بیشتر کنن ;D
دقیقا! من هر کدوم از فیلم ها رو 15_20 بار تماشا کردم ،تا حرکات رو تشخیص بدم!!!DADAR گفت:دکتر جان دیدن این کلیپهای شما هم که احتیاج به تمرینات پیشرفتیه تمرکزی داره![]()
![]()
من که تا پلک میزنم تموم شده باید برفک تماشا کنیم :-[
نمیشه از کارگردان بخواهید کمی زمانش رو بیشتر کنن ;D
دکتر اگه بلایی سرم بیاد به خانوادم میگم که تقصیر تو بوده ;DDr_Ghaffari گفت:پیچ و مهره ها برای تصادف رانندگی است نه زمین خوردن از اسب نگران نباشید بروید و امتحان کنید ...saber گفت:اوه اوه اوه ه ه ه ه ه ه ه ه ه
چقدر ترسوندیم دکتر
خواستم برم از این شیرین کاری ها بکنم ترسوندیم دیگه نمیکنم
پس دیگه باید بهتون بگیم آقای دکتر آهنی با این همه پیچو مهره تو بدنتون