لعیا بانو (تبوک*پروانه) مادیان کهر مالک و تولید کننده : سید حسین حسینی
م محمد نورالدینی Member 2012 , February 26 #1 لعیا بانو (تبوک*پروانه) مادیان کهر مالک و تولید کننده : سید حسین حسینی
سینا گورانی Active member 2012 , July 31 #6 کی اوردش تو میدان یادت هست اشکان ashkann.m گفت: بعد از لچک بردبار 2شد کلیک کنید تا باز شود...
ashkann.m Member 2012 , August 1 #7 سینا گورانی گفت: کی اوردش تو میدان یادت هست اشکان کلیک کنید تا باز شود... سعید شایعی ولی تو چمپیون فکر کنم عقیل اوردش
سینا گورانی گفت: کی اوردش تو میدان یادت هست اشکان کلیک کنید تا باز شود... سعید شایعی ولی تو چمپیون فکر کنم عقیل اوردش
احسان صفاخواه Member 2012 , August 7 #8 خیلی اسب درشت و زیبایی بود هم از نظر رنگ و هم سر و گردن واقعاً عالی بود . فکر کنم اولین اسبی هم بود که وارد میدان شد .
خیلی اسب درشت و زیبایی بود هم از نظر رنگ و هم سر و گردن واقعاً عالی بود . فکر کنم اولین اسبی هم بود که وارد میدان شد .
احسان صفاخواه Member 2012 , August 7 #9 خیلی اسب درشت و زیبایی بود هم از نظر رنگ و هم سر و گردن واقعاً عالی بود . فکر کنم اولین اسبی هم بود که وارد میدان شد .
خیلی اسب درشت و زیبایی بود هم از نظر رنگ و هم سر و گردن واقعاً عالی بود . فکر کنم اولین اسبی هم بود که وارد میدان شد .